2015 Şubat Anneleri

Yemek yiyip gitseydiniz ya eve. Kim hazırlıycak eve gidince yemeği yorgun argın yemekle mi uğraşacaksın?

daha dayancak gucum yoktu ısıklara kalabaliga:( gelirken yaptrdi biseyler saolsun iki lokmacik yedim yattim hemen atesim de cikti birden yarin nasil gidicem okula hic bilmiyorum bir anda yataga dusurcek kadar ne illet mikropmus mübarek

sert: 38395028 .!.:
daha dayancak gucum yoktu ısıklara kalabaliga:KK43: gelirken yaptrdi biseyler saolsun iki lokmacik yedim yattim hemen atesim de cikti birden yarin nasil gidicem okula hic bilmiyorum bir anda yataga dusurcek kadar ne illet mikropmus mübarek
Aylar oldu hastaliktan gozunu acamadin bacim ya.. Senin bagisiklik resmen cokmus sankim ..

daha dayancak gucum yoktu ısıklara kalabaliga:KK43: gelirken yaptrdi biseyler saolsun iki lokmacik yedim yattim hemen atesim de cikti birden yarin nasil gidicem okula hic bilmiyorum bir anda yataga dusurcek kadar ne illet mikropmus mübarek
Senin sabahtan direncin kırılmıştı demek hastaneye gidince de tam oldu :(
Geçmiş olsun :(

Bebek bi yere toplaniyo orasi tepecik oluyo ve tas gibi oluo.sen gene iyisin 35e az kalmis benim var daha korkudan gidemiyorum bilerek uzatiyorum kontrolu

doktor bana günde 20 defaya kadar normal demişti. benimde çok oluyor ama akabinde ağrı sancı yok biraz okşayınca düzeliyor. yarın yine söyleyeyim bakayım nsteye filan sokar belki.

Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz ?30+4günlük hamileyim 1 haftadır çok affedersiniz alt bölgeme ağrılar giriyor yürüyemiyorum kasıklarımda arada ağrıyor ve oğlum bugün çok az hareket etti erken doğum belirtisi olabilirmi ?
Çatımız açıldığı için kasık ağrıları normal canım, hepimizde var. Bebeğin hareketlerini de soluna uzanıp say 2 saatte 20den azsa doktorunla görüş, genelde böyle tavsiye ediliyor ;)

Ay inşAllah güzel hbrlerle gelin inşAllah kızlar bnde tahlil mi yaptırsam diyorum gitsem devlete belki oğlumu da gösterirler
ben ölüyorum şuanda midem kötü bana alternatif bişiler sölicek var mı kızlar :KK43:

mandalina soda kesmiyor bni rennie ilaçta kesmiyor artık başka ne yapabilirim

oğlumda kafayı kanala soktu yine şeyimden çıkacak gibi baskı yapıyor alttan alttan yukardan da midemi yakıyor ben son aylada giderek halsizleştim bir kötü oldum kızlar midem delirdi oğlum tepikliyor, sabah uyandım canım bişi çekti acayıp burnuma kokusu geldi ama nerden bulcam kimden isticem ki bilemedim hazırını istemedim ev yapımı olması lazım öle koktu çünkü bna yazsam şimdi canınız fln ister yazmıyım en iyisi :kk77: midesi yanan adamın en on aşerceği bişi :KK51:
Mandalina portakal kivi mideyi rahatsız eder yememelisin bence.
1 tatlı kaşığı(silme) karbonatı suya kat karıştr iç.
Sonra da ya soğuk süt iç yudum yudum ya da ayran iç bol bol.
Ayrıca yediklerine de mutlaka dikkat et.
Ben mandalina portakal kivi tahin helvası kabuğu soyulmamış domates salatalık soğan yaprak sarması lahmacun kıymalı börek poğaça simit filan yemiyorum bunlar garanti midemi yakıyor.

Aylar oldu hastaliktan gozunu acamadin bacim ya.. Senin bagisiklik resmen cokmus sankim ..

Bence bende oyle bir sistem hic yoktu mikrobun bile bi bulasma kulucka suresi olur hastaneye girneden iyi cikinca agir hasta :(

Senin sabahtan direncin kırılmıştı demek hastaneye gidince de tam oldu :KK43:
Geçmiş olsun :KK43:

iyiydim aslinda ya biseyim yoktu oyle kirginlik namina anlmadan yamuldum resmen saolasin canm

Back
X