2015 Şubat Anneleri

Kuşlar sabahki battaniye örneğini ablama sordum.. Ornek çok kolay ama örüldükten sonra her yere takiliyor yüzük künye falan ve hemen ipi çekiliyor sonra düzeltemiyorsun dedi. Birde bebek için battaniye örmek pek akil kari değil kaka lekesi olsa cikmiyor kusacak iste bir yeri leke olucak ama orgulerde yikamaya pek gelmiyor onca emeğine yazik dedi..

Kuşlar sabahki battaniye örneğini ablama sordum.. Ornek çok kolay ama örüldükten sonra her yere takiliyor yüzük künye falan ve hemen ipi çekiliyor sonra düzeltemiyorsun dedi. Birde bebek için battaniye örmek pek akil kari değil kaka lekesi olsa cikmiyor kusacak iste bir yeri leke olucak ama orgulerde yikamaya pek gelmiyor onca emeğine yazik dedi..

Bebek için ne örülebilir? patik, şapka ve yelekten başka bişey gelmiyor Aklıma.

Ben ig de bir battaniye modeli gordum. Teyzem oruyor bakalim guzel olcak mi. Yelek fln sevmem de battaniye bere hosuma gidiyor.

Slm kizlar ya salginmi var anlamadim benim adamda hasta olmus aradi sesi falan gitmis gozlerime vurdu diyo cikip gelicekmis birazdan bana gecmese bari ya bir kere grip oomustum hamilekikde oda baslarinda insallah gecnezde sorunsuz atlatirim hasta olan arkadaslarada cok gecmis olsun allah sifa versin
Benimkide hasta canım dün çok kötüydü ama bugün iyi. Şifa çayı yaptım ben ona. Suyu kaynattım kaynadıktan sonra 1 limon 1 elma 1 ayva 1 paket sallama adaçayı biraz nane ve 3 avuç ıhlamur attım 5 dk.kaynatıp kapattım. Balla içirdim. Tadı enfesti bayada iyi geldi Allahın izniyle. Karabiber falan eklerdimde benimki nazlı içmez

Kızlar battaniye örmek isterseniz kadife ip var , krem rengi cok yakışıyor . Onu örmenizi tavsiye ederim kalın şiş alıp bıktırmadan da bitiyor , eve geçince fotosunu çekip atarım :)

Hay Allahım okuduğum kitapta 32. Haftadan itibaren annede beta streptokok testi yapılır diyor. Dr unuz bu testi istedi mi? Hali hazırda hasta olan arkadaşlar serefraz Gamze siz yaptırdınız mı?

Benimkide hasta canım dün çok kötüydü ama bugün iyi. Şifa çayı yaptım ben ona. Suyu kaynattım kaynadıktan sonra 1 limon 1 elma 1 ayva 1 paket sallama adaçayı biraz nane ve 3 avuç ıhlamur attım 5 dk.kaynatıp kapattım. Balla içirdim. Tadı enfesti bayada iyi geldi Allahın izniyle. Karabiber falan eklerdimde benimki nazlı içmez
Bende denim canim adacayi yok ama olmasada olur heralde sizde cok gecmis olsun

ben geldim şükür :)

nst nst dedim daha bismillah doktora girmeden hemşire nst haftan gelmiş dedi yarım saat nstye bağlandım. sonra doktorun yanına geçtim kasılmaların var dedi hissediyormusun dedi evet toplanma hissi oluyor dedim tamam bir vajinal ultrasonla rahim ağzına bakalım dedi açılma vs varmı diye. hadi onun içinde bir posta ayakkabı çıkar soyun derken yattım :D doktor ve 6 öğrenciyle kendimi deney hayvanı gibi hissettim :D her neyse rahim ağzı 49 mm dedi çok güzel dedi. ama kasılmalar için adalat crono diye bir ilaç verdi. bunu günde bir tane kullan ama fazlalık hissedersen günde 3 e kadar çıkarabilirsin dedi,rahatlatıcaktır rahimi dedi.yani kızlar aslında bu toplanma hissi sancı imiş bilmiyordum :)
öyle böyle derken 2 ocağa randevumu aldım yine benden haberler bukadar :)

Back
X