2015 Şubat Anneleri

Yaprakgull uzun zamandır gözlerim seni arıyordu kaçıncı haftandasin maşallah bebeklerinin kilosu çok güzel nazar değmesin seni gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam gittin sanmistim
Yok canım yaa iyyim de iki ay oldu annemlerde kalıyrm erken doğum tehlikesyle nidilat kullanmaya başladım ve yatmam gerekiyo annemlerde de net yol kendi netimi açıcıncada çok gidiyo o yüzden fazla giremyrm sen nasılsın

Çok örgü meraklısı biri degilimdir aslında ama burda herkes orunce falan heves ettim bnm yavrumun da örgü bişiyi olsun :) küçükken yaz tatilinde lif ormustum ben de bebişime lif mi orsem :))

Hmm bak onu ben de örebilirim. Nakonun hoşgeldin soft yeni doğan iplerinden seçmiştim. Gem antibakteriyel aynı zamanda. Diğer liflerden iyidir sanırım ;)

Kızlar biz geldik doktordan..Oğluş baya büyümüş 2 kilo olmusuz 42 cm de boyumuz doktorum babamiza benzetti bakalim gorcez dogunca :) ters duruyodu makat gelis pozisyon yuzu oyle tatliydiki burnu gozleri ağzını oynatti cok guzeldi yaa..nst ye girdik kan idrar verdim hersey yolunda sikintimiz yok cok şükür :)

Hmm bak onu ben de örebilirim. Nakonun hoşgeldin soft yeni doğan iplerinden seçmiştim. Gem antibakteriyel aynı zamanda. Diğer liflerden iyidir sanırım :KK66:
Evet dün sana o aradigin ipi araştırırken gördüm çok tatlı ipler var :) ank a gideyim de ben oremezsem annem devam eder artık :)

Kızlar biz geldik doktordan..Oğluş baya büyümüş 2 kilo olmusuz 42 cm de boyumuz doktorum babamiza benzetti bakalim gorcez dogunca :) ters duruyodu makat gelis pozisyon yuzu oyle tatliydiki burnu gozleri ağzını oynatti cok guzeldi yaa..nst ye girdik kan idrar verdim hersey yolunda sikintimiz yok cok şükür :)
gozun aydın canım maşallah bebisine de :)

Canım inanki telden girmesem sürekli burda olurum ama telde net sorun malum :) ne güzel hepiniz hazırlıyorsunuz eşyaları bende dizi görüp gaza geldim geçen hafta yÜklü alışveriş Yaptım bebeğimin her şeyi hazır sıra bende :)
Bende sonunda bugün yıkadım. Kaç aydır alıyorum Ben çok aldım sanıyordum ama değilmiş. Hepsi de krem rengi nedense

ben geldim şükür :)

nst nst dedim daha bismillah doktora girmeden hemşire nst haftan gelmiş dedi yarım saat nstye bağlandım. sonra doktorun yanına geçtim kasılmaların var dedi hissediyormusun dedi evet toplanma hissi oluyor dedim tamam bir vajinal ultrasonla rahim ağzına bakalım dedi açılma vs varmı diye. hadi onun içinde bir posta ayakkabı çıkar soyun derken yattım :D doktor ve 6 öğrenciyle kendimi deney hayvanı gibi hissettim :D her neyse rahim ağzı 49 mm dedi çok güzel dedi. ama kasılmalar için adalat crono diye bir ilaç verdi. bunu günde bir tane kullan ama fazlalık hissedersen günde 3 e kadar çıkarabilirsin dedi,rahatlatıcaktır rahimi dedi.yani kızlar aslında bu toplanma hissi sancı imiş bilmiyordum :)
öyle böyle derken 2 ocağa randevumu aldım yine benden haberler bukadar :)
Hoşgelmişsen. Yine bütün okul gördü seni.
Açılma yoksa problem yok heralde. Kasılma nst de çıktı demek.

Ay az önce sanırım bi sancı yaşadım böyle bıçak saplanir gibi mi oluyor fazla uzun sürmedi ama bi anda girdi baya can yakıcı bisiydi doğum sancısı değildir di mi kocis bgn geç gelecek korktum valla evde tek basimayim
Eşin nöbetçi olunca ne yapıyorsun

Hoşgelmişsen. Yine bütün okul gördü seni.
Açılma yoksa problem yok heralde. Kasılma nst de çıktı demek.

sorma :D hepsi dört gözle izlediler :) doktorda öyle dedi kasılmaları destekleyen bir açılman yok. o yüzden ilaç verelim sadece dedi. yine de dikkat et çoğalırsa ilacı 3 e çıkar dedi geçmezse acilden başvur dedi. evet hani şu ufak ufak sertleşmeler var ya onlar kasılma imiş. doktor hissediyormusun dedi evet dedim o yüzden vajinal muayene etti.

B
Bende sonunda bugün yıkadım. Kaç aydır alıyorum Ben çok aldım sanıyordum ama değilmiş. Hepsi de krem rengi nedense
Bende hala aldıklarımın az OLDUĞUNU düşünüyorum ama neyi ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum of bu cahillik başa bela:) valla fena korkuyorum bakabilecek miyim bir de Yanımda kimse yok uzaktayız herkesten :(

Kızlar bu Sancı nasıl bir şey ya ben hala anlamıyorum :( az önce alt tarafıma doğru öyle bi kramp girdi ki ağrısı bacağıma vurdu hemen sonra oğluşum tepikler atmaya başladı

Back
X