Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gobek deligim ve cevresi mor ama dogurduktan sonra geciyormusMeraba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim göbek deliğim çok ağrıyor ve etrafı halka gibi morardı böyle bi sorum yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz ?
Meraba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim göbek deliğim çok ağrıyor ve etrafı halka gibi morardı böyle bi sorum yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz ?
Valla geçen eşimin patronunun hanımı doğum.yaptı
Eşim gitmişti kalpli kurabiye vermişler.
Öyle getirdi jelatinli dolaba koydum
Geçen günde canım aşırı Tatlı istedi sağa sola baktım bir şey yok. Bunu yesem mi dedim içime sinmedi. Gıda boyası falan varya üstünde belki zararsızdır ama bana yenecekmiş gibi gelmedi.
Yani benim gibi önüne geleni yiyen biri bile yemediyse sen süs hatıra kabul.et.
Peki hiç acı veya ağrı oldumu ben dokunmamıyorum bileBenim gobek deligim ve cevresi mor ama dogurduktan sonra geciyormus
Agri yok ama o da normal diye okudum bir yerde. Gerildigi icindir. Krem surerken bazen icim geciyor. Oraya dokunmayi sevmiyorum. Ici disina cikti zaten:)Peki hiç acı veya ağrı oldumu ben dokunmamıyorum bile2 gündür böyle
Haha alem bunlarOlmazsa sen de hediye zamanları geldiği zaman sunu çok beğendim iste filanca rengi daha güzel ama şöylesi de varmış bunların filan diye övsen sevdiğin şeyi? Yine mi almaz. Erkekler icin parfüm almak kolayina geliyorlar sanırım,benimkine uzun zamandır söylüyorum al bana güzel bi koku diye,ben çiçekli kokuları seviyorum onun ne tarz sevdiğini daha anlamadım.gecen gün işkembe yediği yerden ıslak mendil getirmiş boyle koku bulursan alsana diye.
Agri yok ama o da normal diye okudum bir yerde. Gerildigi icindir. Krem surerken bazen icim geciyor. Oraya dokunmayi sevmiyorum. Ici disina cikti zaten:)
Agri yok ama o da normal diye okudum bir yerde. Gerildigi icindir. Krem surerken bazen icim geciyor. Oraya dokunmayi sevmiyorum. Ici disina cikti zaten:)
Benimde aynı şekilde oldu çok korkmuştum içim rahatladı çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz :)
Valla iyiki sizde varsınız.geçen gün bir firmaya helal belgelendirmesi için araştırma yapıyordum bu gıda boyalarını iyice bir araştırdım da durum içler acısı. sentetik olanlar müthiş zararlı. E kodlu renklendirici içeren hiçbir gıdayı ne siz yiyin ne çocuklarınıza yedirin. zaten artık zorunluluk geldi çocuklarda sinir sistemi ve davranış bozukluklaına neden olabilir yazısının etiketlerde yazması. iyi yapmışsın yani yememişsin. şeker hamurlarında da bulunuyor maalesef. bu arada merak edenler için , gimdesten görüş almıştım sentetik renklendirici içeren gıdalar helal kabul edilmiyor.
Zaten 36-37 Olcan o zaman. Bence azalmaz daha. Havuçları yemeye devam.Doktorum suyu yine azalmaya baslarsa iki hafta snra dogurtcam dedi
Allah kolaylık versin siz calışan bayanlara işiniz zor bende uyuyamiyorum sabaha karşı daliyorum öğlen uyaniyorumBen akşama kadar uyudum nasıl uyuycam şimdi herkes uyudu.
Sabah da iş var.
AmiiinnnYa ben napim ya ben uykusuzluktan artiik gozlerim yanmaya basladi deli danalar gibi kasiniyorum cok dua ediyorum hepimiz icin allah saglikla vaktinde sorunsuz guzel bi sekilde kurtulmayi nasipnetsin agrilar sizilar son bulsun hastalara.sifa versin benimde kasintilarim son bulsun artik yarabbim![]()
Sen neden uyumadin bacim uyu vallahinfirsat varken uyuyabildigin kadar bak benim kiz sabah 7 bucukda okula gidicek uykuya hasretim sabah zombi gibi geziyorumAmiiinnn
Ph ini bilmiyorum da sarı turnusol maviye dönerse amniyotik sıvı renk değiştirmezse vajinal akıntı oluyormuş canımamniyotik sıvının ph aralığı neymiş peki canım?
Günaydın :) beykozda fena valla kar önümü görmeden geldim sayılir ama çok güzellllll :)) evde olup battaniye altında keyif yapmak vardı ama neyse :))Günaydınnnn.
Kar yağıyooorrr. Minik minik ama çookk soğuk.