2015 Şubat Anneleri

valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu

Canim hic kalkma dinlen... cok gecmis olsun

Doğumdan dört gün sonra çocuklarını okula mı götürmeyi planlıyorsun. Bebiş de evde yalnız mı kalıcak? Ee lohusa olayı ne olacak? Bu nasıl iş yaw yardımcın yok mu bir tane Tunuslu falan bulsan.
bende öyle düşünüyorum. ama ben bırakacak bırını bulabılırım 1-2 saat falan. süt sağıp bırakıcam artık.
inşallah yaralar çabuk ıyılesır.

Hava çok güzel istanbuldaaaa. Kahvaltımı yapıp dışarı çıkcam inşaAllah:)

Bence yine de yanlış yaparsın. Bunun çözümü bu değil bak hava soğuk olucak lohusa olucaksın Allah korusun sana bişey olsa ne olacak? Çocukları okula götürüp alacak biri olmalı sen de evde bebişle birlikte kalmalısın benim düşüncem bu. Babaları ne diyor bu işe? O belki bulur çocukları okula götürecek ve alacak birini. Okul yanıbaşında bile olsa senin gücünü toplamadan evden çıkmaman lazım. Hadi evden çıktın bebiş başladı ağlamaya senin dışarı çıktığını gören Fransızlar anında ararlar polisi falan. Bu öyle riske atılacak bir durum değil ne olur düşünün bunu.
esime dedim çocugu evde birakma diyor :s
e yanima nasil alicam : (
az once eve yardimci gonderen sirketi aradim sadece okula getir goturme isi için kimseyi veremem diyor, arada da isi olmalismis gelen kisinin, napacak 2 saat benim evde bu gelen

valla canim kimsesiz olunca çaresiz sen de lohusalik falan hikaye oluyor
arastiricam ama yinede zor birini bulmam

kantine koysam vegetaryan menu vermyolar, et oldugu gun menude sdece salata yerler çocuklarim ,buna gonlum razi gelmez , ben zorluga alisigim onlar rahat etsin ..

Kizlar merhaba,
Bugun kontrole gidecegim.aslinda dr 4hafta sonra gel demsti,cok uzun degil mi deyince ben 3hafta sonra gel o zaman dedi..ama ben 2hafta sonra gidip emri vaki yapacagim:confused:
Hem para odemeyecegim,kontrol olacak..zaten bu zamanlarda artik daha sik gormesi gerekmez mi? Benim dr biraz rahat galiba,sinir oluyorum:KK12:

Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri
Doğum zamanlarımız aynı canım. Benimde yarın kontrol bakalım bizimkide büyümüşmü:)

az once eve yardimci gonderen sirketi aradim sadece okula getir goturme isi için kimseyi veremem diyor, arada da isi olmalismis gelen kisinin, napacak 2 saat benim evde bu gelen

kantine koysam vegetaryan menu vermyolar, et oldugu gun menude sdece salata yerler çocuklarim ,buna gonlum razi gelmez , ben zorluga alisigim onlar rahat etsin ..
Vayyy beee ana işte :KK50:

Hastalığa açıksın demek. Direncin çok düşük olur ve hastalıklara çabuk yakalanırsın. Niye kırk gün diye bir laf var? Senin gücünü toplanan için.
o 40 gun bakanin varsa oyle canim
ben daha lohusalik falan gormedim iki çocukda 10 çocukda dogursam goremem bu gidisle
etrafimdaki kadinlarda oyle maalesef hastaneden gelip eve çocuga giriisyolar baska seçenekleri yok ..

o 40 gun bakanin varsa oyle canim
ben daha lohusalik falan gormedim iki çocukda 10 çocukda dogursam goremem bu gidisle
etrafimdaki kadinlarda oyle maalesef hastaneden gelip eve çocuga giriisyolar baska seçenekleri yok ..
ahh sonunda cocugu olup da benım gıbı düşünen bırını gordum.
çevremde herkes delı mısın 40 gun evde durman gerekiyor. dışarı çıkamazsın dıyorlar. daha strese gırıyorum.
keşke durabilsem ama 40 günde 1,5 ay edıyor .
bilmiyorum bırde onun stresı var. tabikı bebegı de düşünüyorsun bır taraftan.
ben depresyona gırmıyımde kım gırsın.

HHAHA kiz onu biliyorum da açin biraz : ))))

40 gün boyunca kanaman ola bilir bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin malum havalarda soguk cocukları okula götürüp getirirken hasta olabilirsin bebekte var 40 gün dikkat etmen gerekiyor ama senin durum karışık bebeği bırakacak kimsen yok çocukları okulagötürmek zorundasın inş bi çözüm bulursun canım

Doğum zamanlarımız aynı canım. Benimde yarın kontrol bakalım bizimkide büyümüşmü:)

Evet canım ben de gecen gün fark ettim satım 8 mayis :) büyümüştür annesi büyümez mi en son ne zaman gitmiştir doktora?

maşallah. sonunda bebeler 2 kilonun üstüne çıktı.

Evet canım yaa çok şükür ama doğum zamanı da yaklaşıyor artik yavaş yavaş ben sonuna kadar bekleyemiyorum zaten o yüzden bebisin gelişimi önemli Allah korusun kuvozde kalmasın yavrucaklar Rabbim sağlık sıhhat versin.

Asil sevindirici haber bebegimin kalbindeki parlaklık gitmiş çok şükür ama doktorumuz dogduktan sonra perinatologa önlem amaçlı gorunmemizi söyledi inşallah sizler de dua edin birşey çıkmasın sağlıkla sihhatle buyutelim bebislerimizi.

ortak kullanmak zorunda misiniz canım ? birine bağımlı olmaktan nefret ederim ben..direk kendi evinize bağlatsaniz interneti olmuyor mu
Güya kar ettik ..kendileri teklif ettiler ortak kullanalim diye .. Şimdide böyle yapiyorlar ..bende senin kafadanim baskasina gebe olmaktan daha kotu bisey yok
İnternette alışkanlık yaptı bizde özellikle kadınlar kulübü :D olmuyor demi ...
canim sadece burasi icin degil net hem bana hem esime lazim .. Siparislerim vardi hicbirinin takibini yapamadim kargolarim gelmedi mesela.. Al sana sıkınti ..

40 gün boyunca kanaman ola bilir bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin malum havalarda soguk cocukları okula götürüp getirirken hasta olabilirsin bebekte var 40 gün dikkat etmen gerekiyor ama senin durum karışık bebeği bırakacak kimsen yok çocukları okulagötürmek zorundasın inş bi çözüm bulursun canım
kanama zaten oluyor canim,o 50 gunu bulur bende , ben onu syamiyorum ki olmasi gerekne bisey sonuçta : )
keske seçenegim olsaydi, bende isterim ne bebek ususun ne ben hasta oluuym, ben hasta olursam olacaklari siz dusunun kim bakacak 3 çocuga : (
ama bazen hersey bizim elimizde olmuyor

Merhaba herkese, soğuk bı gece geçirdim mide ağrısı falan derken kalktım ev buzzzzzz gibi acaba dışarı mı soguk derken petekleri elledim buz gibiler... Kombiye baktım ki biri kapatmış :KK62: eşimden şüphelendim :KK62: ama adam gecenin dördünde bizim oda niye soğuk dedi :KK70: kapatsa demezdi herhalde :KK57: hacı validem de kapatmdığına göre evde bir şüpheli biri Daha var :KK70::KK70: okuldan gelsin bakalım sorgulayacam özel oda da :KK70:

Benim oğlum da okula gidiyor ben bırakıyorum sevdiği bir kiz arkadaşı var o servisle gidiyordu biraz da onun etkisiyle anne ben ne zaman servisle gidicem okula dedi eşine söyledim eşim ne servisi yaa dedi bilmiyorum ilk 1 hafta filan eşim bırakır okula sanırım 1 haftadan sonra yine ben alır bırakırım diye düşünüyorum zaten lohusalik yatma filan nerde öyle :) maalesef boyle bi luksum yok 3 çocuk annesi olacağim yiyip içip kendime iyi bakıp çabucak toparlanıp ayağa kalkmaliyim bebeklerin için.Rabbim güç kuvvet versin hepimize.

Back
X