- 20 Nisan 2014
- 1.101
- 517
- 168
Daha babalık duyguları yok sanırım.
Değişirler inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha babalık duyguları yok sanırım.
valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu
bende öyle düşünüyorum. ama ben bırakacak bırını bulabılırım 1-2 saat falan. süt sağıp bırakıcam artık.Doğumdan dört gün sonra çocuklarını okula mı götürmeyi planlıyorsun. Bebiş de evde yalnız mı kalıcak? Ee lohusa olayı ne olacak? Bu nasıl iş yaw yardımcın yok mu bir tane Tunuslu falan bulsan.
esime dedim çocugu evde birakma diyor :sBence yine de yanlış yaparsın. Bunun çözümü bu değil bak hava soğuk olucak lohusa olucaksın Allah korusun sana bişey olsa ne olacak? Çocukları okula götürüp alacak biri olmalı sen de evde bebişle birlikte kalmalısın benim düşüncem bu. Babaları ne diyor bu işe? O belki bulur çocukları okula götürecek ve alacak birini. Okul yanıbaşında bile olsa senin gücünü toplamadan evden çıkmaman lazım. Hadi evden çıktın bebiş başladı ağlamaya senin dışarı çıktığını gören Fransızlar anında ararlar polisi falan. Bu öyle riske atılacak bir durum değil ne olur düşünün bunu.
İyi haberlerle gel inşallah
Doğum zamanlarımız aynı canım. Benimde yarın kontrol bakalım bizimkide büyümüşmü:)Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri
Vayyy beee ana işteesime dedim çocugu evde birakma diyor :s
e yanima nasil alicam : (
az once eve yardimci gonderen sirketi aradim sadece okula getir goturme isi için kimseyi veremem diyor, arada da isi olmalismis gelen kisinin, napacak 2 saat benim evde bu gelen
valla canim kimsesiz olunca çaresiz sen de lohusalik falan hikaye oluyor
arastiricam ama yinede zor birini bulmam
kantine koysam vegetaryan menu vermyolar, et oldugu gun menude sdece salata yerler çocuklarim ,buna gonlum razi gelmez , ben zorluga alisigim onlar rahat etsin ..
o 40 gun bakanin varsa oyle canimHastalığa açıksın demek. Direncin çok düşük olur ve hastalıklara çabuk yakalanırsın. Niye kırk gün diye bir laf var? Senin gücünü toplanan için.
maşallah. sonunda bebeler 2 kilonun üstüne çıktı.Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri
Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri
Maşallah o zamanacı birimi neymiş ki. ben öyle bi aman aman acı çekmedim doğumda.
ben de 40 haftayı doldurucam gibi geliyor. beklerz beraber
ahh sonunda cocugu olup da benım gıbı düşünen bırını gordum.o 40 gun bakanin varsa oyle canim
ben daha lohusalik falan gormedim iki çocukda 10 çocukda dogursam goremem bu gidisle
etrafimdaki kadinlarda oyle maalesef hastaneden gelip eve çocuga giriisyolar baska seçenekleri yok ..
HHAHA kiz onu biliyorum da açin biraz : ))))
Doğum zamanlarımız aynı canım. Benimde yarın kontrol bakalım bizimkide büyümüşmü:)
maşallah. sonunda bebeler 2 kilonun üstüne çıktı.
Güya kar ettik ..kendileri teklif ettiler ortak kullanalim diye .. Şimdide böyle yapiyorlar ..bende senin kafadanim baskasina gebe olmaktan daha kotu bisey yokortak kullanmak zorunda misiniz canım ? birine bağımlı olmaktan nefret ederim ben..direk kendi evinize bağlatsaniz interneti olmuyor mu
canim sadece burasi icin degil net hem bana hem esime lazim .. Siparislerim vardi hicbirinin takibini yapamadim kargolarim gelmedi mesela.. Al sana sıkınti ..İnternette alışkanlık yaptı bizde özellikle kadınlar kulübüolmuyor demi ...
kanama zaten oluyor canim,o 50 gunu bulur bende , ben onu syamiyorum ki olmasi gerekne bisey sonuçta : )40 gün boyunca kanaman ola bilir bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin malum havalarda soguk cocukları okula götürüp getirirken hasta olabilirsin bebekte var 40 gün dikkat etmen gerekiyor ama senin durum karışık bebeği bırakacak kimsen yok çocukları okulagötürmek zorundasın inş bi çözüm bulursun canım
esime dedim çocugu evde birakma diyor :s
e yanima nasil alicam : (
az once eve yardimci gonderen sirketi aradim sadece okula getir goturme isi için kimseyi veremem diyor, arada da isi olmalismis gelen kisinin, napacak 2 saat benim evde bu gelen
valla canim kimsesiz olunca çaresiz sen de lohusalik falan hikaye oluyor
arastiricam ama yinede zor birini bulmam
kantine koysam vegetaryan menu vermyolar, et oldugu gun menude sdece salata yerler çocuklarim ,buna gonlum razi gelmez , ben zorluga alisigim onlar rahat etsin ..