Amanınnn herkes karşı çıktı.sunney yatagi mi bu yahu. Zaten sevmem oyle susu. Guzel bir nvresim serdik mi tamam. Zaten leke olabiliyor sık degisiyor
Temiz ve yeniyi geçtim saten olaymış süslü olaymış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanınnn herkes karşı çıktı.sunney yatagi mi bu yahu. Zaten sevmem oyle susu. Guzel bir nvresim serdik mi tamam. Zaten leke olabiliyor sık degisiyor
Ordami yatacak..funna baby e bebekte bitmiş aynısını gg da buldum marka nasıldır bilemedim ilk yıkamada çekmesin
yok yaa astronot gibi değil benim dediğim
kundakmış
bebek mevlütlerinde bebeği içine koyuyormuşsun
ama dışarı çıkarkende bebek içine konuluyormuş
sanırım ev için kalın gelir o da
zaten pek kokoş işi
ben park beşikle birlikte almıştım yatağı kampanyasından
şimdi o yatak bile yetersiz geliyor gözüme
neyse zaten yatağa geçene kadar yaz gelir
o değilde hani alt açma ünitesi varya
ilk zamanlar onun içinde yatacak
onun içinde yumuşak bişey yok
bebek o sert şeye mi yatacak
acımazmı biyeri yaa
Amanınnn herkes karşı çıktı.
Temiz ve yeniyi geçtim saten olaymış süslü olaymış.
nasil yani alt açma unitesi kizfunna baby e bebekte bitmiş aynısını gg da buldum marka nasıldır bilemedim ilk yıkamada çekmesin
yok yaa astronot gibi değil benim dediğim
kundakmış
bebek mevlütlerinde bebeği içine koyuyormuşsun
ama dışarı çıkarkende bebek içine konuluyormuş
sanırım ev için kalın gelir o da
zaten pek kokoş işi
ben park beşikle birlikte almıştım yatağı kampanyasından
şimdi o yatak bile yetersiz geliyor gözüme
neyse zaten yatağa geçene kadar yaz gelir
o değilde hani alt açma ünitesi varya
ilk zamanlar onun içinde yatacak
onun içinde yumuşak bişey yok
bebek o sert şeye mi yatacak
acımazmı biyeri yaa
Valla vardır o zaman annemdeesobam kadin dogum ilaci deil kiz o nidilat
tansiyon ilaci ama rahim kasilmasini onleme gibi bi etkisi var :)
sen bi sor anneneeee
Çok şaşırdım.MaRaL dalga geçmiş sandım.bende şimdi inceliyordum taç ı
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
kadın doğum ilacı değil aslında tansiyon ilacı o
dil altından alındığında tansiyonu düşürüyor yutulduğunda erken doğumu engelliyor-muş
bende hamilelikte kullanıldığını yeni öğrendim
baaydir piyasada bulunmayan heryerde aranan bi ilaç, annen de varsa biel son kullanma tarihi geçmis olabilir ama yinede ise yarar diye biliyorum ben sor bakalimmmValla vardır o zaman annemde
![]()
a$kolsunn ben o kadar gev$ekmiyim, niye dalga geçiyim boyle bi konudaaaÇok şaşırdım.MaRaL dalga geçmiş sandım.
Ordami yatacak..Gercektenmi .sen delisin
nasil yani alt açma unitesi kiz
park yatgin ikinci kati gibi bi yeri oluyor onumud iyorsun
valla ben ona gore yatak bulamamistim battaniye falan koymsutum yanlis hatirlmaiyorsam, sert bile deildi bizimki kenarlarinda demirle tutturuluyordu iste
simdi yenisini aldim alt açma unitesi vs yok çocugu atican yatagin dibine :)
park besikle yatagin farki ne ? normal yatagin varsa fazlalik tabi benim yatakda oglum yattigi için park yatak ihtiyaçdi, tasinmayi duusnuyirum,tasininca buyuge tek kisilik yatak alicam kuçugu normal tahta bebek yatagina koyucam, benim ev yatakdan geçilmeyeck galiba :))))))))
Aynen katılıyorum deneme yanılma ile bulacağız :)yani eviniz iyi ısıniyorsa tulum cok da sart değil sanki ya da ben küçük donemde kullanmadim kulanan görmedim ondan gereksz geliyor belki bilemiyorum. Benim onceki evde isınma iyi olmamasna ragmen klima ile isiniyorduk bi penye battaniye uzerine ince triko tipli battaniyeye sariyordum hafif gevsek sekilde. Minnak kuzuyken tepismiyolae yetiyordu. Hareketlendi mi de beli acilmayacak sekilde normal tulum giydiriyordum usutmeyecek gibi uzerine de kollarinim altindan örtüyordum kenarlarıni da belinin yanina hafif cevrip sıkıstiriodum açamıyordu. Deneye yanila bulcaksiniz hepiniz bebişinz için en dogruyu![]()
Vardir bunda da bi hayir uzulme
funna baby iyi bi marka korkmadan kullanablrsn benm bi sikayetim olmadi hic kac kere yikandi kusmuklu kızimdan hem
kiz alt acma yerinde yatmayacak ki bebek o altini alirken kullnmak icin yapilmis bi bolum. Ustune alt acma minderleri oluyo onu koyuyorsun sirti acimasin diye orda uyumuyolar yani. Yatak buyuk de olsa yatagna yatrcan kuzunu yine
Ordami yatacak..Gercektenmi .sen delisin
nasil yani alt açma unitesi kiz
park yatgin ikinci kati gibi bi yeri oluyor onumud iyorsun
valla ben ona gore yatak bulamamistim battaniye falan koymsutum yanlis hatirlmaiyorsam, sert bile deildi bizimki kenarlarinda demirle tutturuluyordu iste
simdi yenisini aldim alt açma unitesi vs yok çocugu atican yatagin dibine :)
park besikle yatagin farki ne ? normal yatagin varsa fazlalik tabi benim yatakda oglum yattigi için park yatak ihtiyaçdi, tasinmayi duusnuyirum,tasininca buyuge tek kisilik yatak alicam kuçugu normal tahta bebek yatagina koyucam, benim ev yatakdan geçilmeyeck galiba :))))))))
kiz neresini kasteddi ki, yukardaki alt açma unitesinimi diyor ?Ordami yatacak..Gercektenmi .sen delisin
hahhah yok onun adinin alt açma oldugunu sanmiyorumalt açmada yatırıyor tanıdığım herkes
ilk zamanlar sürekli emzirmek için kalkıyorsunya birde bebeğe daha yakın olmak için valla tanıdığım herkes onun içine yatırdı ilk zamanlar
allah alaaaahhh
e bunu yapacak olan ilk ben değilimki herkes orada yatırdı arkadaşlarımdan
ablam bile orada yatırdı ilk 1 ay
evet minik bir yer oluyorya üstünde
kenarlarına demir geçirip sabitliyorsun zaten
acaba adı alt açma değilmi onun yav herkes karşı çıktı
park beşikle park yatak aynı beşiğin içine sünger yatak aldıya herkes ben onu beşikle birlikte kampanyadan almıştım tam ortopedik yazıyordu ama ince gibi geliyor şimdi gözüme
Hiç sevmem süslü şeyleri ama ablamlardan kurtulamam. Ablamın şimdi arkadaşlarıda gelir bebek görmeye ve dedikodu çok severler. Benim yüzüme bile deseler umursamam ama ablam kim ne dedi diye aşırı önemser.Bence sen kirki da doldurcan anacım cocugu sartladin tembihledin iyice sözünden caymaz sanki :) ben de bazen diyorum iyi olcaksa gücü kuvveti kilosu ve sorunsuz emebilcekse tabi dogsa da evime duzenime gitsem mi hakkimizda hayirlisi tabi esim yanimda olsun da insallah.
poff ne acayip insanlar var ya dogurdum dogurcam mi diye dusunuyon sen adam sipars veriyor. Hava guzel cidden evde boguluyorum ben de kacacak ortamim olsa da kacabilsem keske
vaay sen oyle suslu puslu ortuleri sever miydin Canimcok satafatli olmasa da guzel bi pike takimi iyi oluyor oyle dantel falan degil tabi. Vardi guzel bi pike takimim pembis onaydı niyetim de gelirken getremedm esime derim getrsin diye gerci hicbiseye hevesim kalmadi hastaneden cıkıp dogrudan evime basıp gidesim var yemisim ortusunu kafam iyi olmdktan sonra
dun dedimdi bosa gitmeyin diye ama gormedin herhalde yorumlarimi neyse tecrube iyidir
eskiden park yataga goresi yoktu simdi var bazi markalarda park yatak uyku seti de. Funna baby de yapmisti sanirim nette bak canim
evet iste ben bulamadim ona gore bisey battaniye falan idare etmistimKizin gozleri firladi yuvalarindan nerdeyse doguracakBilmiyordur belki kuzum acemilik ogrencek
o ust kat hamak gibi asma kat gibi oluyor ilk aylarda biz de oyle kullandik icine gore ince silteler oluyor ya da visco yataklar bikac aydan sonra harektlnnce alta indrmstik normal ortepedik yataga ki onda da yatmadiydi benm cadi