2015 Şubat Anneleri

Batm

Batma benimde arada oluyo.duzenli araliklarla olmuyo diye umyrsamiyorum simdilik.artik yalanci sanci yasiyoruz sanirim
bnm de düzenli değil bi öğlen 2 de falan oldu bi de az önce..ay ne biliyim vakit yaklaştıkça acaba doğum mu başlıyor diye düşünüyor insan

Ya biraz aklı olan ve çocuğu olan insanlar içmiyorlar.
Eşim diyor yakın abi diye karşısındaki hayır demiyor.
Kaç kez kavga ettim bu nedenle. Ona göre misafire ayıp olur.
Diyorum onların sigara İçmesi ya da ayıp olması çocuğundan önemli mi ne alakası var diyor.
Ya değişik yapıda insanlar. Bizim gibi değiller.
Sülalecek aşırı rahatlar.
benim eşim bırak kendi evini başkasının evinde iç deseler bile asla içmez duvarlara koltuklara perdelere koku siniyor diye birde hamilesin nasıl izin veriyor yahuuu

S Sond sen nıye soylemıyon gelen mısafıre evımde sıgara ıcırtmıyorum..rahatsız oluyorum dıye..esım söylemese ben soylerım..
bi amcamız var herkesin evinde her yerde içer millette ayıp olacak diye içme demez onunda aklına gelmez eşimde amca mutfakta iç diyemem dediği için ve sırf benim evimde de içecek diye eve davet etmiyorum adamı ayıpsa ayıp onun ki daha ayıp hatta görgüsüzlük....

bi amcamız var herkesin evinde her yerde içer millette ayıp olacak diye içme demez onunda aklına gelmez eşimde amca mutfakta iç diyemem dediği için ve sırf benim evimde de içecek diye eve davet etmiyorum adamı ayıpsa ayıp onun ki daha ayıp hatta görgüsüzlük....
benım sıgaraya hıcmı hıc tahammulum yok..kım olursa olsun kar kıs kıyamet olsa balkona cıkamk zorunda..esımde sıgara ıcmıyor sukur kı ıcse evlenmezdim,cunku sıgara nefesımı kesıyor,ölecekmısım gıbı kalbım hızlanıyor nefes alamıyorum dumanında falan..

cevremızde sıgara kullanan 1 2 kışı var esımde hemen balkonu gosterır onlara saolsun.

ben de bugün hastaneyi aradım ama dalmışım 1 buçuk gibi aradım (1'de başlanıyor randevu verilmeye) hocanın randevusu dolmuş bu hafta çağırmıştı nst de başlanacak demişti. artık polikliniğe gideceğim bu hafta. bağırsağında genişleme görmüştü aklım onda hala inşallah düzelmiş olur bu hafta.

bir hapşırıyorum kızım 1 saat durmuyor :KK51: dün sabah da doktora gittim ama en kötü hastasın sen hiçbir şey yapamıyorum; ateşin çıkarsa antibiyotik verebilirim sadece dedi. bugün daha iyiyim şükür. benim bademciklerim de yok hemen ciğerime iniyor diye korkuyorum; ama atlattık sayılır.

en güzel haber pazar sabahı annem geliyor:KK36: salı akşamı dönecek ama olsun:KK37:

S Sond
sigara konusu cidden sıkıntı canım ya baştan kuralı koymak lazım sanırım. bizim balkon harici yasak eşim de sadece balkonda içiyor, misafirliğe gittiğimizde de öyle. balkonda içsinler söyle hem sen hamilelikten dolayı bırakmıştın dimi doğru hatırlıyorum? misafirler de anlayışlı olsunlar birazcık En Büyük KK

biz de geçen sene yılbaşı sepeti aldık; eşim yılbaşı akşamı hastaydı hala duruyor sepettekilerin yarısı ;) bu sene de ben polis evini düşündüm ama bu sene organizasyon yokmuş ankara'dakinde(annemler istanbul'da ayarladılar gidiyorlar-annem kardeşime elbise bile dikti:KK51:) eşime dedim başbaşa son yılbaşımız ayarla ayarlamazsan bozuşuruz, bakalım ne yapacağız :KK30:

bnm de düzenli değil bi öğlen 2 de falan oldu bi de az önce..ay ne biliyim vakit yaklaştıkça acaba doğum mu başlıyor diye düşünüyor insan
Korkuyoruz elde degil.bi arkadsimjn nst de cikmisti sancisi serum fln vermisti hic bi sikayeti yoktu.insallah bizimkilerde artmaz da kontrolu rahat geceriz

Uyuz oluyorum evin içinde sigara içenlere. Bende eşimde kullanmıyoruz. Ama ikimizin anneside babalarımızda kullanıyor. Ama bize gelen anne baa akraba dost arkadaş herkes balkonda içer. Belki evde çocuk var diyedir ama içerdede içirmem yani. Babam normalde kendi evlerinde salonda içer. Ama biz gittiğimizde gider mutfak camında içer. Biraz anlayış şart:KK20:

Arkadaşlarrrr, arkadaşlık sadece burda kalmasın.. Ütü yapıcam, toplanın gelin. Herkes bir parça ütülese biter:KK22: Bi insan hergün gönlek giyermi yaaaa deli olcam:KK34: Hani derler ya erkeğin fazla kıyafeti olmaz diye, bizde tam tersi:) kocaaa gardrobun küçük bir kısmı benim. Hepsini toplayıp atcam şimdi camdan heee:mad:

Arkadaşlarrrr, arkadaşlık sadece burda kalmasın.. Ütü yapıcam, toplanın gelin. Herkes bir parça ütülese biter:KK22: Bi insan hergün gönlek giyermi yaaaa deli olcam:KK34: Hani derler ya erkeğin fazla kıyafeti olmaz diye, bizde tam tersi:) kocaaa gardrobun küçük bir kısmı benim. Hepsini toplayıp atcam şimdi camdan heee:mad:
ayy sorma bizde de bir dünya ütü ve bir dünya yıkanacak çamaşır var yarın akşama da misafir gelecek piifff temizlik hazırlık akşama pertim çıkacak yine Allah yardımcımız olsun....

benim de 3 makine çamaşırım ütü için ben bekliyor kaç gündür. aslında ütüye üşenmem normalde ama bu hafta iş yok bende :D nevresimleri de ütüleyip değiştirmem lazım.
senin daha zormuş gömlek benimkinin tişört hep. bir de mont koleksiyonu var ki :KK57:

Slm herkese

S Sond masallah cnm kizina kilolu diye takilma bence 4 un ustunde doguran herkezinmi sorun var yani ne guzel iste bakmakda tutmakda zorlanmazsin tombis tombis seversin kizini:)

hashande hashande gozun aydin cnm suyun cogalmis bundan sinra daha iyi kilo alir vaktinide bekler insallah saferin

Bugunde bizim bi tanidik dogum yapti arkadasim gitmis kizin kaynanasi hemen emzigi vermis agzina agliyo bebek ac diye hemsirede en az 15 gun vermeyin demis emzik kizin gogus ucu yokmus bebek ememiyomus silikon uclardan almislar onlada ememis bebek bu seferde kizin annesi baslamis cocuk ac mama alalim verelim demeye daha ilk anne sutunun tadina bakmadan bebek emzigin ve mamanin tadina bakicak hey allahim:) hastanedede ole kalabalik zor ya her agizdan bi laf cikiyo insan sinirleniyo

Dodex vermiştir büyük ihtimal.Ben de kullanıyorum.Periyodik vurulması gerekiyor.Normalde hergün ama hamile olunca bana da haftada 1 demişti drum.Hergün olsun daha çabuk yükselir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş iyi yükseltiyor değeri.Hamileler genelde haftada 1 oluyor.
Teşekkür ettim.
Evet haftada bir dedi. Umarım yükselir.
Doktora et çok tüketiyorum neden düşüyor dedim.
Hamilelikte emilimi düşük olabiliyor dedi.
ya burda daha önce konuşulmustu okşamak doğumu falan başlatıyor diye ben o günden beri sadece elimi koyuyorum karnıma oksamiyorum ama eşim inanmadı bu teoriye okşayip duruyor yapma diyorum dinlemiyor..Bilimsel bi yazi olsa da göstersem dedim ama bulamadım bişi
Ya göğüse dokunma uyarırsın bebek doğar, karnına dokunma erken doğar. Yok hapşurma yok öksürme.ellerimizi yana açıp dolaşalım o zaman.
Takılmayın bence

günde 1 canım..normal popodan yapılıyor..hıc acıtmıyor..kac tane yazmış? ben 5 tane yaptırmıştım ınanılmaz ıyı gelmıstı bana
Saymadım.bir kutu. Pembe sıvısı da. Artık pzt ya da acilde vurulurum. Hemen etki ediyor mu? Enerji veriyor mu.? Ferrumu da ikiye çukardı

Saymadım.bir kutu. Pembe sıvısı da. Artık pzt ya da acilde vurulurum. Hemen etki ediyor mu? Enerji veriyor mu.? Ferrumu da ikiye çukardı
ben hamılelıgımın son ayındaydım.hergun 1 tane yaptırdım 5 gun boyunca.annem dedıkı senın gıbı bır hamıle gormedım bıraksak duz duvara tırmanacaksın..doğuma gıttıgım gece yatakta taklalar attım..dusun ..doğ artık doğ artık dıye sarkılar soyledım :KK70:esım bu ıgneler sende ters etkı yaptı dedı durdu..ınanılmaz guc vermıstı bana acayıp enerjıktım:KK55:ıste o enerjıylede doğurdum :KK59:

Back
X