2015 Şubat Anneleri

vallaha yaaa
hayırlısıyla bi doğursak omuydu bumuydu demesek
ama bu seferde yok gazıydı yok uykusuydu o dert başlar
hadi o neyse bi şekilde olurda bu durumda doktoru arasakmı evde yatsakmı bilemiyoruz
şimdi daha riskli gibi geliyor sanki ya doğunca da zorluğu çoktur eminim de ne biliyim şimdi içerde bilmedigimiz şeyler oluyor daha önce yaşamadigimiz şeyler insan ayırt edemiyor ki..bebis olmasa ben ağrı siziyi hiç onemsemem. .ama işin içinde canından bi can olunca korkuyorsun

işte o ortopedik terlikten nefret ediyorum ama giymeden de olmuyor keşke aile hekimi falan olaydim reçete yazıp tahlil isteyeydim ne zaman gitsem oturuyorlar çok özeniyorum
Yaa bende onlara üzülüyorum çok. Onca sene tıp oku git orda otur. Ne kadar işe yaramaz hissediyorlardır.
Ben bile işler rutine binince üzülüyorum kendime bir şey katamadım diye.

: )))) yok kiz o kadarda deil : ))
valla benim ev baya bi pis oluyor eve geldigimden esim 4 gun boyunca bekar hayati yasayinca dusunun evin halini
bulasik falan birakmaz ama silme supurme huyu yokdir saolsun
kapidan girince çocugu maxi cousi den hiç çikarmam zaten uyyor oluyor, onu goturur koyarim bi koseye temizlige girisirim ilk isim boyle olur,çarsaflar faaln aman Allahim dusunmek bile istemiyorum : ))))
Aynı benim eş, çıldırmamalı elde değil ya bende geldiğimde evi o halde buldum Bulaşık yoktu ama dağ gibi çamaşır ooo ev darma dumandı.

kımse çıkmasın yılbaşında sokağa..ellerler valla,ben karısmam:KK70:
bugun sohbette bı abla dedıkı sancısı gelmıs hastaneye gıderken yolda arabada bebegın bası cıkmıs,bagırmıs bebek geliyor dıye,kadına ablası demıs kı it onu gerı ıcerı sok:KK57::KK70:gerı soktum basını dedı..hastaneye gıttık koşarcasına kendımı hastane kapısından ıcerı attım ve yere oturdum anında cıktı çocuk etegımın altından dedı:KK57:saka gıbı yaa...
Yaaaa O kadar kısa sürede doğurmak iyi mi kötü mü bilemedim valla kimi saatlerce sancı çekiyor kimi pit diye çıkarıyor

kımse çıkmasın yılbaşında sokağa..ellerler valla,ben karısmam:KK70:
bugun sohbette bı abla dedıkı sancısı gelmıs hastaneye gıderken yolda arabada bebegın bası cıkmıs,bagırmıs bebek geliyor dıye,kadına ablası demıs kı it onu gerı ıcerı sok:KK57::KK70:gerı soktum basını dedı..hastaneye gıttık koşarcasına kendımı hastane kapısından ıcerı attım ve yere oturdum anında cıktı çocuk etegımın altından dedı:KK57:saka gıbı yaa...
Nasil yani o cocuk cikana kadr okdr acilma olana kadr hicmi suyu sancisi yada doktora gitmek icin baska belirtisi olmamismi:KK57:

Yaa bende onlara üzülüyorum çok. Onca sene tıp oku git orda otur. Ne kadar işe yaramaz hissediyorlardır.
Ben bile işler rutine binince üzülüyorum kendime bir şey katamadım diye.
Valla yanyana binalarda biz harıl harıl çalışırken onlar çay kahve içtiginde kendime uzuluyodum ben daha çok ama dediğin de doğru..zaten ben o kdr boş otursam sıkıntıdan patlarim..

Yaaaa O kadar kısa sürede doğurmak iyi mi kötü mü bilemedim valla kimi saatlerce sancı çekiyor kimi pit diye çıkarıyor
benım kendı ablama bu tarz bır doğuma ornek..mıllete nıye sasırıyorsam aklıma geldı bak sımdı..8 aylık hamıleydı banyoya gıttı bağırdı anneeeeben işiyorum ama tutamıyorum dıye..annem hemen anladı babamı aradık enıstenın ısı uzak yerde dıye..babam geldı hemen ..ablam babamdan utanmış sancısı geldıkce gıkını cıkaramamıs arabada..20 dk ıcınde hastaneye varmışlar kolıdorda gelmıs yegenımın bası hemende pırtlamış..:KK59:

benım kendı ablama bu tarz bır doğuma ornek..mıllete nıye sasırıyorsam aklıma geldı bak sımdı..8 aylık hamıleydı banyoya gıttı bağırdı anneeeeben işiyorum ama tutamıyorum dıye..annem hemen anladı babamı aradık enıstenın ısı uzak yerde dıye..babam geldı hemen ..ablam babamdan utanmış sancısı geldıkce gıkını cıkaramamıs arabada..20 dk ıcınde hastaneye varmışlar kolıdorda gelmıs yegenımın bası hemende pırtlamış..:KK59:
Inşallah darısı bize, kaç kilo doğmuştu öyle :) pek imrendim :)

Inşallah darısı bize, kaç kilo doğmuştu öyle :) pek imrendim :)
pek ımrenılesı degıl dı canım..2200 gr dogdu..ama o kadar kontrolde farkedılmeyen bırsey oldu..yegenım ıc organları dısarda dogdu,gobek derısı olusmamıs dedı dr lar..haftalarca kuvezde kaldı zordu sonrası yanı..
Yakıyormuydu Allah alev alıyordu resmen ben kendim yapmadımda hemşi3e yapıyordu sabah akşam
hemen sancılar başladığından yanıyormuydu yanmıyormuydu hatırlamıyorum canım yaa..başka yerlerım yanıyordu ama kesın bılıyorum :)

iki kardes ne kdr farklı doğumlar yasamissiniz..senin uzun sürmüştü diye hatırlıyorum..bu sancı demekki katlanilabilir bişi mi dicem gıkını cikarmadigina göre ama o kdr kısa sürede gerçekleşmiş ki normal ötesi doğum olmuş

Iki gündür oğlum hasta dün sabaha kadar yatamadım gece 4'te ılık duş aldırdım, Ateş'ten nasıl titredi :( sabah 9'da yarım saat uyudu. Tabi bende iyi değilim başım ağrıyor :(

iki kardes ne kdr farklı doğumlar yasamissiniz..senin uzun sürmüştü diye hatırlıyorum..bu sancı demekki katlanilabilir bişi mi dicem gıkını cikarmadigina göre ama o kdr kısa sürede gerçekleşmiş ki normal ötesi doğum olmuş
ablamın 3 cocugu var..hem hamılelıklerı hem doğumları cok kolay gecıyor ..dogumyapmayı cok sevıyorum dıyor dusun :) benımkı sancı olayı uzun surdu doğum gayet normaldı ;)
bı ablam daha var oda ılk cocugu 42 hafta oldu sancı gelmedı sunı verdıler..4 cm den sonrası açılmadı 2 gun cektı o sancıyı sonra gebelik zehırlenmesı yasadı tansıyon fırladı bebek kaka yaptı derken sezo oldu.2. cocuguda 30 haftalıkken erkenden suyu gelınce dogdu 3 kıloydu ama emme refleksı yoktu cıgerı gelısmemıstı..uzun sure kuvözde kaldı ve sımdı kronık astım tedavısı goruyor bu yüzden:(

kısacası kardeş de olsan Allahın yazgısı bambaşkadır ..kımsenın doğumu kımsenınkıne benzemez

Back
X