Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Bebeğin hareketleri farklı noktada yoğunlaştı acaba Yön mü değiştirdi inşallah ters dönmemiştirgerçi poposunu Sırtını hissediyorum ama bu hareket farklılığı değişmiş OLDUĞUNU gösterir mi
Canım başka rengi ni ben görmedim , battaniye de olur ama bu iple model belli olmuyor düz örsün isterse zaten ip Süslü :) bence kadife ip var ondan daha iyi oluyor battaniye bunda toz toplama olabilircherish o senin ipin başka renkleri var mı? Ve ondan battaniye olur mu?
Yengem model bul battaniye öreyim diyor.
Markası kartopu , ipin adı anakuzusu canmCanım bişey sorucam bu ipin adı tam olarak kartopu ana kuzusu mu?
Bende almayacaktım biberon emzik falan hastanede ne işe yarayacak ki diye. Eltim doğum ysptı 1,5 ay önce kızı ciğerlerindeki suyu atamamış 3-4 gün kuvezde kaldı aslında tam zamanında doğdu ama olan bişeymiş o sırada anne de yoğun bakıma ilk iki gün giremedi ebeler biberonla besledi ve emzik kullanıldı sonra her an herşey olsbiliyormuş diyerek ne olur ne olmaz alayım dedimAlınca beyin otomatik olarak nasılsa biberon var diyormuş ya o yüzden almadım canım yaa.
Bütün gece dis ağrısı cektim kabusum oldu yine parol da kesmiyo artik
Doktora gidecekler güzel haberler getrin inşallah![]()
Aman benim eşim kesin doğumda olmaz.zaten. Yani yanıma gelsin yanımda olsun takıntım yok.zaten.
Benim kontrolüm Pzts acaba her gittiğimde nst ye girecek miyim.
Belki aynı zamanda doğum yaparız.
Bende almayacaktım biberon emzik falan hastanede ne işe yarayacak ki diye. Eltim doğum ysptı 1,5 ay önce kızı ciğerlerindeki suyu atamamış 3-4 gün kuvezde kaldı aslında tam zamanında doğdu ama olan bişeymiş o sırada anne de yoğun bakıma ilk iki gün giremedi ebeler biberonla besledi ve emzik kullanıldı sonra her an herşey olsbiliyormuş diyerek ne olur ne olmaz alayım dedim
cherish o senin ipin başka renkleri var mı? Ve ondan battaniye olur mu?
Sezaryende olabiliyormuş o olay ya inş basımıza gelmesin![]()
Senin koca gelmeden, benim işler bitmeden doğum yapmayız.En son bu aynı zamanda doğum yaparız muhabbetini krizantemcikle yapmıştık :)
Ben şanslıyım o yönden böyle çarşı pazar aktif bir yerde oturuyorum.her türlü aradığıma ulaşabliyorum.Pembesi var KF509 numara. Çok hoşuma gitti alabilecek birini bulursam aldırıcam ben de.
Ne o sıvı kalması mı?Hadi yaaa sezeryanda mı oluyormusAllahım korusun inşallah.
Cherish cevap vermiş ama o ipten battaniye iyi durmaz bak dediği gibi kadife ipten Yaptım ben fotosu bu ortasına öle figür kenarında kedime diktim kolay bi örnek kadife ip diye satılıyo hemde yumuşak Sıcakta tutuyo ne çok ince ne çok kalıncherish o senin ipin başka renkleri var mı? Ve ondan battaniye olur mu?
evet şeker sezeryanda görülen bişeymiş ama herkeste öyle olacak diye bişey yok . Normal doğum olunca bebek kanalda ciğerindeki suyu otomatik atıyor.Sezaryende olabiliyormuş o olay ya inş basımıza gelmesin![]()
Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beriEn son bu aynı zamanda doğum yaparız muhabbetini krizantemcikle yapmıştık :)
Üzülme canım geçmiş olsun her bebek sarılık olur bizde yaşıcaz elbet inşallah çıkarsınız bugün düşer inşallah değerEylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beridua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum
![]()
Ne o sıvı kalması mı?
Offf inşallah canım ya icim gidiyor o öyle yattıkcaÜzülme canım geçmiş olsun her bebek sarılık olur bizde yaşıcaz elbet inşallah çıkarsınız bugün düşer inşallah değer