2015 Şubat Anneleri

Kızlar bu Sancı nasıl bir şey ya ben hala anlamıyorum :KK43: az önce alt tarafıma doğru öyle bi kramp girdi ki ağrısı bacağıma vurdu hemen sonra oğluşum tepikler atmaya başladı
Valla bende az önce tuhaf bişi yaşadım bıçak saplanir gibi karnımin alt bölgesinde ama sancı miydi başka bisiymiydi bilemedim bidaha olmasın diye dua ediyorum

Çok örgü meraklısı biri degilimdir aslında ama burda herkes orunce falan heves ettim bnm yavrumun da örgü bişiyi olsun :) küçükken yaz tatilinde lif ormustum ben de bebişime lif mi orsem :))
İşte o kolay olur. Sakallı yünden örüyorlarmış
biraz daha bahsedilirse ben bile özenebilirim.
Lif mantıklı geldi. Hem işe yarar.

Kızlar biz geldik doktordan..Oğluş baya büyümüş 2 kilo olmusuz 42 cm de boyumuz doktorum babamiza benzetti bakalim gorcez dogunca :) ters duruyodu makat gelis pozisyon yuzu oyle tatliydiki burnu gozleri ağzını oynatti cok guzeldi yaa..nst ye girdik kan idrar verdim hersey yolunda sikintimiz yok cok şükür :)
Maşallah. Allah sorunsuz tamamına erdirsin inşallah.

İşte o kolay olur. Sakallı yünden örüyorlarmış
biraz daha bahsedilirse ben bile özenebilirim.
Lif mantıklı geldi. Hem işe yarar.
sakallı yün bebis tenine zarar vermez di mi? yünlü şeyler çok kasindirir beni şimdi bile bi tuhaf oldum..biz lifle başlayıp acilirmisiz battaniye kazak allah ne verdiyse orermisiz :)

sorma :D hepsi dört gözle izlediler :) doktorda öyle dedi kasılmaları destekleyen bir açılman yok. o yüzden ilaç verelim sadece dedi. yine de dikkat et çoğalırsa ilacı 3 e çıkar dedi geçmezse acilden başvur dedi. evet hani şu ufak ufak sertleşmeler var ya onlar kasılma imiş. doktor hissediyormusun dedi evet dedim o yüzden vajinal muayene etti.
Birazda öğrenciler için alttan muayeneyi tercih ediyorlar.
Zaten 34 haftalık oldun. İnsan hafta geçtikçe biraz daha rahatlıyor. Ocak ayına bir girsek sonra bekleme işi.başlıyor.
Benimde yarın 34 olacak

B

Bende hala aldıklarımın az OLDUĞUNU düşünüyorum ama neyi ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum of bu cahillik başa bela:) valla fena korkuyorum bakabilecek miyim bir de Yanımda kimse yok uzaktayız herkesten :KK43:
Sen nerdesin.? Çevredekilere sorarsan az alın diyorlar.
Bende ne alsam.az geliyor.
Doğunca anlıycaz.

Sen nerdesin.? Çevredekilere sorarsan az alın diyorlar.
Bende ne alsam.az geliyor.
Doğunca anlıycaz.
memleketten uzaktayız canım doğuma gidip evime geri gelcem 15 gn sonra.o Yüzden korkuyorum ya tek Başıma çok zorlanırsan diye.bende artık az gelirse eşime aldırırım kıyafetleri :)

Valla bende az önce tuhaf bişi yaşadım bıçak saplanir gibi karnımin alt bölgesinde ama sancı miydi başka bisiymiydi bilemedim bidaha olmasın diye dua ediyorum
Of işte çok zor anlamak doktor karnın sertleşirse tehlikeli diyor sanki benim karnım hep sert:(

Of işte çok zor anlamak doktor karnın sertleşirse tehlikeli diyor sanki benim karnım hep sert:KK43:
bnm de hep sert hiç yumuşak olmadı o başka bişi heralde daha önce konustuk çünkü bunu bnm hiç yumuşacık olmadı..doktorlarda hiç aa karnın sert falan demedi

bnm de hep sert hiç yumuşak olmadı o başka bişi heralde daha önce konustuk çünkü bunu bnm hiç yumuşacık olmadı..doktorlarda hiç aa karnın sert falan demedi
Ben her kontrole gittiğimde diyo uyuz doktor sürekli tahlil istiyo ilaç veriyo bende sinirden baZen içmiyorum ilaç falan:( karnın toplanıyor bak sivri diyo ama hep öyle zaten etraftaki herkes erkek bebek sivri okur diyorlar kafam karışıyor o yüzden:(

Ben her kontrole gittiğimde diyo uyuz doktor sürekli tahlil istiyo ilaç veriyo bende sinirden baZen içmiyorum ilaç falan:KK43: karnın toplanıyor bak sivri diyo ama hep öyle zaten etraftaki herkes erkek bebek sivri okur diyorlar kafam karışıyor o yüzden:KK43:
Sen yine de iç ilaçlarını doktora kızıp icmemezlik yapma allah korusun bişi olur sonra suçluluk duyarsın ilaçları içmedim ondan mı oldu ki diye..memnun değilsen doktorundan degistirsene yok mu başka seçeneğin ?

İyyim canm annemlerde kalıyrm net problemi var fazla giremyrm iki aydır annemde yatyrm belki biliysnzdr üç gğn hastanede yatmştm erken doğum riskyle atlattım çok şükür nidilat diye bi ilaçla haşa içiyrm bebekler de gayet iyi ama ben artık onları taşımakta zorlanyrm gücüm kalmadı artık 33 haftam bitti 33+1 oldum sen nasılsın? Ay ne çok yazmışım

maşallah size, iyi olmanıza çok sevindim,bizde iyiyiz teyzesi :D Benim ikizleri olan bir arkadaşım 32 de doğurmuştu,inşallah senin bebişler biraz daha sabırlı olurda büyürler iyice :D

Sen yine de iç ilaçlarını doktora kızıp icmemezlik yapma allah korusun bişi olur sonra suçluluk duyarsın ilaçları içmedim ondan mı oldu ki diye..memnun değilsen doktorundan degistirsene yok mu başka seçeneğin ?
Canım kaçıncı doktor değiştirişim bi bilsen en iyisi bu dediler ama bu da beni biraz geriyo Doğumu yaptıracak doktor memlekette artık onu arayıp soruyoruz her şeyi ama muayene etmedende zor oluyo. Hayırlısıyla okullar kapansa da gitsem iyi olacak

Canım kaçıncı doktor değiştirişim bi bilsen en iyisi bu dediler ama bu da beni biraz geriyo Doğumu yaptıracak doktor memlekette artık onu arayıp soruyoruz her şeyi ama muayene etmedende zor oluyo. Hayırlısıyla okullar kapansa da gitsem iyi olacak
Hangi hastaneye gidiosun

kızlar bugün bebeğim bir tuhaf karnım çok sert ve toplanmış vaziyette hep. Normal mi acaba?

Back
X