2015 Şubat Anneleri

Günaydın canım. Oğunda geçiyorsa yalancı kasılmaymış normalmiş. Ama geçmiyorsa gerçek kasılmaymış hastanede ve zamansiz öyle dedi.
bana hiç öyle şeyler olmuyor. karnım bazen cok sert oluyor ama yemek yıyınce ya da cok yuruyunce oluyor. ondan mı bahsedıyorlar acaba?

Kolay kolay etrqfinizda orgu bilen yokmu kizlar bi sorun ben örgüdenpek anlamafigim hhalde kolay diyorum dysunun yani

benimde 2 gündür nasıl midem yanıyordu, dün eve gittim yattım uyudum , çorba vardı dedim onu ısıtayım bugün böyle olsun bizim ki de gelince bana küsüyor bamya istemişte yapmamışım !! dedim midem yanıyor olumm nasıl yapayım ? benim hep yanıyor ağrıyor diyor : )) dedim he yanında bi de 1,5 kilo çocuk taşıyon zaten senin işinde zor : ))) kendiyle bir tutuyor yaww
valla zaten sinirliyim elime bir sopa alıcam yollara cıkacam. herkesın kocasına yermısın yemezmısın iyi bir sopa çekecem.
bu ne yaa. biz küsüz iki gündür.

bana hiç öyle şeyler olmuyor. karnım bazen cok sert oluyor ama yemek yıyınce ya da cok yuruyunce oluyor. ondan mı bahsedıyorlar acaba?

sanırım ondan bahsediyorlar. oturunca veya ayaktayken pek anlaşılmıyor sanırım ben de anlayamıyorum. dr ultrasonda bakarken hafif bir kasılma oldu dedi ben yine anlamadım.

[QUOTEkuşum ba, post: 38404089, member: 341682"]valla zaten sinirliyim elime bir sopa alıcam yollara cıkacam. herkesın kocasına yermısın yemezmısın iyi bir sopa çekecem.
bu ne yaa. biz küsüz iki gündür.[/QUOTE]
Bende küsüm

göbeğimin altında değilde sağ baldırımda iç kısımda kırmızı kırmızı çatlaklar galiba oluşmuş çok çirkinler solda bişey yok, sağın dizkapağımın arkasıda çatlamış tuhaf
benımde göbekte bır sey yok ama .bacaklarımın ıc taraflarında garıp seyler var. bakmıyorum o tarafa doğru.

[QUOTEkuşum ba, post: 38404089, member: 341682"]valla zaten sinirliyim elime bir sopa alıcam yollara cıkacam. herkesın kocasına yermısın yemezmısın iyi bir sopa çekecem.
bu ne yaa. biz küsüz iki gündür.
Bende küsüm[/QUOTE]
kocasından memnun sadece krizantemcik krizantemcik sanırım. maşallah diyelim.

sürekli bişiler örme isteği var niyeyse. bakalım istedim iplikleri. yanında da dergi istedim modeller ve yapılışı anlatılıyor belki bir iki patik örerim :)
benimde örgü fobim var.
aslında örgü konusunda da yetenekliyim, örebilirim ama dünyanın en güzel örgüsü de olsa bana kötü görünüyor.

Bende küsüm
kocasından memnun sadece krizantemcik krizantemcik sanırım. maşallah diyelim.

benimkinden öyle beklentim olmadığından sinirlerim de bozulmuyor. sadece şişko demesi sinirlerimi bozmaya başladı bir de bazen ayaklarım şişiyor baktım gece bu ayaklarıma bakıp bakıp gülüyor bir baktım ki ayaklarım şişmiş meğersem ona gülüyormuş. komik mi dedim evet komik diyor 45 numara olmuş ayakların diyor. artık muhattap bile almıyorum onun şakalarını,çünkü alırsam ağlatıyor.bunun doğumdan sonrası da var o zaman görüşücez :KK8::KK8:

krizantemcik, post: 38404342, member: 380312"]kocasından memnun sadece krizantemcik krizantemcik sanırım. maşallah diyelim.
Valla bnmki gibi yok sanırım ya allah başımdan eksik etmesin her konuda yardımcı ve anlayislidir. .durup durup ben sensiz ankarada ne yapcam diye ağlıyorum zaten :KK43:[/QUOTE]
Bende yokluguna aglardim bir zamanlar.. Ya rabbim ben Sana ne yapmis olabilirimki bana bu armagani verdin derdim.. Esimin gercek olduguna inanmazdim dusun.. Ama yillqr gectikce ruhlarindaki okuzun ipini cozuveriyolar.. Bu seferde ben nasil bu okusle evlendim diye kendine inanamiyosun iste evluligin ozeti balim

Telefondan alinti yapilamiyor arkadaş çok sinirli yim dun eşimin yaptigi büyük başliliktan sonra konusmuyorum da adam almis aksam eve gelirken bi tane koca saksi çiçeği askim bakk diyo sanarsin bu kucak orkide getirmiş malak :KK62:
kız deme öyle ne güzel cıcek almış. ben çok severım saksı çiçeğini.

Valla bnmki gibi yok sanırım ya allah başımdan eksik etmesin her konuda yardımcı ve anlayislidir. .durup durup ben sensiz ankarada ne yapcam diye ağlıyorum zaten :KK43:
Bende yokluguna aglardim bir zamanlar.. Ya rabbim ben Sana ne yapmis olabilirimki bana bu armagani verdin derdim.. Esimin gercek olduguna inanmazdim dusun.. Ama yillqr gectikce ruhlarindaki okuzun ipini cozuveriyolar.. Bu seferde ben nasil bu okusle evlendim diye kendine inanamiyosun iste evluligin ozeti balim[/QUOTE]
2 yıldır Evliyiz ama 8 senedir beraberiz ne zaman bozulur dersin :)))

Back
X