2015 Şubat Anneleri

Insallah cnm bulursan hic korkma bariz durduruyo

inşallah buluruz canım sağol

tut şu çocuğu içerde :-) sabırsız ya seninkide mecbur olmadıkça kalkmamaya çalış canım zaten temizliğide bitirdin :-) ne kaldı otur doğur çocuğunu Rus bakıcı tut kendine :)

heee rus bakıcı tutayım kocamda hasta olup yatsın rus bakıcının üstüne doğurtturacan beni :KK53:

Kalkma yerinden cimcime yaa hastaneye yatma so ra lütfen

hastaneye yatmak istemiyorum rüyam gerçek oldu sanki
rüyamda da sancın çok doğum başlıyor hastaneye yatman gerek demişti doktorda ben ne meraklısın beni hastaneye yatırmaya yatmıyorum diye inat etmiştim

Canım geçmiş olsun ciddiyi durum demek :KK43: sen adresini ver burdan alıp yollayayım ilacını.

çok teşekkür ederim canım şuan bir eczaneden haber bekliyoruz bulamazsam gönderirim adresimi ve çok da memnun olurum :KK17:

ah hepsi temizlikten. Bana da dr 40 i beklemesin kilo cok alirsa dedi bari 38 i doldurup temizlige baslayayim : ))
Sen de dikkat et canim. Su icmeye kalksan da is yapma

ay sakın kendin yapma temizliği
bak ben bile kendim yapmadım ne hale geldim
kendim yapsam bir odayı bitirip diğerine geçemeden doğururdum heralde

heee rus bakıcı tutayım kocamda hasta olup yatsın rus bakıcının üstüne doğurtturacan beni :KK53:

rüyamda da sancın çok doğum başlıyor hastaneye yatman gerek demişti doktorda ben ne meraklısın beni hastaneye yatırmaya yatmıyorum diye inat etmiştim

çok teşekkür ederim canım şuan bir eczaneden haber bekliyoruz bulamazsam gönderirim adresimi ve çok da memnun olurum :KK17:

Haha :-) bişey olmaz kız bende tutcam öle diyom Rus tutayım sana diye :-) hiç olmaz demiyo

Haha :-) bişey olmaz kız bende tutcam öle diyom Rus tutayım sana diye :-) hiç olmaz demiyo

o zaten ikide bir bana suriyelilerden getirelim bi hizmetçi baksın sana çatı katına yerleştiririz onu diyor rus gelse evden çıkmazz heralde :KK48:

Aman benim eşim kesin doğumda olmaz.zaten. Yani yanıma gelsin yanımda olsun takıntım yok.zaten.
Benim kontrolüm Pzts acaba her gittiğimde nst ye girecek miyim.
Belki aynı zamanda doğum yaparız.
Ben nstye girmedim. 37. Haftada cati kontrolu yapariz demusti. Bnm kontrolum de ptesi. Evet dogum ayni zamana denk gelebilir belli olmaz ;)

kizlar bende protein çikmis kan tahlilinde , yada idrarmi oluyorki
her neyse, normalde 0.12 nin altinda olmasi lazimmis benimki 0.20
glycosurin de SINIR da bu ne demek bilen varmi

2 AY ONCE iki degerde dusukmus bu ay yukselmis:KK61::KK61::KK61:

Insallah ama o ses bana huzur verdi :) simdi ses kesildi umarım iidir. Kapidan bi ugrasam ayip olurmu? Ne zaman dogurdu da tam bilmiorum.. ilk zamanlar cok oturuoduk ben hastanelere gidince pek haberim olmadi 28 ocakti dogum tarihide. Bilemedim :KK43:(

Bilmiyorum ki canım daha önce münasebetiniz varsa uğramanda sakınca olmaz sanırım.

ama benim tansiyonum yokki, en son ilk defa 13 çikdi dr normal dedi
baska zaman hep 11 ,le 12 arasinda olurdu

Canım, benim kızımın sarılığının nedeni ; anne bebek kan uyuşmazlığıydı. Benim kızım kanını babadan almış. Benim kan grubum 0+ kızımınki A+ eşimin AB+
Bizimki gibi olan sarılık, diğer sarılıklara göre daha zor atlatılıyormuş.
Genelde küçük doğan bebeklerde daa çok görülüyo. Emme refleksi tam gelişmiyo, çocuk ememiyor, aç kalıyor. Kan şekeri düşüp sarılık yaparmış dr öyle söylemişti. Benim bildiğim bu:)

Hmm anladım canım. Bizde de bebiş babasının kan grubundan olursa o ihtimal var o zaman. Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.

Tamam canım haber bekliyorum senden.

Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.
Ben de decavit kullanıyorum ve bemmde 1 haftadır midem bulanıyor ama neden olduğunu anlamamistim. .ondanmis demek ki..az kaldı zaten ben derim kullanmaya devam edelim. ..:)

benimde düzenli gelen temizlikcim vardida hastalanmis hastanede yatiomus bobreklerinden. Yeni birinide bulamadim realin orda yeni stadin karsisinda oturuorum musait bi zamani varmidir acep yaa mutfak tamam zaten:))
uzakmisiz ben A.ozcan caddesindeyim. Kadina da uzak gelmez oraya. Bulursun ins birini. Kendin yapma sakin

Bu bebekler nolur dursun hepsi 38 i geçsin en azından bana garip. Bişey oluyo Allah hayra çıkarsın sanki sancım var kasılıyorum uzandım şimdi ben doğurdum doğurcam kv arıyo misafir geliyomuş çık gel diyo senin o tatlıdan yapıversene diyo Kafayı yemiş kadın ya ben wc ye yürüyemiyom kasılıyom derdine bak doğum yapıncada gelir kalamazmış gündüz 1-2 saat dururmuş yeni Doğan bebeği elleyemezmiş bişey olurmuş Altını alamazmış küçükmüş Tövbe ya bu kadın iki çocuk doğurmuş ama çocuklarını aşıya bile halaları götürmüş şimdi aynı halalar beni arıyo gelip kalalım kimse yoksa diyo

Bu bebekler nolur dursun hepsi 38 i geçsin en azından bana garip. Bişey oluyo Allah hayra çıkarsın sanki sancım var kasılıyorum uzandım şimdi ben doğurdum doğurcam kv arıyo misafir geliyomuş çık gel diyo senin o tatlıdan yapıversene diyo Kafayı yemiş kadın ya ben wc ye yürüyemiyom kasılıyom derdine bak doğum yapıncada gelir kalamazmış gündüz 1-2 saat dururmuş yeni Doğan bebeği elleyemezmiş bişey olurmuş Altını alamazmış küçükmüş Tövbe ya bu kadın iki çocuk doğurmuş ama çocuklarını aşıya bile halaları götürmüş şimdi aynı halalar beni arıyo gelip kalalım kimse yoksa diyo

Bebek altını nasıl temizliyoruz biliyor musun? Kolaydır diye düşündüm ama pratikte hiç denemedim.

Back
X