2015 Şubat Anneleri

cherish cherish o senin ipin başka renkleri var mı? Ve ondan battaniye olur mu?
Yengem model bul battaniye öreyim diyor.

Yerim dar diyerek her yeri zorluyor bnmki de kuzum
Benim Bebeğin hareketleri farklı noktada yoğunlaştı acaba Yön mü değiştirdi inşallah ters dönmemiştir :KK43: gerçi poposunu Sırtını hissediyorum ama bu hareket farklılığı değişmiş OLDUĞUNU gösterir mi

Canım başka rengi ni ben görmedim , battaniye de olur ama bu iple model belli olmuyor düz örsün isterse zaten ip Süslü :) bence kadife ip var ondan daha iyi oluyor battaniye bunda toz toplama olabilir

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) doğuran var mı diye baktım yokmuş bu ara topic sakin atraksiyon yok :) derken ben doğuruyormuşum.

Alınca beyin otomatik olarak nasılsa biberon var diyormuş ya o yüzden almadım canım yaa.
Bende almayacaktım biberon emzik falan hastanede ne işe yarayacak ki diye. Eltim doğum ysptı 1,5 ay önce kızı ciğerlerindeki suyu atamamış 3-4 gün kuvezde kaldı aslında tam zamanında doğdu ama olan bişeymiş o sırada anne de yoğun bakıma ilk iki gün giremedi ebeler biberonla besledi ve emzik kullanıldı sonra her an herşey olsbiliyormuş diyerek ne olur ne olmaz alayım dedim

Aman benim eşim kesin doğumda olmaz.zaten. Yani yanıma gelsin yanımda olsun takıntım yok.zaten.
Benim kontrolüm Pzts acaba her gittiğimde nst ye girecek miyim.
Belki aynı zamanda doğum yaparız.

En son bu aynı zamanda doğum yaparız muhabbetini krizantemcikle yapmıştık :)

Sezaryende olabiliyormuş o olay ya inş basımıza gelmesin :(
Bende almayacaktım biberon emzik falan hastanede ne işe yarayacak ki diye. Eltim doğum ysptı 1,5 ay önce kızı ciğerlerindeki suyu atamamış 3-4 gün kuvezde kaldı aslında tam zamanında doğdu ama olan bişeymiş o sırada anne de yoğun bakıma ilk iki gün giremedi ebeler biberonla besledi ve emzik kullanıldı sonra her an herşey olsbiliyormuş diyerek ne olur ne olmaz alayım dedim

Pembesi var KF509 numara. Çok hoşuma gitti alabilecek birini bulursam aldırıcam ben de.
Ben şanslıyım o yönden böyle çarşı pazar aktif bir yerde oturuyorum.her türlü aradığıma ulaşabliyorum.
İpçi hemen üst sokakta ve her aranan bulunabilir.
Alışveriş merkezleri, yapı marketler her şey yakın ama sadece huzur yok,ağaç yok.
Her şey bir arada olmuyor demek

Cherish cevap vermiş ama o ipten battaniye iyi durmaz bak dediği gibi kadife ipten Yaptım ben fotosu bu ortasına öle figür kenarında kedime diktim kolay bi örnek kadife ip diye satılıyo hemde yumuşak Sıcakta tutuyo ne çok ince ne çok kalın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 109
Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beri :KK43: dua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum :KK43:
Üzülme canım geçmiş olsun her bebek sarılık olur bizde yaşıcaz elbet inşallah çıkarsınız bugün düşer inşallah değer

Back
X