2015 Şubat Anneleri

akşam izne ayrıldım sefte bismillah bacaklarımı uzatıp dinlenemeden misafir geldi
gelen arkadaş söyledi
bende sürekli elim karnımda duruyormuşum
doktoru ona öyle söylemiş
elleme karnını dedi
bende bana doktorum öyle bişey demedi ilk kez duydum dedim

bende öyleyim
sürekli okşuyorum konuşuyorum
ne yani hiç mi sevmeyeceğiz karnımızı
Sen sev kızanı boşver.
Bende hep hamile olsam kızanımla konuşurum diyordum ama hiç konuşmuyorum. Kızımmm diyorum sadece.

Dr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?

Dodex vermiştir büyük ihtimal.Ben de kullanıyorum.Periyodik vurulması gerekiyor.Normalde hergün ama hamile olunca bana da haftada 1 demişti drum.Hergün olsun daha çabuk yükselir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş iyi yükseltiyor değeri.Hamileler genelde haftada 1 oluyor.

Yok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.
Bnm yanımda sigara yakıyorsa bi insan , o gözümde 0 , tam anlamıyla sefil . cok insandan soğudum bu sebepten

Heralde sabahtan beri hazırlık yapıyor :) koydu kafaya gecenin en güzel kadını olacak :) bgn çok az girdi :)
Hmmm ben yoktum takip edemedim demek. Kaçta gelir acaba. Gelse de anlatsa.
Kırmızılı kadın. Sadece yemek mi acaba yoksa eğlence falan mı var?

kızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu

arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
Ya bana da dedi doktor, her şeyi hissediyor acele etmesin dedi. Ne kdr sabırsızlıkla beklendiğini belli etme dedi . ( çok Batıl bulup bu düşünceyi, bi dahaki sefere doktor kursun dökmese bari derken sonra haklı olduğuna karar verdim ya) cok uyaran yollamamak lazımmış

kızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu

arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
Benim gece bile elim gobekte sert mi fln diye kontrol ediyorum.gunduz de bi el belde bi el gobekte dolaniyorum

Sen sev kızanı boşver.
Bende hep hamile olsam kızanımla konuşurum diyordum ama hiç konuşmuyorum. Kızımmm diyorum sadece.
ya burda daha önce konuşulmustu okşamak doğumu falan başlatıyor diye ben o günden beri sadece elimi koyuyorum karnıma oksamiyorum ama eşim inanmadı bu teoriye okşayip duruyor yapma diyorum dinlemiyor..Bilimsel bi yazi olsa da göstersem dedim ama bulamadım bişi

fyz35 fyz35 canim babani da anlamaya calisin kolay degil hayatın ucundan dönmek onlari cok yıkıyor bir anda düştükleri durum acizlik hissi onlari sarsiyor insanoglu icin kendi canı her zaman önde gelir. O korkuyu yasadigi icin muhtemelen ic dünyasında bununla savas veriyordur siz simdi mücadele etsin dirensin istiyorsunuz kendinizce de haklısınız ama inan onlar icin cok zor. Biz de ummadigimiz bir anda babacigimda cok cetin bi imtihanin icinde bulduk kendimizi hepimize cok koydu agir geldi ama gordum ki en agir yaşayan yaralanan yine babam oldu bosa demiyolar ates dustugu yeri yakıyor diye hakikaten oyle can korkusu bambaska bi evrene gecriyormus insani. Ummadigimiz anda lösemi teshisi kondu dag gibi sapasağlam adama sonra bir yili askin hastanelerde eziyetli bir surec agir tedaviler yeme icme durtusunu kaybetti suyu ekmeği yutamaz oldu. Iri yari adam kus kadar kaldi kusmaktan ac kalmktan inanilmaz bi evrim gecrdi bir anda sarsildi icinde hep düşüncelerle bogusur oldu iyi oldugu donemlrde de hayata kustu onu o dehlizlerdenn cikarmak cok zor oldu inan. Icinizde en dirayetli en cenesi iyi laf yapan kimse ince ince islesin baski yapmadan tatli tatli konussun. Acima hissi hissederlerse hepten koyveriyolar hayatin devam ettigini yasamin guzel oldugunu baski yapmadan zaman taniyarak anlatmak gerekiyor yeniden başlamaları icin. Benim babam da hep uyumak istiyordu konusmuyordu baktık olmuyor haber vermeden psikiyatri randevusu ayarladim ama dr tedavisu seklinde degil daha felsefik yaklasan terapileriyle hayata farkli bakan baktiran bir hekim buldum iki seans iyi geldi bastan istemedi üzüldü kizdi hatta icten ice bana onu da yakstramadi kendine ama hem terapi hem ikac desteği bisure sonra guc verdi umit verdi daha farkli bakmaya basladikca tabi saglik anlmnda biraz ilerlme kaydedince kendi de direnmeye güçlü olmaya başladı elhamdülillah. Su an eski hayati yok tabi koruma altında steril bi hayat yaşıyor hastalığı su an icin hamdolsun kontrol altında bugunune sukredioruz rabbim onlari basmizdan eksik etmesin paylaşayım dedim bunları belki bir ışık olur size de

Dr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?
günde 1 canım..normal popodan yapılıyor..hıc acıtmıyor..kac tane yazmış? ben 5 tane yaptırmıştım ınanılmaz ıyı gelmıstı bana

Hmmm ben yoktum takip edemedim demek. Kaçta gelir acaba. Gelse de anlatsa.
Kırmızılı kadın. Sadece yemek mi acaba yoksa eğlence falan mı var?
bilmem parti falan dediğine göre eğlenceli bişidir..kardesimin sirket yılbaşı partisine Funda ararı ayarlamis..ah ben de Plaza kadını olaydim içimde kaldı

Sen sev kızanı boşver.

ben konuşmak ne kelime şarkı ninni falan söylüyorum artık o kadar aştım kendimi

Ya bana da dedi doktor, her şeyi hissediyor acele etmesin dedi. Ne kdr sabırsızlıkla beklendiğini belli etme dedi . ( çok Batıl bulup bu düşünceyi, bi dahaki sefere doktor kursun dökmese bari derken sonra haklı olduğuna karar verdim ya) cok uyaran yollamamak lazımmış

demek doğruymuş ama bana doktorum bişey demedi haftaya gidince bende sorayım bari

Benim gece bile elim gobekte sert mi fln diye kontrol ediyorum.gunduz de bi el belde bi el gobekte dolaniyorum

aynen gece gündüz elim karnımda onun varlığını hissetmek istiyorum
bu günleri özleyeceğim için doya doya sevmek istiyorum onu

ya doktorun bunu yazsa da altına kaşesini bassa bnm kocise göstersek ne güzel olur var ya

Bnm yanımda sigara yakıyorsa bi insan , o gözümde 0 , tam anlamıyla sefil . cok insandan soğudum bu sebepten
Ya biraz aklı olan ve çocuğu olan insanlar içmiyorlar.
Eşim diyor yakın abi diye karşısındaki hayır demiyor.
Kaç kez kavga ettim bu nedenle. Ona göre misafire ayıp olur.
Diyorum onların sigara İçmesi ya da ayıp olması çocuğundan önemli mi ne alakası var diyor.
Ya değişik yapıda insanlar. Bizim gibi değiller.
Sülalecek aşırı rahatlar.

Ya biraz aklı olan ve çocuğu olan insanlar içmiyorlar.
Eşim diyor yakın abi diye karşısındaki hayır demiyor.
Kaç kez kavga ettim bu nedenle. Ona göre misafire ayıp olur.
Diyorum onların sigara İçmesi ya da ayıp olması çocuğundan önemli mi ne alakası var diyor.
Ya değişik yapıda insanlar. Bizim gibi değiller.
Sülalecek aşırı rahatlar.
Balkona ciksinlar.en kotu ihtimal mutfakta cam acip icsinler.sigara bu asamada cok tehlikeli bnm icin fln de

S Sond sen nıye soylemıyon gelen mısafıre evımde sıgara ıcırtmıyorum..rahatsız oluyorum dıye..esım söylemese ben soylerım..

Back
X