2015 Şubat Anneleri

Aksam karanliginda gunes gözlüğüyle arac sürmeye calistim iyi mi o derece kötü oldu gözlerim:KK43: kısik kısık bakmktan uzunlarımı acik unutmusum ne adamın teki sürekli bir el kol hareketi yapip taciz etti yol boyu anlayamadim da bir de ona gıcık oldum aksam aksam. Ana yola inip esimi alalim dedik eve kadar o sürer bari hadi inmisken gunduzki geceligi degstreym iki dakkada dedm. Neye niyet neye kismet parfumlerde indirim varmış esim bakmak istedi onlari koklamktan beynim döndü kız cisim tutturdu o ara hadii kostur fizana wc yetstrmeye.:KK53: gel geri bilmem kac tl parfum alisversne cek veriyolarmis iyi guzel dedik ceki de cocuga kullanalim bir iki bakinip almaya basladik vay efendim cek icin de su kadarlik alisvets gerekiyo demezler mi hay ben sülalenize :KK62:selam verdik borclu ciktik hesabi o tutari tutturcam denkliycem diye ugras bi de deli oldum. Isiklar spot apaydinlik yedi bitrdi gozlerimi oturcak tek yer yok hastaliktan kiriliyom zaten :mad: yeminle düsüp bayilcam simdi daha arabaya bindik eve gidicez de yemek yiyecez de oooo ölme essem ölme:KK1:
Ama siz hep aktifsiniz hiç dinlenecek vaktiniz yok.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Takip edemedim yine bugun bosluksuz bi suru ders vardi.
Mud yardimcisi cagirdi ne zaman izne ayriliyorsunuz diye sordu. 5 hafta daha caliscam aktarucam donem kapaniyor hepsini calusirsam dedim. Tmm ozman kesin burdasiniz diyor. Kesin olmaZ ani birsey olabilir ama olmadikca burdayim.dedim.
Sanki diger insanlar yumurtadan cikmis hamilelik nedir haberleri yok

Bu ikinci gebeligim ikisinde de o kahve çizgi çıkmadı bende
Hakkaten ne yogun ne kosturmacalisiniz. Biz avmeye gitsek ben pofluyorum coxuk bi tarafa kosup kaciyor baba arada telef oluyor. Gitnez olduk. Telefona indirm msjlari geliyor cocuga mont alcam ona bile cikamadim.
Ama yarin cikcaz ins. Avm degil de civile gideyim diyorum alisverisin ilk adimi olarak

Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz ?30+4günlük hamileyim 1 haftadır çok affedersiniz alt bölgeme ağrılar giriyor yürüyemiyorum kasıklarımda arada ağrıyor ve oğlum bugün çok az hareket etti erken doğum belirtisi olabilirmi ?

Eger hareketinde ciddi azalma varsa bence bi doktoruna gorun.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Takip edemedim yine bugun bosluksuz bi suru ders vardi.
Mud yardimcisi cagirdi ne zaman izne ayriliyorsunuz diye sordu. 5 hafta daha caliscam aktarucam donem kapaniyor hepsini calusirsam dedim. Tmm ozman kesin burdasiniz diyor. Kesin olmaZ ani birsey olabilir ama olmadikca burdayim.dedim.
Söz veriyorum gelsede doğurmayacağım deseydin.

Bir de sabahtan beri yatıyorum. Sabah sekizbuçukta ve dokuz buçukta iki tane sancı girdi aralarında tam bir saat olunca korkumdan yattım yatış o yatış :KK66:

geçmiş olsun canım... yat yat sonra çok arayacağız bu yatmaları ;)

Annem niye agliyon ağlama annem noluyyy dedi durdu yavrum

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun... sinir oluyorum böyle şoförlere :KK62:

ben sürekli sinirliymişim, sinirlenmeye yer arıyormuşum,, aaaaa neden acaba??? hamileyim ondan olabilir mi????

bir "anlayışlı" koca aranıyor!!!!

benim eşim de şafak sayıyor hamileliğin bitmesine :D bunun lohusalığı var bir de diye daha çok korkutuyorum gözünü :KK70:

Bizde geçen gün eşimle ufak bir tartışma yaşadık. Bana " menopozda mısın kavga etmeye yer arıyosun " dedi. Bende 7 aydır menopozdayım da sen yeni farkettin dedim:)

ben ateş bastığında diyorum bazen menapozda gibiyim zaten bir nevi menapozdayım zaten ama bir ateş basıyor bir üşüyorum :D geçen gün menapoz ne diye sordu :KK55:

kızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.

çok hafif birkaç gündür fark ettim çıktığını canım...

daha dayancak gucum yoktu ısıklara kalabaliga:KK43: gelirken yaptrdi biseyler saolsun iki lokmacik yedim yattim hemen atesim de cikti birden yarin nasil gidicem okula hic bilmiyorum bir anda yataga dusurcek kadar ne illet mikropmus mübarek

amann dikkat et kendine canım; hemencecik iyileşirsin inşallah :KK51:

Hakkaten ne yogun ne kosturmacalisiniz. Biz avmeye gitsek ben pofluyorum coxuk bi tarafa kosup kaciyor baba arada telef oluyor. Gitnez olduk. Telefona indirm msjlari geliyor cocuga mont alcam ona bile cikamadim.
Ama yarin cikcaz ins. Avm degil de civile gideyim diyorum alisverisin ilk adimi olarak
Valla.sizi anlıyorum hamiş değilken bile çocukla bir yere gitmek zor. Kuzenden biliyorum. Kızı mağazalara sinir oluyor,girmek istemiyor
4 yaşında ama bir süre sonra beni kucağınıza alın diyo.
Akıllara zarar.
Ben hamilelik boyunca 2 Kez gittik Avm ye pişman oldum.
İnsan farketmeden çok yoruluyor.
Şansıma oturduğum yerin alışveriş caddesinde İşyerim. Cadde boyu mağaza.her işten çıkışta bir şey alıyorum.daha elim boş eve hiç gelmedim.

Söz veriyorum gelsede doğurmayacağım deseydin.
Yasal olarak dogum izni baslamis. Calisavilmesi icin dr raporu gereken birine kesin burdasiniz yani demek nasil laf.
24. Haftada nobet icin rapor vermistim ondan hesaplamislar enazindan takip etmisler hayret ettim

Ama siz hep aktifsiniz hiç dinlenecek vaktiniz yok.

Of bugum boyle bir plan yoktu esasinda bir anda manyak bi kostrmacada buldum kendimi:(

Hey yarabbim sanki nefesini tutuyon kesini mi var bunun sanane ya

gitmeyin bacim oturun evinizde akıl karı degil yamyluyon anca böyle:(

Kızlar dün eşimin arkadaşı aradı 10 güne kadar Mardin'e gelicem diye. Antep'ten geldiğini öğrenince orda yapılan bi dürüm var ondan istedim gelirken getirsin. Dünden beri aklımdan çıkmıyor ya , bir de dürüm için mi gün sayacam ben :kk77:

Esim basina gelecekeri bildiginden hic aceleci degil hamilelik bitsin diye. Ilkinde acele ediyordu hamileyim diye ettigi yardimlar bitecek diye seviniyordu. Sonra bakti sorumluluklar coxuk dogunca artti. Ikinci cocukla daha fena olacak biliyor yazik

Yasal olarak dogum izni baslamis. Calisavilmesi icin dr raporu gereken birine kesin burdasiniz yani demek nasil laf.
24. Haftada nobet icin rapor vermistim ondan hesaplamislar enazindan takip etmisler hayret ettim
Beni çok hayal kırıklığına uğrattınız.
Ben öğretmenlerin işlerinin çok rahat ve mutlu mesut olduklarına inanırdım.
Okulda onlara karışan eden yok diye bilirdim. Amcam ilkokul öğretmeniydi o öyleydi çünkü. Erkekler için öyle demek.
Sizi tanıdımda ne kadar derdiniz varmış öğrendim.
Gerçi kolay iş yok.

Kızlar dün eşimin arkadaşı aradı 10 güne kadar Mardin'e gelicem diye. Antep'ten geldiğini öğrenince orda yapılan bi dürüm var ondan istedim gelirken getirsin. Dünden beri aklımdan çıkmıyor ya , bir de dürüm için mi gün sayacam ben :kk77:
Dürüm dediğin tatlı mı?

Esim basina gelecekeri bildiginden hic aceleci degil hamilelik bitsin diye. Ilkinde acele ediyordu hamileyim diye ettigi yardimlar bitecek diye seviniyordu. Sonra bakti sorumluluklar coxuk dogunca artti. Ikinci cocukla daha fena olacak biliyor yazik
Benim eşim hayatta zora gelemez.
Korkuyorum bebek doğduktan sonra evden uzaklaşabilir. Keyfine aşırı düşkündür.
Şimdi bile kaçacak yer arıyor.

Valla.sizi anlıyorum hamiş değilken bile çocukla bir yere gitmek zor. Kuzenden biliyorum. Kızı mağazalara sinir oluyor,girmek istemiyor
4 yaşında ama bir süre sonra beni kucağınıza alın diyo.
Akıllara zarar.
Ben hamilelik boyunca 2 Kez gittik Avm ye pişman oldum.
İnsan farketmeden çok yoruluyor.
Şansıma oturduğum yerin alışveriş caddesinde İşyerim. Cadde boyu mağaza.her işten çıkışta bir şey alıyorum.daha elim boş eve hiç gelmedim.[/QUOTE
Ay

aynen oyle cocukla aliaveris delilik baska bisey degil hele o cis faslı yok mu hep en olmadik yer ve zamsnda gelir meret. Buyudukce bir de yarisa girmeleri cabası babasi parfüm secmeye calistikca bagriyo bana da sıkın ben de onu merak ettim diye. Milletle sohbete girer bi de benimki insanlara eglnce de.bizim is guc aksıyor kime ne. Velhasil zor iş

aynen oyle cocukla aliaveris delilik baska bisey degil hele o cis faslı yok mu hep en olmadik yer ve zamsnda gelir meret. Buyudukce bir de yarisa girmeleri cabası babasi parfüm secmeye calistikca bagriyo bana da sıkın ben de onu merak ettim diye. Milletle sohbete girer bi de benimki insanlara eglnce de.bizim is guc aksıyor kime ne. Velhasil zor iş
Evet çişi unuttum. Hoş gerçekten çiş geldiğinden değil. Birde su isteme var.
İnşallah benim kızımda sıcakkanlı olur.

Benim eşim hayatta zora gelemez.
Korkuyorum bebek doğduktan sonra evden uzaklaşabilir. Keyfine aşırı düşkündür.
Şimdi bile kaçacak yer arıyor.

Bıraksan hepsi kacar dogalarinda o adanmislik biyere bagimli olma sonsuz vericilik yok ki dayanabilsinler. Zorla inceden inceye dahil edicen herseyi becerio haledebiliyor ozlenimi verirsen gecmis ola:( bemimki de klasik anadolu erkegi.modeliydi ona gore kadin dogustan ana herseyi tek hallederdi gel gor ki kazin ayagi oyle degil gordum gosterdim gozune soka soka da olsa biseylerin kaliplasmis zihniyetlere uymadigini faekettrdim şükür. Simdi kızı gozu kapalı bırakabilirm ona aklim kalmaz bizamnlar bebegin altini almak mi diyen adam simdi gerekirse banyosundan tuvaletine herseyi yapıyo. Mayasinda yoktu kah delilikle kar guzellikle kah zorla mecbur bırakma yöntemi ile bu hale getirdik şükür pes etmeyin sakın;)

Bıraksan hepsi kacar dogalarinda o adanmislik biyere bagimli olma sonsuz vericilik yok ki dayanabilsinler. Zorla inceden inceye dahil edicen herseyi becerio haledebiliyor ozlenimi verirsen gecmis ola:KK43: bemimki de klasik anadolu erkegi.modeliydi ona gore kadin dogustan ana herseyi tek hallederdi gel gor ki kazin ayagi oyle degil gordum gosterdim gozune soka soka da olsa biseylerin kaliplasmis zihniyetlere uymadigini faekettrdim şükür. Simdi kızı gozu kapalı bırakabilirm ona aklim kalmaz bizamnlar bebegin altini almak mi diyen adam simdi gerekirse banyosundan tuvaletine herseyi yapıyo. Mayasinda yoktu kah delilikle kar guzellikle kah zorla mecbur bırakma yöntemi ile bu hale getirdik şükür pes etmeyin sakın:KK66:
Anadolu erkeği daha merhametli oluyor bence daha kolay yola geliyor.
Bizimki sözde avrupalı. Sorsan moderniz,medeniyeti size biz getirdik falanda filan mangalda kül bırakmazlar ama yapıları aile olmaya müsait değil sanki.

Dürüm dediğin tatlı mı?
Yok be canım tatlılarında hiç çekmiyor canım. Antep'te hemen herşeyin dürümünü yaparlar çok da güzel olur hepsi. Belki sana garip gelecek ama bi nohut dürümü yaparlar harika, ondan istiyom :mad:

Back
X