2015 Şubat Anneleri

istersen hastanede baktır daha güvenilir olur canım çünkü sağlık ocaginda striple bakiyorlar

yarın cuma bari bakayım haftasonu girmeden randevu alayım yaptırayım da sizce kadın doğumcuya mı alayım yoksa kaşıntımda oluyordu ya cildiyeye mi alayım ikisini birlikte isterim tahlillerin ne dersiniz kızlar buradaki k.doğumcular çok cins nefret ediyorum da onlardan.

Bu arada ben ölüyorum kızlar midem çok kötü çayır çayır yanıyorum içim kor kor yaa ben napcam doğurana kadar böle hep devam edecekse :KK61: ağlayasım geliyor o kadr kötüyüm ki :KK61: hadi onu geçtim doğurduktn sonra geçer dimi kızlar bu reflü illeti :mad:

Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)[/QUO

ne güzel,ne sevimlidir onlar şimdi :)

yarın çoğu kişinin var randevusu :) benim de yarın öğleden sonra. herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah.:KK51:

Ay inşAllah güzel hbrlerle gelin inşAllah kızlar bnde tahlil mi yaptırsam diyorum gitsem devlete belki oğlumu da gösterirler
ben ölüyorum şuanda midem kötü bana alternatif bişiler sölicek var mı kızlar :KK43:

mandalina soda kesmiyor bni rennie ilaçta kesmiyor artık başka ne yapabilirim

oğlumda kafayı kanala soktu yine şeyimden çıkacak gibi baskı yapıyor alttan alttan yukardan da midemi yakıyor ben son aylada giderek halsizleştim bir kötü oldum kızlar midem delirdi oğlum tepikliyor, sabah uyandım canım bişi çekti acayıp burnuma kokusu geldi ama nerden bulcam kimden isticem ki bilemedim hazırını istemedim ev yapımı olması lazım öle koktu çünkü bna yazsam şimdi canınız fln ister yazmıyım en iyisi :kk77: midesi yanan adamın en on aşerceği bişi :KK51:

ben sürekli sinirliymişim, sinirlenmeye yer arıyormuşum,, aaaaa neden acaba??? hamileyim ondan olabilir mi????

bir "anlayışlı" koca aranıyor!!!!

Bunlar da biryerde grup kurdu da bize ne söyleyeceklerini mi konuşuyorlar ki. Aynı sözler aynı konuşmalar yaw.

Ay inşAllah güzel hbrlerle gelin inşAllah kızlar bnde tahlil mi yaptırsam diyorum gitsem devlete belki oğlumu da gösterirler
ben ölüyorum şuanda midem kötü bana alternatif bişiler sölicek var mı kızlar :KK43:

oğlumda kafayı kanala soktu yine şeyimden çıkacak gibi baskı yapıyor alttan alttan yukardan da midemi yakıyor ben son aylada giderek halsizleştim bir kötü oldum kızlar midem delirdi oğlum tepikliyor, sabah uyandım canım bişi çekti acayıp burnuma kokusu geldi ama nerden bulcam kimden isticem ki bilemedim hazırını istemedim ev yapımı olması lazım öle koktu çünkü bna yazsam şimdi canınız fln ister yazmıyım en iyisi :kk77: midesi yanan adamın en on aşerceği bişi :KK51:
bikac yudum soguk süt dene bi de canım bakalım iyi gelecek mi

bikac yudum soguk süt dene bi de canım bakalım iyi gelecek mi

evdeki son sütü içtim akşamüstü canım soğuk olarak denedim onuda ama oda kesmedi
eşim ilacım bitmişti aldı getirdi 2 tane birden çiğniyorum şuanda hafifledi biraz sanki ama üstüne akşam yemeği yemeğe korkuyorum yine başlıcak yanmaya die :KK43:

sağol canım inşallah herkes güzel haberlerle gelsin. benim çok aşırı mide yanmam yok bazı yiyeceklerde oluyor dikkat ettim onları yemiyorum artık. ama benimde mide ağrım var resmen sıkıyorlar midemi.
soğuk süt içebilirsin o baya rahatlatıyor,yada nane limon ama nanesi az limonu bol olsun beni bunlar geçirmişti. zor durum bir kaç kere yaşadım mahfoldum o yüzden sürekli çekenlere allah yardım etsin inşallah.

evdeki son sütü içtim akşamüstü canım soğuk olarak denedim onuda ama oda kesmedi
eşim ilacım bitmişti aldı getirdi 2 tane birden çiğniyorum şuanda hafifledi biraz sanki ama üstüne akşam yemeği yemeğe korkuyorum yine başlıcak yanmaya die :KK43:
Bi ara bnm de oluyordu insanın yemek yiyesi olmuyor gerçekten sonra kendiliginden geçti Yoğurtlu çorba falan ye. bari çok ağır şeyler yeme

Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..

Allah korumuş canım,çokk geçmiş olsun :(

Nur2808 Nur2808 canim az az te ne yersen çok yediğinde aynisi bana da oluyor . yoğurt suyu, yemeklerin salcali suyu tursu çikolata cay kahve artiriyor bu durumu.. Ama az ve sık yyemeye calis .. Birde çocuk asagi inmedigi iiçin mideye baski çok fazla şuan.. Doğum pozisyonunu alsin assagi insin hepsi geçecek inşaallah :KK66:

ben sürekli sinirliymişim, sinirlenmeye yer arıyormuşum,, aaaaa neden acaba??? hamileyim ondan olabilir mi????

bir "anlayışlı" koca aranıyor!!!!
Bizde geçen gün eşimle ufak bir tartışma yaşadık. Bana " menopozda mısın kavga etmeye yer arıyosun " dedi. Bende 7 aydır menopozdayım da sen yeni farkettin dedim:)

yarın cuma bari bakayım haftasonu girmeden randevu alayım yaptırayım da sizce kadın doğumcuya mı alayım yoksa kaşıntımda oluyordu ya cildiyeye mi alayım ikisini birlikte isterim tahlillerin ne dersiniz kızlar buradaki k.doğumcular çok cins nefret ediyorum da onlardan.

Bu arada ben ölüyorum kızlar midem çok kötü çayır çayır yanıyorum içim kor kor yaa ben napcam doğurana kadar böle hep devam edecekse :KK61: ağlayasım geliyor o kadr kötüyüm ki :KK61: hadi onu geçtim doğurduktn sonra geçer dimi kızlar bu reflü illeti :mad:
Canım talcid iyi geliyor dedi doktorum, hiç bir sakıncası yokmuş kullanmada.Ben kullanmadım çünkü reflüm doktora gittikten sonra geçmişti , nüksederse kullanabilirim.

kızlar hashande den haberi olan var mı? üç gündür hiç sesi çıkmıyor 3 cm açılması vardı, doğum mu yaptı acaba?

image.webp Flu çıktı minnaklar:)

Back
X