2015 Şubat Anneleri

ben geldim :anneadayı:
nasılsınız güzel anneler var mı doğuran:KK66:

hoşgeldin güzel anniş taşındın mı yeni evine oh mis temiz olmuştur herşey, =)
vallahi en son kimde kaldın sen ki doğuranlar olmuş yine bnde çok net takip edemiyorum

hoşgeldin güzel anniş taşındın mı yeni evine oh mis temiz olmuştur herşey, =)
vallahi en son kimde kaldın sen ki doğuranlar olmuş yine bnde çok net takip edemiyorum

evet canım taşındık şükür sağ salim hallettik annem geldi yardıma
doğuma kadar ve dogum sonrasına kadar burda inş.
bir ara telefondan girdim krizantemcik doguruyordu başkada bakamadım
başladı artık dogumlar en heyecanlı günlerimiz geldi

A

Ben olsam anlatırken ağlardım yanında.
O zaman kıyamazdı. Ama dr ne yapsın elinden gelse yapar iğne heralde.
Bir kez gaz sancısı olmuştu öteki hamilelikte acile gittim doktora ağlamaktan derdimi anlatamamıştım.adam dedi bi sakin ol.
Allaha bin şükür ben bu hamilelikte hiç başka sıkıntılar yaşamadım.
Cildiyeciye gittigimde yapcak bisey yok dediginde aglamaya baslamistim oda kiyamayip 2 losyon bi hap yazdi ama hepsi yalandan ise yaramadi

Spot kız ışık da değil. Dişçilerin ışıktan
Fenerle bakacak Haha :-)

Anam o ne yaaa ben iyice utanırım ışıklı fln vişş zati iremguzumda el kol sokma demiş ben kesin kascam kndimi canım yanacak kasmasam yanmaz biliyorum ama napcam utanıyorum :KK22: çocuğu nasıl doğurcaksam bnde bir alemim dimi kızlar ama ilkler hep böyle stresli oluyor :KK17::KK55:

evet canım taşındık şükür sağ salim hallettik annem geldi yardıma
doğuma kadar ve dogum sonrasına kadar burda inş.
bir ara telefondan girdim krizantemcik doguruyordu başkada bakamadım
başladı artık dogumlar en heyecanlı günlerimiz geldi

Zor olsada iyi oldu doğum temizliği yapılacaktı senin böyle komple temiz yeni ev herşey mis gibi ohh ellerinize sağlık canım anneninde seninde anneler olmasa naparız bizimkilerde geldiler bizde temizliği bitirdik ikramlık bişiler yapmk kalıyor geriye :KK48:

Zor olsada iyi oldu doğum temizliği yapılacaktı senin böyle komple temiz yeni ev herşey mis gibi ohh ellerinize sağlık canım anneninde seninde anneler olmasa naparız bizimkilerde geldiler bizde temizliği bitirdik ikramlık bişiler yapmk kalıyor geriye :KK48:

yeni ev olsun istemiştim öylede oldu halılar yıkanmaya gitti geldi koltuklar yıkandı perdeler yıkandı bütün mobilyalar eşyalar elden geçti temizlendi tertemiz oturuyoruz haftasonu sınav var onu bi atlatayım bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek dolaba öylece poşetleriyle koyduk biraz geç kaldım bu konuda ama ancak yetişebildim...kıyafet işi bitincede dondurucuya bişeyler yapıp koyalım diyoruz hazır yemek bizede kolaylık olur..
senin doguma az kaldı temizliği bitirmişsin ohh ne güzel annenin ellerine sağlık allah başımızdan eksik etmesin

Anladım canım. Tatilde bikini giyince belli olmaz di mi o zaman?
Özellikle belli olmasın diye yapabildikleri kadar aşağıdan yapıyor bazı doktorlar estetik açısından. Arkadaşım çatalın başladığı yerin hemen üstü diye tarif etmişti

Son düzenleme:
Bu nohut,fasulyenin hazir olmasi iyi de lohusalikta bize yaramiyormus haberiniz olsun.gaz yapiyor ya,sut ile bebege geciyormus....yakin arkadasim sut yapmasi icin nohut,fasulyesiz asure ye bol sut yapiyor dedi
Bugun nst odasinda ebe emzirme egitimimi veriyordu diyoki gebeykende yiyinnohutu fasulyeyi vb hic biseyi kisitlamayinher seyi yiyin bebeginiz bu gidalara sutunuzden alissin dedi bagirsaklari sutum yetmiyo doyuramiyorum diye bi sey yok dedi saglikli beslenim bebegi her istediginde emzirirseniz ve her emzirmeden sonra sivi biseyler bu su olur ayran kompostu icin bi bardak diyor 2 saatten fazla asla ac birakmayin emzirin diyor gecede ayni sekilde yapin diyor

yeni ev olsun istemiştim öylede oldu halılar yıkanmaya gitti geldi koltuklar yıkandı perdeler yıkandı bütün mobilyalar eşyalar elden geçti temizlendi tertemiz oturuyoruz haftasonu sınav var onu bi atlatayım bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek dolaba öylece poşetleriyle koyduk biraz geç kaldım bu konuda ama ancak yetişebildim...kıyafet işi bitincede dondurucuya bişeyler yapıp koyalım diyoruz hazır yemek bizede kolaylık olur..
senin doguma az kaldı temizliği bitirmişsin ohh ne güzel annenin ellerine sağlık allah başımızdan eksik etmesin

Evet canım günüm az kaldı, birde kanala inmedi bebiş die 40 i da geçer belki diyorlar beklemekte sıkıntılı, Ben annem gelmeden bebiş kıyafet işlerini halletmiştim çantaları hazırlamıştım. Koltukları silmiştim vitrin temizlemiştim dantelleri fln attım yıkadım annem gelince ütüledik serdik halılar gitti yıkandı geldi. 1 adet daha var gönderilcekte bakalım ne zmn vericem onu, boş oda vardı bir koltuk olan salondaki yemek masamıda o odaya aldık salon ferahladı o odada doldu dolunca ısınıyormuş oda he =) mutfağı baştn aşağı dolap içleri vs. aspiratör fln temizledik dolap temizledik,

işte börek gibi bişiler yapıp atıcaz sarma sarıcaz bayaa bi en çok sarma gidiyor böyle durumlarda hem bnm kocişte çok sevdiği için annemle sarıcaz bakalım bnde cidden pek doğurcak gibi hissetmiyorum kndimi canım sancı fln yok öle 1 gün 3 kere oldu sertleşme ağrı geçti o da, nst sancıda 40 larda fln daha. Bkalım aniden bişiler gelmzse oğluşun çıkmaya niyeti yok gibi :KK48: Sende halledersin merak etme bu kadarı oldu ya geriside gelir Allahın izniyle annede gelmiş hamdolsun iyiki varlar halledersiniz stres yapma. Yemek işleri çabuk olur 1 güne bile yaparsınız.

birde haftaya çarşmba 39+0 olunca alttan ilk muanemizi yapacakmış çatıya bakacakmış bu işlem nasıl oluyor, acı var mı acı :KK17::oops: acıdan da ziyade utanıyorum ben:KK22:
İki defa alttn muayene oldum hafta sonu ilkinde biraz acıdı ikincisinden daha rahattım pek acı olmadı diyebilirim. Kendini sıkmadığın kadar acısız diyebilirim yani. Ki ben damar yolu açılırken çığlık çığlığa bağıran biriyim.

Back
X