- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
normalde takılmıyomuş ama krizantemciğe takmışlar mesela
o rahat edememiş yani sıkmış kendini gidememiş wc ye o yüzden yakmışlar
inşallah takılmasına gerek kalmaz
saçma sapan şeylere takılıyorum bu ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde takılmıyomuş ama krizantemciğe takmışlar mesela
o rahat edememiş yani sıkmış kendini gidememiş wc ye o yüzden yakmışlar
Benim bebiş de doğum pozisyonunda olsa ben de normal istiyorum ya hayırlısı artık.
Evet tam o gün doğum yaptım :)aa öylemi :)
28 ocaktaydı ve tam o gün doğum yapmışmıydın peki ?
allah uzun ömür versin hem oğluna hem karnındakine
Becerikli kadın ! Harikasın maşallah
uyuz oluyorum sana artık
şaka şaka
ama çok güzel bunlarda yaaaa Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
ben daha mıknatısa tutkal süremiyorum beceriksizlikte üstüme yok ellerim yapıştırıcı oldu yüzüğüme kadar aktı yüzük parmağıma yapıştı sanayi tipi yapıştırıcı almış eşimde sağolsun
millet aya çıktı ben hala merdivendeyim![]()
Becerikli kadın ! Harikasın maşallah![]()
Ama hakli olabilirHiç düşünmeden konuşuyorlar işte![]()
Cnm greyfurt cok ii gelio gunluk 1 tane ye hemen dusuruo ama agri kesici icmemen lazim greyfurt yedigin zamanBnm de 13/7 bgnden beri . Sinirliyim elimde değil , kendimi rahatlatmak için anneme geldim . Tv fln actım Kafamı dağıtıyorum . Su içelim bişey düşünmeyelim bi süre ne dersin yapabilecek miyiz
Ben geldim oglandan firsat bulup.doguran varmi
Aman dursun karninizda dogurmayin.evet cok guzwl onla vakit gecirmek ama karnim daha kalsin isterdimay yaaa biz hala acaba sancımı sumu derken sen oğluşunu uyutuyorsun emziriyorsun vaktini onunla geçiriyorsun çok özendim sana beeee![]()
Aman dursun karninizda dogurmayin.evet cok guzwl onla vakit gecirmek ama karnim daha kalsin isterdim
Tamam kesin Yicem cok saol canm .Cnm greyfurt cok ii gelio gunluk 1 tane ye hemen dusuruo ama agri kesici icmemen lazim greyfurt yedigin zaman
Aman dursun karninizda dogurmayin.evet cok guzwl onla vakit gecirmek ama karnim daha kalsin isterdim
Ayni kaderi paylaşıyoruz :)Gunaydinlar... Esimi ve esime naz yapmayi ozledimm annemdeyim burda doğum yapacağım
Tabi cnm gelmek isteyince tutamiyosun geliyo ama iyiki geldi valla evin havasi degisti uyuyo uyansin diye oturup beklioruzsenin için hayırlısı buymuş senin paşa hiperaktif çıktı annesi
bana kalsa 3 sene dursun ama artık ağrılar arttıkça hadi olsun demeye başladım