Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istersen hastanede baktır daha güvenilir olur canım çünkü sağlık ocaginda striple bakiyorlar
Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)[/QUO
ne güzel,ne sevimlidir onlar şimdi :)
kızlar sabah kontrolümüz var cadımı görcem :) heycan bastı oda tepikleyip duruyorheyecanlandı yalım kuzu
yarın çoğu kişinin var randevusu :) benim de yarın öğleden sonra. herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah.![]()
ben sürekli sinirliymişim, sinirlenmeye yer arıyormuşum,, aaaaa neden acaba??? hamileyim ondan olabilir mi????
bir "anlayışlı" koca aranıyor!!!!
bikac yudum soguk süt dene bi de canım bakalım iyi gelecek miAy inşAllah güzel hbrlerle gelin inşAllah kızlar bnde tahlil mi yaptırsam diyorum gitsem devlete belki oğlumu da gösterirler
ben ölüyorum şuanda midem kötü bana alternatif bişiler sölicek var mı kızlar
mandalina soda kesmiyor bni rennie ilaçta kesmiyor artık başka ne yapabilirim
oğlumda kafayı kanala soktu yine şeyimden çıkacak gibi baskı yapıyor alttan alttan yukardan da midemi yakıyor ben son aylada giderek halsizleştim bir kötü oldum kızlar midem delirdi oğlum tepikliyor, sabah uyandım canım bişi çekti acayıp burnuma kokusu geldi ama nerden bulcam kimden isticem ki bilemedim hazırını istemedim ev yapımı olması lazım öle koktu çünkü bna yazsam şimdi canınız fln ister yazmıyım en iyisimidesi yanan adamın en on aşerceği bişi
![]()
bikac yudum soguk süt dene bi de canım bakalım iyi gelecek mi
Ay inşAllah güzel hbrlerle gelin inşAllah kızlar bnde tahlil mi yaptırsam diyorum gitsem devlete belki oğlumu da gösterirler
ben ölüyorum şuanda midem kötü bana alternatif bişiler sölicek var mı kızlar
mandalina soda kesmiyor bni rennie ilaçta kesmiyor artık başka ne yapabilirim
oğlumda kafayı kanala soktu yine şeyimden çıkacak gibi baskı yapıyor alttan alttan yukardan da midemi yakıyor ben son aylada giderek halsizleştim bir kötü oldum kızlar midem delirdi oğlum tepikliyor, sabah uyandım canım bişi çekti acayıp burnuma kokusu geldi ama nerden bulcam kimden isticem ki bilemedim hazırını istemedim ev yapımı olması lazım öle koktu çünkü bna yazsam şimdi canınız fln ister yazmıyım en iyisimidesi yanan adamın en on aşerceği bişi
![]()
Bi ara bnm de oluyordu insanın yemek yiyesi olmuyor gerçekten sonra kendiliginden geçti Yoğurtlu çorba falan ye. bari çok ağır şeyler yemeevdeki son sütü içtim akşamüstü canım soğuk olarak denedim onuda ama oda kesmedi
eşim ilacım bitmişti aldı getirdi 2 tane birden çiğniyorum şuanda hafifledi biraz sanki ama üstüne akşam yemeği yemeğe korkuyorum yine başlıcak yanmaya die![]()
Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..
Of geçmiş olsun , göz işi de zor
Bizde geçen gün eşimle ufak bir tartışma yaşadık. Bana " menopozda mısın kavga etmeye yer arıyosun " dedi. Bende 7 aydır menopozdayım da sen yeni farkettin dedim:)ben sürekli sinirliymişim, sinirlenmeye yer arıyormuşum,, aaaaa neden acaba??? hamileyim ondan olabilir mi????
bir "anlayışlı" koca aranıyor!!!!
Canım talcid iyi geliyor dedi doktorum, hiç bir sakıncası yokmuş kullanmada.Ben kullanmadım çünkü reflüm doktora gittikten sonra geçmişti , nüksederse kullanabilirim.yarın cuma bari bakayım haftasonu girmeden randevu alayım yaptırayım da sizce kadın doğumcuya mı alayım yoksa kaşıntımda oluyordu ya cildiyeye mi alayım ikisini birlikte isterim tahlillerin ne dersiniz kızlar buradaki k.doğumcular çok cins nefret ediyorum da onlardan.
Bu arada ben ölüyorum kızlar midem çok kötü çayır çayır yanıyorum içim kor kor yaa ben napcam doğurana kadar böle hep devam edecekseağlayasım geliyor o kadr kötüyüm ki
hadi onu geçtim doğurduktn sonra geçer dimi kızlar bu reflü illeti
![]()
Kızlar trendyolda dagi indirimi var gecelik pjama takimlari epey uyguna haberiniz olsun![]()
Cnm evde yatiorum doktora gitmedim bi daha haftaya gidicem kasilmalarim arada devam ediyokızlar hashande den haberi olan var mı? üç gündür hiç sesi çıkmıyor 3 cm açılması vardı, doğum mu yaptı acaba?