2015 Şubat Anneleri

benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.

hele de yalın ayaksan geçmez zaten. yani ılık su içilmeli demiyorum da annem öyle yaparak ilaçsız geçiriyor enfeksiyonunu. ama ayaklar çıplak olmayacak. en azından terlik giymelisin.

Uykusuz gecenin ardindan uyumadan öğleni ettik yine. Kızı okula götürdum ütü birikmisti kızınkileri hallettim anca utu cok yoruyor benii artik belim kopuyo reresmen:( anca kahvaltı cay keyfi derken oglen oldu. Biraz daha mayısırsam odevler kalıcak yine sürekli bişeyler yapmak zorunda olmak yapmadan yoruyor yahu

bir unutan da benim :S
haydaa. yav mutfakta gozunuzun onunde bır yere koyun. yatmadan once falan ıciverın.
tabii ben sureklı mutfakta durduğum ıcın.
ferrum ıcıyorum bır de magnezyum. ferrumu unutamam zaten kanım düşmüş. diğeride ağrıyı keser dıye ıcıyorum suda erıyor zaten.

Günaydın canlar, dün gece rüyamda hayır olsun topiği gördüm, sanırım özledim ondan :KK45: Yeni bir haftaya daha başlıyoruz, hepimizin sağlığı keyfi yerinde olsun inşallah.Biz de bu Cuma bebiki görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım, bu hafta itibariyle artık her hafta gideceğim.Alınacaklar listesi hemen hemen bitmek üzere, ama insanın sürekli aklına yeni şeyler geliyor,herşeyi alasım varrr:mad: Whycry diye bir ürün var gördünüz mü?Bebeğin ağladığında neden ağladığını gösteren bir ürün.Kullananlar çok memnun kalmış , özellikle ilk bebeğini bekleyen benim gibi tecrübesiz anneler için çok alınası bir şey.Google a yazın çıkıyor hemen.

ben o ürünü e bebekte görmüştüm yorumları çok güzel ama benim herşeye meraklı bir arkadaşım var o almış
verdiğin paraya yazık ben pişman oldum doğru göstermiyor bir süre sonra hep aç gösteriyor dedi

çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.

babet çorabı giyebilirsin o zaman belki
yada babetler için olan ince çoraplardan al
bir süre zorla kendini giymeye çalış sonra alışırsın ben şuan yataktan inerken bile terliklerimi giyiyorum

kızlar muayene ücreti ödediğiniz gün nst ücreti de alınıyor mu? peki kontrole gittiğinizde muayene ücreti ödenmiyor ya yine nst girerseniz nst üceti alınıyor mu? özel hastanelerin bu konudaki tutumunu anlamaya çalışıyorum da.

ben o ürünü e bebekte görmüştüm yorumları çok güzel ama benim herşeye meraklı bir arkadaşım var o almış
verdiğin paraya yazık ben pişman oldum doğru göstermiyor bir süre sonra hep aç gösteriyor dedi

babet çorabı giyebilirsin o zaman belki
yada babetler için olan ince çoraplardan al
bir süre zorla kendini giymeye çalış sonra alışırsın ben şuan yataktan inerken bile terliklerimi giyiyorum
Hadi ya , ben de yorumları görünce alalım diyordum.Hiç mi doğru göstermemiş peki?

Kızımızın odası teyzeleriii. Bir de şifonyeri var bu taraf duvarda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 98
çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.

Dogumdan sonra mutlaka giy öyle cibildak gezme sana da bebene yol su elektrik olarak döner sonra aman he

of sabahtan beri boş boş oturuyorum akşam üst komşum ütümü istedi sabah hemen getiririm dedi ama getirmedi hala
benimde ütülerim vardı şimdiye kadar çoktan biterdi heryer çamaşır yığılı

benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.

esoba ayağını üşütmemek gerekiyormuş,çorap,patik giy,bebik gazlı olurmuş Allah korusun :KK43:

merhaba hatunlar , massalalh ne çok yazmisiniz 100 syafadan fazla olmus aksamdan beri
herkes raporlu evde galiba : )))))

esoba nasil basiyorsun kiz çorpasiz, benimde çok aram yok çorapla patikle ama simdi havalar çok soguk donuyorum bennnn

nasıl yatıcam ben şimdi yan mı dedim de hayır ayakta dur dedı. komık oldu bıraz ama ayakta vurdu.
yok acımadı. ben hayatım boyunca hıc kalçadan ığne vurulmamıştım ilk kez düşük tehlikesi nedeniyle önceki gebelikte vuruldum.
çok korkardım eskıden ama sagolsun o gebelik bana çoğu şeyı yaşattı. .
ondan da bır seyler ogrenmıs oldum olumsuzda olsa.

Atakta mı ;) değişik olmuş gerçekten. Yan yatınca acır diye mi düşündü acaba hemşire. B12 iyi bişeymiş gerçekten ben de iki haftada bir vurulmuştum. Kanda Çok yüksek çıktı bu sefer de ;) öyle bıraktık. Ben şimdi okula gidiyorum sınav yapacak öğrencileri. Ciao Bella ;)

Back
X