2015 Şubat Anneleri

Günaydın hatunlarrr.. Hastalığım biraz hafifledi gibi şükür. Hala yataktayım:) kocişe yıkmayı düşünüyorum kahvaltı işini bakalım:) dün dr gittim anlatmıştım. Sonra ağdaya gittim. Artık doğurabilirim diyorum:) dr bebek doğum pozisyonunda dedi. Baya zorluyo zaten dedim. Ayın 2'sine kadar bekler inşaAllah. Heycan başladı. Eşim bunda daha stresliyim diyo. Sezeryan olunca. Hayırlısıyla bişey olmaz dedim.

Hadi yaaa sezeryanda mı oluyormus :KK43: Allahım korusun inşallah.
Bi arkadaşımda oldu da , normaldd kanaldan geçerken atıyormuş Vücudu , ama cahilce bisey söylemek de istemem duyum bnmki , 40 türlü başka nedeni de olabilir tbi. Bikaç gun sonra şükür evine gelmişti bebek

Cherish cevap vermiş ama o ipten battaniye iyi durmaz bak dediği gibi kadife ipten Yaptım ben fotosu bu ortasına öle figür kenarında kedime diktim kolay bi örnek kadife ip diye satılıyo hemde yumuşak Sıcakta tutuyo ne çok ince ne çok kalın
Çok güzel böyle alayım o vakit.
Çevresinide süsler.

Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beri :KK43: dua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum :KK43:

sen doğurdunda böyle şeylere mi üzülüyorsun canım benim :) eylül hanım alır fototerapiyi düzelir merak etme benim erkek kardeşimde yatmıştı hastanede bu nedenle maşallah hiç birşeyciği kalmadı :) sarılık belası her bebekte oluyor malesef kimi az olarak atlatıyor kimi fazla inşallah atlatacak senin meleğinde :)

ben gidiyorum çarşıya :KK53::KK53::KK53: ege beyin hastanede dağıtmak için yaptıracağımız anahtarlıkların siparişini vericez :) sonunda ne dağıtacağıma karar verdim anahtarlık vericem :KK16: 1 2 eksik şeylerde var onları da hallettik mi tamamdır. temizlikti vs derken anca bu haftaya kaldı.

Back
X