Ev sahibi nasıl davranırsa öyle davranıyorlar ve bunu yapanlar benim akrabalarım.balkon falan yok mu ya orda icsinler bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev sahibi nasıl davranırsa öyle davranıyorlar ve bunu yapanlar benim akrabalarım.balkon falan yok mu ya orda icsinler bari
Ben yapıyordum diyince nasıl yani diye bir şaşkınlık yaşadım.sonra düştü jeton doktor olduğun geldi aklıma.kalcadan haftada bir yapıyordum ben ananeme canım
Sen sev kızanı boşver.akşam izne ayrıldım sefte bismillah bacaklarımı uzatıp dinlenemeden misafir geldi
gelen arkadaş söyledi
bende sürekli elim karnımda duruyormuşum
doktoru ona öyle söylemiş
elleme karnını dedi
bende bana doktorum öyle bişey demedi ilk kez duydum dedim
bende öyleyim
sürekli okşuyorum konuşuyorum
ne yani hiç mi sevmeyeceğiz karnımızı
Dr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?
Bnm yanımda sigara yakıyorsa bi insan , o gözümde 0 , tam anlamıyla sefil . cok insandan soğudum bu sebeptenYok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.
o zaman ev sahibi balkonda içsin onlar da balkona çıksın..perdeleri yikadim evde içmeyin falan de ya valla ben sinir olurum..Ev sahibi nasıl davranırsa öyle davranıyorlar ve bunu yapanlar benim akrabalarım.
Hmmm ben yoktum takip edemedim demek. Kaçta gelir acaba. Gelse de anlatsa.Heralde sabahtan beri hazırlık yapıyor :) koydu kafaya gecenin en güzel kadını olacak :) bgn çok az girdi :)
Ya bana da dedi doktor, her şeyi hissediyor acele etmesin dedi. Ne kdr sabırsızlıkla beklendiğini belli etme dedi . ( çok Batıl bulup bu düşünceyi, bi dahaki sefere doktor kursun dökmese bari derken sonra haklı olduğuna karar verdim ya) cok uyaran yollamamak lazımmışkızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu
arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
Benim gece bile elim gobekte sert mi fln diye kontrol ediyorum.gunduz de bi el belde bi el gobekte dolaniyorumkızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu
arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
ya burda daha önce konuşulmustu okşamak doğumu falan başlatıyor diye ben o günden beri sadece elimi koyuyorum karnıma oksamiyorum ama eşim inanmadı bu teoriye okşayip duruyor yapma diyorum dinlemiyor..Bilimsel bi yazi olsa da göstersem dedim ama bulamadım bişiSen sev kızanı boşver.
Bende hep hamile olsam kızanımla konuşurum diyordum ama hiç konuşmuyorum. Kızımmm diyorum sadece.
günde 1 canım..normal popodan yapılıyor..hıc acıtmıyor..kac tane yazmış? ben 5 tane yaptırmıştım ınanılmaz ıyı gelmıstı banaDr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?
bilmem parti falan dediğine göre eğlenceli bişidir..kardesimin sirket yılbaşı partisine Funda ararı ayarlamis..ah ben de Plaza kadını olaydim içimde kaldıHmmm ben yoktum takip edemedim demek. Kaçta gelir acaba. Gelse de anlatsa.
Kırmızılı kadın. Sadece yemek mi acaba yoksa eğlence falan mı var?
Sen sev kızanı boşver.
Bende hep hamile olsam kızanımla konuşurum diyordum ama hiç konuşmuyorum. Kızımmm diyorum sadece.
Ya bana da dedi doktor, her şeyi hissediyor acele etmesin dedi. Ne kdr sabırsızlıkla beklendiğini belli etme dedi . ( çok Batıl bulup bu düşünceyi, bi dahaki sefere doktor kursun dökmese bari derken sonra haklı olduğuna karar verdim ya) cok uyaran yollamamak lazımmış
Benim gece bile elim gobekte sert mi fln diye kontrol ediyorum.gunduz de bi el belde bi el gobekte dolaniyorum
ya doktorun bunu yazsa da altına kaşesini bassa bnm kocise göstersek ne güzel olur var yaYa bana da dedi doktor, her şeyi hissediyor acele etmesin dedi. Ne kdr sabırsızlıkla beklendiğini belli etme dedi . ( çok Batıl bulup bu düşünceyi, bi dahaki sefere doktor kursun dökmese bari derken sonra haklı olduğuna karar verdim ya) cok uyaran yollamamak lazımmış
Ya biraz aklı olan ve çocuğu olan insanlar içmiyorlar.Bnm yanımda sigara yakıyorsa bi insan , o gözümde 0 , tam anlamıyla sefil . cok insandan soğudum bu sebepten
Batma benimde arada oluyo.duzenli araliklarla olmuyo diye umyrsamiyorum simdilik.artik yalanci sanci yasiyoruz sanirimtoplanmiyor da batıyor böylegecen cuma da olmuştu hayırdır inşallah
Balkona ciksinlar.en kotu ihtimal mutfakta cam acip icsinler.sigara bu asamada cok tehlikeli bnm icin fln deYa biraz aklı olan ve çocuğu olan insanlar içmiyorlar.
Eşim diyor yakın abi diye karşısındaki hayır demiyor.
Kaç kez kavga ettim bu nedenle. Ona göre misafire ayıp olur.
Diyorum onların sigara İçmesi ya da ayıp olması çocuğundan önemli mi ne alakası var diyor.
Ya değişik yapıda insanlar. Bizim gibi değiller.
Sülalecek aşırı rahatlar.