Ona çatı muayenesi yapmış. Atta eminolmak içinde 2 ebe daha yapmış. Çatısı çok darmış o yüzden mecburi sezeryan oldu canım.
canım sen neden sezeryan istiyorsun ilki sezeryan ondan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona çatı muayenesi yapmış. Atta eminolmak içinde 2 ebe daha yapmış. Çatısı çok darmış o yüzden mecburi sezeryan oldu canım.
Kan ilaci kilo yapiyormu arkadaşlar.. Ben 74 olmusum 6 kilo almisim yani.. 2 haftada 1 kilo almisim gerçi normal gibi ama
Kuşlar sabahki battaniye örneğini ablama sordum.. Ornek çok kolay ama örüldükten sonra her yere takiliyor yüzük künye falan ve hemen ipi çekiliyor sonra düzeltemiyorsun dedi. Birde bebek için battaniye örmek pek akil kari değil kaka lekesi olsa cikmiyor kusacak iste bir yeri leke olucak ama orgulerde yikamaya pek gelmiyor onca emeğine yazik dedi..
saç bandı orulur mu ?? hiç anlamam örgü işlerinden siz böyle ordukce bnm yavrum gariban gibi kaldıBebek için ne örülebilir? patik, şapka ve yelekten başka bişey gelmiyor Aklıma.
saç bandı orulur mu ?? hiç anlamam örgü işlerinden siz böyle ordukce bnm yavrum gariban gibi kaldı
Aldirir diyee biliyorum cnm ama benim gprumcem yillardir kullaniyo almadi hic ayniKan ilaci kilo yapiyormu arkadaşlar.. Ben 74 olmusum 6 kilo almisim yani.. 2 haftada 1 kilo almisim gerçi normal gibi ama
Hadi bakalım atkı ne alemde ??Olabilir de ben kendim bile toka bant takmayı sevmem ki :) yünler daga gelmedi gelsin örücem inşallahbir de nako dergi aldım bebiş modelleri varmış.
Benimkide hasta canım dün çok kötüydü ama bugün iyi. Şifa çayı yaptım ben ona. Suyu kaynattım kaynadıktan sonra 1 limon 1 elma 1 ayva 1 paket sallama adaçayı biraz nane ve 3 avuç ıhlamur attım 5 dk.kaynatıp kapattım. Balla içirdim. Tadı enfesti bayada iyi geldi Allahın izniyle. Karabiber falan eklerdimde benimki nazlı içmezSlm kizlar ya salginmi var anlamadim benim adamda hasta olmus aradi sesi falan gitmis gozlerime vurdu diyo cikip gelicekmis birazdan bana gecmese bari ya bir kere grip oomustum hamilekikde oda baslarinda insallah gecnezde sorunsuz atlatirim hasta olan arkadaslarada cok gecmis olsun allah sifa versin
Bana ne kilo yapıyo nede iştah. Eskiden iştah yapıyordu da hamilelik iştahımı kesti. Kahvaltıylaa duruyorum meselaKan ilaci kilo yapiyormu arkadaşlar.. Ben 74 olmusum 6 kilo almisim yani.. 2 haftada 1 kilo almisim gerçi normal gibi ama
Hadi bakalım atkı ne alemde ??
zor bulunan bi renk mi hangi renk oruyorsunYapıyorum da ipi bitecek diye ödüm kopuyor. Az kaldı ve hala istediğim uzunlukta değil. Bu ipi de yıllar önce almıştım umarım yeter yoksa aynısını aramam gerekebilir.
Bende denim canim adacayi yok ama olmasada olur heralde sizde cok gecmis olsunBenimkide hasta canım dün çok kötüydü ama bugün iyi. Şifa çayı yaptım ben ona. Suyu kaynattım kaynadıktan sonra 1 limon 1 elma 1 ayva 1 paket sallama adaçayı biraz nane ve 3 avuç ıhlamur attım 5 dk.kaynatıp kapattım. Balla içirdim. Tadı enfesti bayada iyi geldi Allahın izniyle. Karabiber falan eklerdimde benimki nazlı içmez
zor bulunan bi renk mi hangi renk oruyorsun