2015 Şubat Anneleri

Canım kaçıncı doktor değiştirişim bi bilsen en iyisi bu dediler ama bu da beni biraz geriyo Doğumu yaptıracak doktor memlekette artık onu arayıp soruyoruz her şeyi ama muayene etmedende zor oluyo. Hayırlısıyla okullar kapansa da gitsem iyi olacak
az kaldı canım brz daha sabir.. stressiz geçirmeye bakalım su son zamanlarımızı..

Face de Herkesin dilinde ayni şey.. Bebeğimbu ay hic kilo almamis.. Kizlar son aya giriyoruz aartik kiloyu falan onemsemeyip dayanin çocuğa kilo aldiracak şeylere.. Benim kizimda son ayinda hic kilo almamisti ..8. Ayinda USG de çikan kilosuyla doğmuştu.. Ben ateşli bir hastalık gecirmistim ve yatmaktan yemeğe firsat bulamamistim... Aman dikkat benden demesi

Face de Herkesin dilinde ayni şey.. Bebeğimbu ay hic kilo almamis.. Kizlar son aya giriyoruz aartik kiloyu falan onemsemeyip dayanin çocuğa kilo aldiracak şeylere.. Benim kizimda son ayinda hic kilo almamisti ..8. Ayinda USG de çikan kilosuyla doğmuştu.. Ben ateşli bir hastalık gecirmistim ve yatmaktan yemeğe firsat bulamamistim... Aman dikkat benden demesi
bebeğe kilo aldıracak ne yemeliyiz ki

Ben yıkadım da hepsini.bir arada gördüm.
oglumdan kalanlara bakmam lazim. SOnra diger eksikleri alip yikarim ben de. Ilk aylar beyaz krem almistim hep kiz da giysin onlari. Havlusu fln beyaZdi.6 aylik takimlar begendim ama kislikti tabi. Bu bebekler 6 aylikken yaz olucak almadim. Bir suru ayrinti yahu

oglumdan kalanlara bakmam lazim. SOnra diger eksikleri alip yikarim ben de. Ilk aylar beyaz krem almistim hep kiz da giysin onlari. Havlusu fln beyaZdi.6 aylik takimlar begendim ama kislikti tabi. Bu bebekler 6 aylikken yaz olucak almadim. Bir suru ayrinti yahu
Benimde kuzenim kızınınkileri getirmiş bir hurç ama.büyükler biraz. Daha onları hiç açmadım.
Yazı kışı var. Bende ona göre çok kalın şeylerde alamıyorum.

maşallah size, iyi olmanıza çok sevindim,bizde iyiyiz teyzesi :D Benim ikizleri olan bir arkadaşım 32 de doğurmuştu,inşallah senin bebişler biraz daha sabırlı olurda büyürler iyice :D
Ayy kaç kilo doğmştu peki o arkadaşımın bebekleri ve kuvezde kalmışlarmıydo?

Cnm elleyince falan kayboluyomu
Canım hiç korkma ama düzenli oluyosa o toplanıp sertleşme git doktra ben onun kasılma oldugunu bilmiyodum doktra bi gittim nst de 6 dk bi sancı çıktı insan anlamıyo hatta o toplanmayı bebeklerim sanıyodum megersem kasılmaymş o

6 gündür dışarı çıkmadığımı farkettim eşime yürüyüşe çıkalım dedim 20 dk.yürüttü sadece. Neiyi geldi ama. Kazadan sonra korku oluştu bende galiba. Dışarı çıkalım demeye korkuyorum. Ben dedim çıktıkta kaza oldu ya. Kötü etkilendim.

Kızlar dün eşimin arkadaşı aradı 10 güne kadar Mardin'e gelicem diye. Antep'ten geldiğini öğrenince orda yapılan bi dürüm var ondan istedim gelirken getirsin. Dünden beri aklımdan çıkmıyor ya , bir de dürüm için mi gün sayacam ben :kk77:

Ahahaha biz herşeyin dürümünü yaparız bacım, pidemizde ayrı güzeldir tek başına da iş görür yani :kk77:
bak Antepliler kadar eti seven başka millet yoktur, düşün nohut dürüm orda ünlendiyse vardır bi hikmeti.
Istanbuldayken Beyoğlu'nun ara sokaklarında bi Antep dürümcüsü keşfetmiştim. Erinmeyip Kartal'dan oraya gidiyodum canım çektiğinde ama orda da nohut dürüm yapmıyolardı yoksa bi dene derdim :KK22:
Ayy bnde çok severim onu canım istnbulda nerede oluyor ayrıntılı tarif etsene adı ne antepdeki gibi güzel oluyor mu bayıldım bnde 1 kere yedim ama aklım fikrim antep diyince nohut dürümünde :kk77::KK48: et. vs. olan şeylerden kat kat güzel o .

ay ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem... :KK69:

Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten

bu tunus işi dedikleri model mi ? eğer oysa onu biliyorum ben çok kolay onu yapması , acaba ince iplikle yapınca böyle mi olurki[/QUOTE]

tunus işi kızlar o örgü nette videoları var tarif ediyorlar.

eşim çarşamba doktordan almaya geldi beni; yoldayız bana kilo konusunu soruyor; 2 olursa bunun üzerine mi alacakmışım kiloyu... dedim o zamana veririm tabi ki; yok hemen olursaymış. ; 1 seneye kalmaz ben verirmişim zaten kiloyu (biliyor ya verebildiğimi)
dedim dur yaa ne oluyoruz daha 1. doğmadan 2. yi düşünmeye başladı nereden düştüyse aklına :KK47::confused:

Bizimkide 2.yi planlıyor ve kız istiyor gördüğü kız bebişleri gösterip bundan istiyorum diyor dedim sen 3-4 yıl bekle hele daha 1. yi doğurmadım ben dedim. :KK48:

** bnm mideye gelince kızlar dün akşam 2 tane çiğnedim iyiydi gece raht uyudum abah 7 de ise lanet bir kaşıntı geldi yine bugünde günboyu kaşınıyorum yav anlamadıdığım bu kaşnıtı 2-3 gün yok oluyor snra arada geliyor. Off artık doğursam sağlıkla şu bebeği bişi olacak tedirginliği yaşamaktan bunaldım artık.:KK43: Oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum artık :mad: ayrıca dün resmen çatı kemiği diye tahmin ettiğim yer resmen kafasını mı soktu naptı ise çok ağrı aşağıdan baskı yaptı dün sürekli ama bu gün yine kaburgalarıma doğru hareket var bu çocuk fırlatmamı olacak başıma aşağı yukarı çıkıo dönüo duruyor. Artık hiç bir duruş pozisyon beni rahat ettirmiyor çok rahatsızım tadım rahatım yok :KK43:

Back
X