- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
kızlar şu kan sulandırıcı iğne sezeryan durumuna bi açıklama yazayım istedim. sanırım benim durum sebebi ile biraz kafalar karıştı. benim nadir görülen bi rahatsızlıgım var.aslında dogum ya da hamilelik esnasında ortaya çıkan bi rahatsızlık ne bilim düşükle falan ancak benim bekarken başıma geldi en nadir hali burdan geliyo:) bi emboli problemi aşırı yorgunluk ve susuzluga baglı aniden uyurken beyine emboli attı. o bölgedeki damarlar tamamen taşlaşmış durumda en anlaşılır hali ile ,ve vücut yeni damar yolları buldu,ihtiyacı yok artık onlara.çokkkk şükür ki. ancak o bölgedeki pıhtı çözülmediği için riske atmak istemiyorlar. ıkınma,zorlama o pıhtıyı harekete gecirir diye endişe ediyolar sanırım.hetero iki tane de genim var. yoksa her kan sulandırıcı iğne kullanan sezeryan olcak diye bişe yok.ancak bana doktorumun dediği her bir pıhtılaşma problemi kendi içinde analiz edilmelidir. bazen gerçekten ısrarcı olmamak gerekiyor dogum sekli konusunda.
bugun öğrendim mesela bu da bi dip not olsun bel fıtıgı olanları da epidural ile almak istemiyolarmış
bugun öğrendim mesela bu da bi dip not olsun bel fıtıgı olanları da epidural ile almak istemiyolarmış