2015 Şubat Anneleri

Ben küçükken bademcik ameliyatı olmuştum narkozdan uyanırken çırpınarak uyanmışım. Bazı insanlar öyle uyanırmış. Heryerim morarmıştı çırpınırken çarpıyormuşum. Hadi bakalım ondan da korkudan şimdi.
bende bebek düşünce kürtajda uyanırken cok güzel uyandım. ama ameliyattan cok zor uyandım oksijenım cok düştü.
o da sigaradan oluyormuş.
şimdi sigara ıcmedıgım ıcın ıcım rahat. sen zaten ıcmıyordun .kolay uyanırsın hemde bunda cok az narkoz verılıyormus az dedıgım kısa surelı.

Senin daha uzun zamanın vardı. Planlı olsa zaamanı belli olsa dert etmiycemde işte zamanı yok.
Insallah soyle en rahat oldugumuz hava sartlarinin gayet ii trafigin acik herbiseyin hazir oldugu zamanda oluverirde bu kuruntulari anlatir guleriz cnm :)

Kar yaginca gelip bizle oynamadin kızım da doğayim bari belki hayırlı olsuna gelir esoba Teyzem dedi :)
gelecektim düşündüm onu da :) pardon ama biz çorabımızı bile giyemiyoruz biri bize kar topu hazırlayıp elımıze vermesi gerek.
bızım kızlar buyüsün. İstanbul a kar yağsın, litchi de doçentlik sınavına gelir o sırada oynarız.
düşük mü oldu ihtimal. :)

İyi de neden boyle oldun sen esinle mi tartistin güzel şeyler düşünelim güzel şeyler söyleyelim güzel şeyler olsun..doktorun ne dedi sen öyle diyince adam da şaşırmıştır..
Yok ya sorun benim . Ağrı'dan sızıdan hareketsiz evde oturmaktan Depresyondaym:)

Cocuklari napicami ayarlayamadim ki daha o yüzden ne ka geç o ka iyi.ben bi günü düşünüyorum senin kalma suren 4 günmüş.inşallah bi yolunu bulursun.ben de gece bırakacak insan var da benimkiler durmaz.hic ayrilmadilar.
Demin de yazdım çantayı hazırladım.kasilmaya başladım.geri boşaltmayı bile dusundum.utulemeyi erteleyim bari de beynim hazır zannetmesin

Ciddi boyle mi dedin

Muz kalmis aklımda kilo aldıran.kızlar yazar tekrardan bi de patatesti galiba
Evt ben iyice raydan çıktım salak salak takılıyorum

Cocuklari napicami ayarlayamadim ki daha o yüzden ne ka geç o ka iyi.ben bi günü düşünüyorum senin kalma suren 4 günmüş.inşallah bi yolunu bulursun.ben de gece bırakacak insan var da benimkiler durmaz.hic ayrilmadilar.
Demin de yazdım çantayı hazırladım.kasilmaya başladım.geri boşaltmayı bile dusundum.utulemeyi erteleyim bari de beynim hazır zannetmesin
ben bebginkileri utuleyip kuçuk bi çantaya koydum ama sigmadi sanki,daha bebek bezi havlusu, palugu falan var
galiba kendime bi çanta, bebege bi çanta , havlu ped bezede ayri çanta aypicam
esim diyor onlari kim tasiycak
doktorlari çagirriz tasirlar dedi m:))))))))))))

benimkiler durur herhalde
gece esim var ama isten geç geliyor,geec 12 de gelip gidip çocuk alamazki
geecnlerde çocuklari komsuya birakdim,evin babasi ogluma yemegini ye dedi diye aglamis benim ki : ( .. yat uyu dese de aglar
ben babam gelsin diye dua etmeye ba$lasammmikiiii

senin baba nerde cnaim,gelemezmi .. gerçi 1 gun atlatilir bi sekilde

canım sen mart annelerine gecersın. onlarda en kıdemlı sen olursun.
hadi ya onlarda hep ilk çocukmu var
geçerim geçmeyeedeee ben oraya geçen gun yanlislikla tikalyip girdim bi garip oldum baskasinij evine girmis gibi kimseyi tanimiuorum

hastane dosyamda benim dogum tarihim 2 mart zaten :))))
nisanda da dogursam gitmem burdn benden kurtulamazsiniz :KK45::KK45::KK45:

Ben
Rahim mi sallanıyor :KK57: anam böle sölüyonuz ben daha hiç olmadım :-) zorla korkutcanız beni aslında şu yönden rahatım 5 aya kadar hep vajinal muayene Yaptılar şimdide o yüzden rahatım ama siz böle yazınca tedirgin oldum ister istemez
bi saat önce muayne oldum ilk defa oldu , sadece rahatsız hissettim kendimi can fln acımadı hiç düşünmene gerek yok

ben bebginkileri utuleyip kuçuk bi çantaya koydum ama sigmadi sanki,daha bebek bezi havlusu, palugu falan var
galiba kendime bi çanta, bebege bi çanta , havlu ped bezede ayri çanta aypicam
esim diyor onlari kim tasiycak
doktorlari çagirriz tasirlar dedi m:))))))))))))

benimkiler durur herhalde
gece esim var ama isten geç geliyor,geec 12 de gelip gidip çocuk alamazki
geecnlerde çocuklari komsuya birakdim,evin babasi ogluma yemegini ye dedi diye aglamis benim ki : ( .. yat uyu dese de aglar
ben babam gelsin diye dua etmeye ba$lasammmikiiii

senin baba nerde cnaim,gelemezmi .. gerçi 1 gun atlatilir bi sekilde
yav senın eşin ne kadar yorgun perışan bır adam. bana dokunmayın da ne yaparsanız yapın tarzında. cok mu yoruluyor?

geçerim geçmeyeedeee ben oraya geçen gun yanlislikla tikalyip girdim bi garip oldum baskasinij evine girmis gibi kimseyi tanimiuorum

Bi keresinde sayfa acık Kalmış Ocak annelerine bakmıştım , günaydın fln yazdım kimse cevap vermedi hahaha ben de dışlanmış hissettim bu ne hassasiyetse artık :p

Ben küçükken bademcik ameliyatı olmuştum narkozdan uyanırken çırpınarak uyanmışım. Bazı insanlar öyle uyanırmış. Heryerim morarmıştı çırpınırken çarpıyormuşum. Hadi bakalım ondan da korkudan şimdi.
ben buttona falan basmadım.
o sırada hemşire mi ebe mi biri geldı. burundan derın nefes almamızı ve ağızdan yavaşça vermemızı soyledı.
ara ara oyle 10-15 dk nefes alacakmışız zamanla oyle nefes almayı ogrenecekmısız. doğum kolay olacakmıs
sezaryende de narkozdan uyanırken kolay uyanırmışız.
Tarihiniz hayirli olsun:) ebenin soyledigi nefes taktigi dogru..benim de bir kurtaj bir de histeroskopi oldu.uyandigimda hemsire cok rahat ve cabuk uyandin, ne yaptin dedi..ben de yoga nefesi aliyorum demistim..hemsire her ne yapiyorsan devam et,iyi bisey demsti...burundan nefes al,once mideyi sisir sonra cigerleri,agizdan da ayni sekilde ver...gercekten bende ise yaradi,tavsiye ederim..simdi de ara ara yapiyorum,unutursam gece yatinca...

:) hahaha yanlış ev mi? ilk çocuktan dolayı demedım öndesın dıye dedım.
bende başta ocak annelerındeydım. baktım ben en sondayım herkes daha deneyımlı sonra ben zaten şubatım kendı grubuma geceyım dedım.

Canım moralini ne bozuyor bilmiyorum ama son haftalara girdiğimiz içindir belki de.Lütfen sarkık yanağını düşün artık canın sıkılınca, bak az kaldı inşallah.Sonra kavuşacağız bebiklerimize :KK73:
Ya var ya Allah hepinizi mutlu iyi etsin inş . Resmen deliren ben kendime geldim cpk saolun ya

Back
X