- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesen hıc sıgara ıcmedın mı?
aşırı bir bağımlılık valla ben de ıcecegım gunun hayelı ile yasıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesen hıc sıgara ıcmedın mı?
aşırı bir bağımlılık valla ben de ıcecegım gunun hayelı ile yasıyorum.
Canım inanki telden girmesem sürekli burda olurum ama telde net sorun malum :) ne güzel hepiniz hazırlıyorsunuz eşyaları bende dizi görüp gaza geldim geçen hafta yÜklü alışveriş Yaptım bebeğimin her şeyi hazır sıra bende :)herkes selam verıyor ama kımse yazmaya devam etmıyor nedense.
Gecmis olsun adalati bende gunde 2 kere kullaniyorum kasilmalar kac dakkada bir oluyoben geldim şükür :)
nst nst dedim daha bismillah doktora girmeden hemşire nst haftan gelmiş dedi yarım saat nstye bağlandım. sonra doktorun yanına geçtim kasılmaların var dedi hissediyormusun dedi evet toplanma hissi oluyor dedim tamam bir vajinal ultrasonla rahim ağzına bakalım dedi açılma vs varmı diye. hadi onun içinde bir posta ayakkabı çıkar soyun derken yattımdoktor ve 6 öğrenciyle kendimi deney hayvanı gibi hissettim
her neyse rahim ağzı 49 mm dedi çok güzel dedi. ama kasılmalar için adalat crono diye bir ilaç verdi. bunu günde bir tane kullan ama fazlalık hissedersen günde 3 e kadar çıkarabilirsin dedi,rahatlatıcaktır rahimi dedi.yani kızlar aslında bu toplanma hissi sancı imiş bilmiyordum :)
öyle böyle derken 2 ocağa randevumu aldım yine benden haberler bukadar :)
Sagol canim cocuklar okula gidince hasta olmalari kacinilmaz oluyor iste...geçmiş olsun sana da. siz kendınızı korumak ıcın çocukları cok sıkı korumanız gerekiyor anlaşılan.
Gecmis olsun adalati bende gunde 2 kere kullaniyorum kasilmalar kac dakkada bir oluyo
Cok tesekkurler...Sana da kızına da Geçmiş olsun canım![]()
Benim de çok oluyor ama geçen nst de bişey demedi doktorum,pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.. Merak içerisindeyim,özledim kuzumu :)ben geldim şükür :)
nst nst dedim daha bismillah doktora girmeden hemşire nst haftan gelmiş dedi yarım saat nstye bağlandım. sonra doktorun yanına geçtim kasılmaların var dedi hissediyormusun dedi evet toplanma hissi oluyor dedim tamam bir vajinal ultrasonla rahim ağzına bakalım dedi açılma vs varmı diye. hadi onun içinde bir posta ayakkabı çıkar soyun derken yattımdoktor ve 6 öğrenciyle kendimi deney hayvanı gibi hissettim
her neyse rahim ağzı 49 mm dedi çok güzel dedi. ama kasılmalar için adalat crono diye bir ilaç verdi. bunu günde bir tane kullan ama fazlalık hissedersen günde 3 e kadar çıkarabilirsin dedi,rahatlatıcaktır rahimi dedi.yani kızlar aslında bu toplanma hissi sancı imiş bilmiyordum :)
Tesekkur ederim... öksürdükce sen geliyorsun aklima birdaha yasamayiz insallah...geçmiş olsun canım 1 kez hastalandım hamilelikte çok zor cidden bu son olur inşallah sizin de
Benim de çok oluyor ama geçen nst de bişey demedi doktorum,pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek.. Merak içerisindeyim,özledim kuzumu :)
Aa iyi o zaman ben hep yuzlerde geziyoya mesela 5 dakika içinde 2 defa oluyor ama bazende 20 dakika içinde hiç olmuyor. yani düzenli değil o yüzden doktorda üstünde durmadı birde rahim ağzı boyum uzun olduğundan risk teşkil etmiyor dedi. ama nstde mesela sancım en fazla yarım saat içinde 40a vurdu onun haricinde hep 10 20 arası değişti.
Söylediği herşeye Katılıyorum hemşirenin canım inşallah bu sayede Çukur Çukur emen bebeklerimiz olur :)ha kızlar hemşire abla birde emzirmek ile ilgili bir güzel nutuk çekti bir sürü broşür verdi emzirmeyle ilgili.
size söylediklerini aktarayım
doğum sonrası bebeğin yanına gelmese bile hemen ilk sütünü sağıp biberonla değil çay kaşığı ile içir dedi
bebeği en az 2 yaşına kadar emzir dedi
biberon ve emzik kullanmayı düşünme sütün geliyorsa emzir yoksa biberon ve meme yüzünden çocuk emmeyi bırakır dedi
bebek ne zaman meme isterse vericeksin dedi ister yarım saat ister 2 saat olsun hiç üşenme dedi
meme ucun yara olmaması için memenin tamamını ağzına ver dedi ve çok emzirdiğinde yara olması ve çatlaması da fazla olmaz dedi.
ben geldim şükür :)
Canım bebişine mi hazırlık yapıyorsun50 kurabiye bitti bi 50 daha yaparsam tamamdir
Olur canım ne varsa onu koy. Sağolasın canımBende denim canim adacayi yok ama olmasada olur heralde sizde cok gecmis olsun
Evet erken dogum riski olunca bitsin diye ugrasiorumCanım bebişine mi hazırlık yapıyorsun
Ay az önce sanırım bi sancı yaşadım böyle bıçak saplanir gibi mi oluyor fazla uzun sürmedi ama bi anda girdi baya can yakıcı bisiydi doğum sancısı değildir di mi kocis bgn geç gelecek korktum valla evde tek basimayim
Ay az önce sanırım bi sancı yaşadım böyle bıçak saplanir gibi mi oluyor fazla uzun sürmedi ama bi anda girdi baya can yakıcı bisiydi doğum sancısı değildir di mi kocis bgn geç gelecek korktum valla evde tek basimayim