2015 Şubat Anneleri

Bnm de ruhumu acıtan o oldu işte. Insani bi kıymeti yok hastanelerde . Hassas bi yapim var ve ailem hep incitmeden yaklasmistir bana, ama bu 9 aydır kobay faresi gibi hissediyorum . Sen orda ameliyat oluyorsun haha hihi nedir yani . Yok onların işi alışıklar i da kabul edemiyorum , ben duruşmada siritmiyorum neden?ben de alışkinım oysa bana ne muvekkilden demiyorum adam da orda caniyla ya da maliyla uğraşıyor diyorum .

Cıvik bi ortam,hastanede çalışmak istemezdim,adamların hiç bişey umrunda değil,o operasyonda hamile halimle yaklaşık 20 saat aç kalmıştım,ve bayılıyordum artık söylüyorum umurlarında bile değil,en son yattım orda bi yatağa,gözümün önünde yıldızlar uçuşuyor,dedim ben çok kötüyüm,o zaman serum takmak akıllarına geldi,Allah insaflı işilerle karşılaştırsın bizi bu dönemde inşallah ...

Kızlar alemsiniz ya doğumdan sonrane ikram edeyim diyd düşünüyorsunuz bide onun için yoruluyorsunuz kendinizi yapmayın Allah aşkına canınızın kıymetini bilin. Gelen yemeğe mi gelecek zaten çok ta oturup kalmasınlar hem anne hem bebek açısından yani. Gelenekten mi bilmiyorum ama azıcık kendinizi düşünün boşver .

Ah canim Keske Benim adamin sülalesi büyük ve Biz hepsinden 2 saat uzaktayiz sen yemegi birak gelen Bide yatili geliyo Yani öyle gelip gitmek yok düsün mecburum Yani yapmaya Keske almanyada türkiye gibi olsa Valla hic takmam söylerim disardan biseyler Ama burda öyle imkanin yok. Annemleede 2 Saat uzakta Ama o gelince simdi bile yemgi yapip geliyo Ama el öyle degil. Benim durum bu.

Bende temizlik yapıyorum bugün
Ama siz yapmayın
Ben yapınca en fazla doğururum ki canıma minnet
Sizin bazılarınız için henüz erken
Dikkat edin kendinize
Akşam yazarım eğer KK girme mecalim olursa
Öpüyorum önce bebeklerinizi sonra da sizi :)

Yarin kp gelecek. Sagolsun bastan gelmedi ben hamieyim rahat edemem.diye. Ama bir an once gelse de okul kapansa gitseler kv ve kp.
Sonra kardesim gelecekti o da 3-5 gun gec gelsin. Kendi basima kalmak istiyorum. Oglumla basbasa vakit gecirmek istiyorum. Ilk dogum olsa kimseyi istemem. Kalabalik olmayinca is de olmaz zaten evde. Ama oglumla kalacak biri lazim.
Kendi halinde en iyisi.
Ben de istemiyorum kimseyi,dedigin gibi insan cogalinca is de cok oluyor ama kendi annem ve kv-kp gelecek:( gelmeyin diyemem,ilk dogumum olacak benim..aslinda soyleye bilsem dogumdan bi hafa sonra gdin demek geciyor icimden:KK48:

Yo korkmuyorum canım 1 hafta oldu izne çıkalı zaten korkacak mi durum yok bence çünkü hep yanlızdım düşük yaptığımdada kimse gelmedi tek başımaydım ilk doğumum OLMASINA rağmen doğum konusunda çok şey okuyorum sancım geldiğinde ne yapmam gerektiğini şükür ki biliyorum hem Allah büyük hiç olmadı evimde alarm var basarım ambulansa gelir hiç olmadı mahallenin felaket tellalı var ona bağırdım mı bütün izmiri ayağa kaldırır :-)

Sancı gelince napıcaz kız :D

kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
Canim benim ilk dogumumda istemisti doktor bunda iatemedi

kayınvalidem geldi az önce
aldığım geceliklerin parasını getirmiş
birde ana kucağı bakmış beğenmiş 3 model
git bak diyecektim ama yatıyorsun nasıl yapalım dedi
anne var ana kucağımız arabamızı aldık onun içinde gerek yok dedim
parasını vereyim o zaman diyor
bu çocuk bana bedavaya geldi eşantiyon gibi :KK70:

benim yatarken otururken gün içinde hep tıkalı artık oksijen alamadığım için resmen başım ağrıyor bskalım doktorum ne diyecek saol cnm

Burun bandının bir sakıncası yok dimi cnm sordun mu hiç doktora bağımlılık yapıyor falan demişlerdi?
ya ağzımdan nefes ala ala boğaz enfeksiyonu oldum cnm ağızdan randımanlı nefes alamıyorum bide nefes egzersizlerinde hep burundan al ağızdan ver diyorlar aksi takdirde diyafram nefesi olur mu?

bende geçen hafta fena halde griptim akşamları parol almıştım,gün içindede ballı limonlu çay içmiştim şimdi geçti canım,sende dene istersen :D

Günaydın ahali..
Ödem diyosunuz ya,ben 36+2 yim,15 kilo aldım,pörtlemiş göbeğimden başka bişey yok bende.. İlla ödem olması gerekiyo mu ki?
Bu arada dün kontrole gittim,3 kilo,49.5 cm olmuş funduğum :)) nst de 20-50 arasında değişen sancılar çıktı.. Haftaya doğurucam gibi bi his var içimde yine de hatta 28 ocakta hem de en başından beri :))
Gunlerimiz ayni cnm en son benimkide 3 kilo 49 cm di bende nedense 1 iyle 5 i arasi olucakmis gibi geliyo doktor 9 una gun verdi sezeryan icin ama ben daha erken gelicek gibi hissediyorum cunku ilk kizim 10 gun once gekmisti

Ah canim Keske Benim adamin sülalesi büyük ve Biz hepsinden 2 saat uzaktayiz sen yemegi birak gelen Bide yatili geliyo Yani öyle gelip gitmek yok düsün mecburum Yani yapmaya Keske almanyada türkiye gibi olsa Valla hic takmam söylerim disardan biseyler Ama burda öyle imkanin yok. Annemleede 2 Saat uzakta Ama o gelince simdi bile yemgi yapip geliyo Ama el öyle degil. Benim durum bu.
İnsaf. Ya ne kadar düşüncesiz bu insanlar anlıyorum ama valla başına gelmeyince insan bilemiyor şu an düşünemiyırum kalkıp sarma sarıcam börek yapıcam yapamam ya. Allah güç kuvvet versin size imrendim valla.

bende geçen hafta fena halde griptim akşamları parol almıştım,gün içindede ballı limonlu çay içmiştim şimdi geçti canım,sende dene istersen :D
Sağol cnm benim ya son haftalarda insan stres oluyor dün ya şimdi doğum olsa diye düşündüm bu hasta halime napıcam ? Bende bal limona dadandım inşAllah benim ki de bir an önce geçer

ya bırakın kv kp gelmesını ben kendı annemın babamın gelmesını bıle ıstemıyorum..
annem herseye muhalefet..ıstegı bıtmez,ağrıdan sancıdan anlamaz..ölüyorum desen bır bardak su getırıp ıcırmez ..
babam dusuncelıdır ama babamızın yanında devrılıp yatacak çocuklar olmadık hıc.. hamıleyken bıle karnımızı saklamanın yollarını ararız onun yanıdayken....tum bunlara rağmen annem utanmıyormusunuz babanızın yanında (hamılelıkten kaynaklı oturup kalkamazken oflarken puflarken) kı hallerınızden dıyede beynımızı dılıyle deler...

ahh ahh su evladım olmasaydı gerıde vallahı doğururdum da 3 gun sonra haber ederdım..

E ErEs1115 bizde durum benzer. 1 saatlik yol var aramızda. bizimkiler gelince yemeklerini vs getirirler ve kalmazlar. ama kvdemler falan gelince hem boş gelirler hem de kalırlar. allahtan çok sık gelmiyorlar. ama kv hakkını yıyemem ben rahatsız olsam yapar eder. bakalım bebeğe de krediniz bitene kdr bakarım dedi. o kadar dayanamam aynı evde ama bi 6 ay falan bebek ek gıdaya gecene kdr ıdare etsek çok iyi olur.

İnsaf. Ya ne kadar düşüncesiz bu insanlar anlıyorum ama valla başına gelmeyince insan bilemiyor şu an düşünemiyırum kalkıp sarma sarıcam börek yapıcam yapamam ya. Allah güç kuvvet versin size imrendim valla.

Napim canim bi eltim haric gerisi byöle varsa yoksa yeme icme olacak. Masa hic bos kalmicak cay bittimi kahve, kahve bittimi cay hep byöleller Ama sorsan kV bi cay demlemeyi bilmez oglanlari onun evinde cay bile icmezler Gerisini sen düsün.

E ErEs1115 bizde durum benzer. 1 saatlik yol var aramızda. bizimkiler gelince yemeklerini vs getirirler ve kalmazlar. ama kvdemler falan gelince hem boş gelirler hem de kalırlar. allahtan çok sık gelmiyorlar. ama kv hakkını yıyemem ben rahatsız olsam yapar eder. bakalım bebeğe de krediniz bitene kdr bakarım dedi. o kadar dayanamam aynı evde ama bi 6 ay falan bebek ek gıdaya gecene kdr ıdare etsek çok iyi olur.

Yok benimki yardIm da etmez oturur yer icer.

merhaba kızlar bugün izne ayrıldıım. kontrolümde vardı kızım 15 günde sadece 100 gr almış ama doktor herseyi normal dedi doplere baktı nst normal .şimdide belime ağrı girdi uzandım

Back
X