2015 Şubat Anneleri

image.webp
Patiklerimiz de hazır :nazar::nazar::nazar: Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.

aa öylemi :)
28 ocaktaydı ve tam o gün doğum yapmışmıydın peki ?
allah uzun ömür versin hem oğluna hem karnındakine
Evet tam o gün doğum yaptım :)
Çok Sağol canım cünlemizinkine inşallah bakalım kızım Günü'nde doğacak mı ??? Aslında bunda tarihten pek emin Değilim daha düzene gitmemiştim çünkü iki haftada bir regl oluyordum oğlum doğdu 4 ay sonra tekrar hamiş oldum :)

Eki Görüntüle 1383530 Patiklerimiz de hazır :nazar::nazar::nazar: Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.

uyuz oluyorum sana artık :mad:

şaka şaka :oops:
ama çok güzel bunlarda yaaaa Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah :nazar:
ben daha mıknatısa tutkal süremiyorum beceriksizlikte üstüme yok ellerim yapıştırıcı oldu yüzüğüme kadar aktı yüzük parmağıma yapıştı sanayi tipi yapıştırıcı almış eşimde sağolsun :KK62:

millet aya çıktı ben hala merdivendeyim :KK51:

uyuz oluyorum sana artık :mad:

şaka şaka :oops:
ama çok güzel bunlarda yaaaa Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah :nazar:
ben daha mıknatısa tutkal süremiyorum beceriksizlikte üstüme yok ellerim yapıştırıcı oldu yüzüğüme kadar aktı yüzük parmağıma yapıştı sanayi tipi yapıştırıcı almış eşimde sağolsun :KK62:

millet aya çıktı ben hala merdivendeyim :KK51:

Bu seferkinin modelini internetten aldım iyice nasıl yapıldığını anlatıyor samyelinin örgüleri diye bir blogdan ;)

Hiç düşünmeden konuşuyorlar işte :KK43:
Ama hakli olabilir :( yarin gideyim dedim doktora ama esim izin alamamis cumaya izin almis kendi basima gitmek istemiorm cuma gidecem.. bide ben cok eftik biriyim beni tanio direk soylemesi hic dogru deildi moralim alt ust durumda:(

Bnm de 13/7 bgnden beri . Sinirliyim elimde değil , kendimi rahatlatmak için anneme geldim . Tv fln actım Kafamı dağıtıyorum . Su içelim bişey düşünmeyelim bi süre ne dersin yapabilecek miyiz
Cnm greyfurt cok ii gelio gunluk 1 tane ye hemen dusuruo ama agri kesici icmemen lazim greyfurt yedigin zaman

Eki Görüntüle 1383530 Patiklerimiz de hazır :nazar::nazar::nazar: Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.

Tığ isi çok güzel olmuş canım.. Ellerine sağlık.ben de yapmak istiyorum ama ufacık şeyi yaparken bile neden bu kadar sıkılıyorum hic bilmiyorum.. Bu aralar sabrim mi yoktur nedir hiçbir şeyi elime alasım yok.heves ediyorum 2 dk sonra hemen sıkılıyorum. Çok güzel olmuş annesi güle güle giydir kuzuna :KK66:

Aman dursun karninizda dogurmayin.evet cok guzwl onla vakit gecirmek ama karnim daha kalsin isterdim

senin için hayırlısı buymuş senin paşa hiperaktif çıktı annesi
bana kalsa 3 sene dursun ama artık ağrılar arttıkça hadi olsun demeye başladım

senin için hayırlısı buymuş senin paşa hiperaktif çıktı annesi
bana kalsa 3 sene dursun ama artık ağrılar arttıkça hadi olsun demeye başladım
Tabi cnm gelmek isteyince tutamiyosun geliyo ama iyiki geldi valla evin havasi degisti uyuyo uyansin diye oturup beklioruz

Back
X