2015 Şubat Anneleri

Ben mi yanlış biliyorum acaba? Benim bildiğim hastalığa açık olunuyormuş ve küçücük bir hastalık bile tehlikeliymiş. O yüzden en azından yarı kırkını evde geçirmek gerekiyor biliyorum. Tabii Dr kontrolüne gidilecek ama koştur oraya koştur buraya gidilip gelinir mi olayında bence güç toplayıp öyle gidilmeli.

Yani degisen toplum yasantisina göre yok öyle bişey hurafe dense de manevi anlmda da dikkat gerektren bi donem sagliken de öyle eskilerin bazı seyleri abarti hurafe tamam da bazilarinin da bi gerceklik payi var. Mecburiyetler elimiz kolumuz bagiyir o baska tabi rabbim korusun cümlemizi

Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)

oy ne sirindir onlar yumuk yumuk şimdi

selam şubat annelerii,

zaman geçtikçe heyecan artıyor bende.hepimiz öyleyiz tabikii.Ben belki ocak annesi olabilirim doktorum 27 ocak haftası alınabilir uygun dedi bakalım kısmet heyecanla bekliyorum :) çantamı hazırlamadım daha onuda biran önce hazırlamam lazım artık:anneadayı::nazar:

ben şurda nerdeyse 1 ay sonra doğum yapıcam fakat rabbim bizi sınıyor babam hala hastanede ve çıksa bile artık mutlaka birinin ona bakması gerekecek anneciğim mecburen babama bakacak benim yanıma gelemiyecek gelse bile 1 saat durup eminim geri gitmek zorunda kalacak kv desen bebeğe elini sürmez yemek yapmayı bilmez yapsa bile yaptığı yemeği ben yemiyorum allahım yardım et bize :( bunun sıkıntısı o kadar bastı ki bana bilemezsiniz :(

geçmiş olsun canım diş kötüdür ya ihmal etme görün mutlaka : ) ; )
bnmde midem kötü her öğrenen çocuk saçlanıyor ondan diyorlar bnm 16. haftadan beri var yanma ne kılmış bitmedi midem geçmedi bu çocuk teyzelere bakarsam maymum gibi doğması lazım bu kadar yanmaya :KK48:

sağol canım... gittim bugün normalde 3 ay sonraya randevu verecekti :KK57:
dedim ben ağrıdan yatakları yumrukladım geçen akşam, aldılar ama geçici dolgu yaptı; anestezi uygulamadı ne olur ne olmaz riske atmayalım dediler. iyiyim şimdi geldim eve.

civilde de indirim vardı güvenli yatış yastığı aldım :D

teyzem öyleydi benim de baya saçlı doğdu kızı :KK46: çok güzeldi :KK49:
benimki de sıfır tüy doğacak o zaman :) 4-5 gece olmuştur şimdiye kadar yanma sadece:KK51:

Günümüz aynıymış:) 29 Ocak bnm doğum günün inş bekler o zamana kdr Benm bebiş de
selam şubat annelerii,

zaman geçtikçe heyecan artıyor bende.hepimiz öyleyiz tabikii.Ben belki ocak annesi olabilirim doktorum 27 ocak haftası alınabilir uygun dedi bakalım kısmet heyecanla bekliyorum :) çantamı hazırlamadım daha onuda biran önce hazırlamam lazım artık:anneadayı::nazar:

Kizcem yüzünü göstermedi bugün arkaya dönük gömmüs Suratını minnosum bas asagiya dogru yaklasinca gül cemalini goremicez galiba olsun olsun dogum pozisyonunda olsun da saglikla:)

Bizim de Dr sürekli ters diyor en son 32 de sezeryandan bahsetti. Daha dönme şansı vardır di mi? Bu arada boynerdeki indirim netten çok iyi gözüküyor bir ara gideyim umarım mağazada da güzel şeyler bulabilirim.

selam şubat annelerii,

Sezeryan mı olucak? Neden gününü beklemiyor? Nerdeyse 15 gün var. Bebişin gelişimi önde mi o yüzden mi?

Yok ya araştırmıyorum artık weewell i Alıcaz ama belki indirim olur diye geciktiriyoruz bide kotu yorum olursa motorola alırız diye bekliyorum. Ne kdr a aldınız
Kliksa dan aldık 499 tl ye, 9 taksite böldürdük. En ucuz oradaydı, weewell da belki orada daha ucuzdur diğer yerlere göre.Bir bak istersen.

bu arada akşam bebek arabasını kurdu eşim
kırmızısı güzel
ama fotoğraflarda siyah kırmızı duruyordu gelenin siyah olması gereken yerleri kahverengi çıktı
kimdi biri daha almıştı kırmızıdan o da aynımı acaba
Canım ben almıştım. Dediğin gibi kırmızı kahve puset

ben şurda nerdeyse 1 ay sonra doğum yapıcam fakat rabbim bizi sınıyor babam hala hastanede ve çıksa bile artık mutlaka birinin ona bakması gerekecek anneciğim mecburen babama bakacak benim yanıma gelemiyecek gelse bile 1 saat durup eminim geri gitmek zorunda kalacak kv desen bebeğe elini sürmez yemek yapmayı bilmez yapsa bile yaptığı yemeği ben yemiyorum allahım yardım et bize :KK43: bunun sıkıntısı o kadar bastı ki bana bilemezsiniz :KK43:

Şu iki ayda kenara para koymayı düşünüyorum bir kadınla anlaşıp en az iki ay günlük işler kahvaltı öğlen yemeği ve akşam yemeği hazırlığını yaptırmayı düşünüyorum. Gelen olursa da hizmet etsin. Annem ve kv geldiğinde otursunlar başköşede. Böyle bir fikrim var umarım hergün gelebilecek birisini bulabilirim.

Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)
Yaaa çok tatlılardır eminim.Güle güle büyüsün minnoşlar.

Back
X