2015 Şubat Anneleri

1 saat 22 dakıka oldu bekliyorum daha oturamadım geldim nst Odasında uzanıyorum . Masaj odasına benzettim şimdi burayı . Tatilde olsam ya şimdi , kabus olsa bunlar da, balkona çıksam denıze mi havuza mi girmeli die düşünsem.

Selam hamişler artık sona yaklaşıyoruzzz evin hali hiç iyi değil sancılarım çok oluyor diye dip köşe yapmadım acaba ne zaman yapsam şimdi yaparsam erken gelir diye korkuyorum bebeğin

Nst ye bağlandım yine. Canım sıkıldı telin int açtım.
Sezaryen tarihi verdi 30/01/2015 ayın 2 sine verecekti yok dedim 2/2/2015 olacaktı
Ne safım.
Sizce bu kızan o tarihe kadar durur mu? 53 cm ve 3.795 kg

Maasallah obacim bebisine :nazar: çok fazla yenidoğan kıyafeti almasaydin zira senin minnosa o kıyafetler biraz küçük gelecek gibi :KK48: bebegin iri olması erken doğmasını gerektiren bi durum değil, Dr. Kaan kocatepenin sayfasından gerekli bilgileri buabilirsin içini rahatlatma açısından.eğer drun erken doğmasıyla alakalı Bisey görmüş olsaydı ona gore verirdi sezeryan tarihini. İçini ferah tut canım inş herşey çok kolay olup biter.

Ben de bugün dra gideceğim. Nstye bağlanmayı hic sevmiyorum genelde sancı da çıkmıyor aslında sancim oluyor ama nst zamanlarında çıkmıyor ve beklemek çok yorucu oluyor :KK47:

1 saat 22 dakıka oldu bekliyorum daha oturamadım geldim nst Odasında uzanıyorum . Masaj odasına benzettim şimdi burayı . Tatilde olsam ya şimdi , kabus olsa bunlar da, balkona çıksam denıze mi havuza mi girmeli die düşünsem.

Kiz noldu yine bunalım bunalım yaziyorsun bakiyim?

@gamze2006 gözünüz aydın canım daha önce yazdım da yanlış alıntılamışım meğer. Allah analı babalı büyütsün inşAllah

aslında az gelmiyorum ama hala çalışıyorum o yüzden fazla cvp yazamıyorum yoksa genelde aktif durumdayım :)

yarın oglen gıdıyor canım.. 1 ay once ızmırden nevsehıre (otobusle)gıtmıs kp.. gecen hafta esımı arayıop ben burdan kocaelıye geleyim ordan ızmırede uçak bıletı kes uçakla gıdeyım yol cok uzun dedı..yanı ısının bıttıgıne baktı benım son gunlerım olması falan kımsenın umrunda olmadı..neyseee yarından sonra full +full yatışlardayım..ama mahfoldum 4 gundee..
aynı seylerı yasamıs bırı olarak ıyı gelen teksey bol su ıcmek ve soluna yatmak.. sadece dınleneceksın..stresten ve fızıkı yorgunluktan uzak duracaksın :KK66:
İnşaAllah canım. Dinlenmeye çekildim artık bakalım. Su zaten çok içiyorum artırırım ama yinede. Çok sağolasın

Nst ye bağlandım yine. Canım sıkıldı telin int açtım.
Sezaryen tarihi verdi 30/01/2015 ayın 2 sine verecekti yok dedim 2/2/2015 olacaktı
Ne safım.
Sizce bu kızan o tarihe kadar durur mu? 53 cm ve 3.795 kg
Maşallah Cnm emek hanım büyümekte sınır tanımıyor doktorun bi bildiği vardır elbet o tarihe vermiş ama normal doğum neden sölemiyor ters mi bebek

Kötü şeyleri sil kafandan öncelikle.. Doğum için haftan gayet iyi.. Daha önce yazmıştım burda,benim eltimin 32. haftada 1700 gr doğan bebeği küvöze girmeden ertesi gün eve çıktı.. Hashandenin oğlu da 1870 gr,küvöze girmedi.. Ayrıca küvöze girmesi çok kötü bi durum değil öyle düşün.. Dr lar en kötü ihtimali söylemeyi seçiyolar sanırım.. Allah büyüktür,hayırlısını versin inşallah :KK66:
Çok sağolasın canım. Motive ediyo bu cümleler beni. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

Kiz noldu yine bunalım bunalım yaziyorsun bakiyim?
Vanijal muayne oldum . Iki ıkınmaya çıkar bu bebek dedi . Rahimde açılma yok şükür bizde boyle . nırmal doğurmak istiyor musun dedi doktor , ben bu ara cok sey istiyorum en basında gebermek geliyor dedim adama . Bunu da dediğime göre artık manyadığım resmileşti

geçmis olsun canim
uzulme nolur stres ikinizide olumsuz etkiler, ne kadr dursa kâr evet ama dogmak siteyip gelirsede nasip diyceksiniz artik, massalh 37 haftaliksin baksana
bu haftada dogum kuveze giren çok nadirdir seni niye korkuttularki : ((
Bilmiyorum ki canım. Durabildiği kadar dursun dediler işte. Sağlıkla doğsun er yada geç farketmez artık. Dinlenip yemeğe içmeye vercem kendimi inş.

Benimde sezeryan şuan 35+5 teyim 40 haftayı 17 Şubat ta dolduruyor dr 10 şubattan önce almayız dedi 15 gün çok geldi banada iki sezeryan oldum böyle erken alınmadı ????
cnm ben kan sulandırıcı kullanıyorum bu tarz ıgne kullanımında bebek 38 . haftada eger kılo ve boy uygunsa rahatlıkla alınabılır bnmde 2. sezaryen ılkınde de 38 de alınmıstı ıgne kullanımından dolayı anne ve bebekte fazla kg alımı ve annede odem ve sıslık rıskı artıyor ve bnm kızım su an da zaten 2 hafta buyuk bır bebek o yuzden 38 haftamı doldurmus oluyorum 6 subatta eger gerıden gelen gelısım sıkıntısı bır bebek olsaydı ne kadar anne karnında kalsa o kadar ıyı olcaktı yanı ıgnede kullanmasam 38 hafta bıtımınde normaL bır hamılede bıle bebek alınabılır

Merhaba guzel anneler....
biz bugun 1 de taburcuyuz insallah.
butun gece mememden ayrilmayip uyutmayan Oguzhan pasam simdi misil misil uyuyor...
Rabbim hepinize emen bebek nasip etsin...
Herkese ayri ayri yazamiyorum kusura bakmayin hepinize tesekkurler...

He bide benim sıpam aynı babası bir bebek ancak bukadar benzeyebilir...

aa sende mi doğurdun
kız 2 gün giremedim bak sen : ))
hayırlı olsun gözün aydın canım, kurtuldun darısı biz kalanlara

İçimi ferahlattın canım sağolasın çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

üzme kendini kuş bişey olmaz inşallah kilosuda az değil haftası da çok erken değil içini ferah tut

@esoba gozun aydın hadi Vuslat tarihin belli olmuş sonunda planini programini baglayacakbi tarihin var ssezeryana da ok cikmis o da gonlune gore olmus;) maşallah emek hanima da rabbm nazardan saklasin

Back
X