2015 Şubat Anneleri

[QUOTE="MaRaL_, post: 39969018, member: 14]kilo sorunum :)
var galibaa
dogumdan kalan 10 kilocugum uzerimde duuryor
Benim cocuk 1 yasinda o 10 kilo bende var gülüm:) 68 ile hamile kamistim doguma 77 ile girdim su an 72 kiloyum.Allahtan boyum var biraz[/QUOTE]
him ben azcuuk boydan kisayim diyelim :)
1.63 boya 67 kg falan geliyorum, ha bire yiyorum kilo almadiysam tabiiii

anladim canim
3 çocuklu anneleri aklima yaziyorumda seninle 4 olduk herhalde :)

yaws bisey diycem burda benden baska oglu olan yokmu ? :))
ben deli olmustum kiz olsun diye ,kiz senesi diye havalara uçmustum ama çika çikaa oglum çikdi oylede bi tatliki iyiki olmus :)o ayridaa
merak ettim herkesinki kiz galiba burda
Ben seni biliyorum tiramusiyi biliyorum biri ben biri kim ki benimki kiz canim

Evet canım bilgisayar firmamiz var. Ama düzen benim duzenim değil o yüzden öyle dedim. Çocukların orada durması için pek uygun ortam değil tamir de yaptığımız için her tarafta bilgisayar parçaları açık kasalar filan var Allah korusun ellerini parmaklarını filan sokarlar içine.o yüzden dedim sana senin ortamın müsait diye.
tiramisum su Ig dedikleri her bilguye ulasiyormus teldeki
sende yok demi bu uygulama
tirstim ben yaws yuklyemedimm
sence az mi kotu bu uygulamanin yan etkileri çokmu kotuuu :)

Bebişle ilk pazar gezmemizi bir pastanede yaptık , anlatıyorum .
Evden çıkalım dedik , bır posta kaka ardından kusma acıkma
Sonra arabada kaka, alt Değiştirme seansı ardından acıkma
:)
Eve geldık perişanız hahah

size doyum olmaz ben kaçtim
çocuklar uyyor ebnde uyyum dinleniyim yarin yeni hafta doktor okul kosturmacasi top bendeee

esime yarin benle geliyorsun dr adedim, çocuk araba koltugyla agir oluyor tasiyamam dedim
kanguruya koy gotur diyor
ah benim gucum yetecekdi ona insanlar neden fiziksel siddete kalksiiyor bazen çok iyi anliyorummm
6 senedir dr a gidiyorum cocuk için daha bi kere bile kangurulu gormedim bide yeni dogan nnn, bu adam beni bigun verem eder ama ne zaman bilmiyorum

sonuç geliyor benimle doktora:KK45::KK45::KK45:

tiramisum su Ig dedikleri her bilguye ulasiyormus teldeki
sende yok demi bu uygulama
tirstim ben yaws yuklyemedimm
sence az mi kotu bu uygulamanin yan etkileri çokmu kotuuu :)

Ben de o yüzden kullanmiyorum tatlım.facebook da kullanmiyorum mesela.özel hayat gizlilik ihlali gibime geliyor. Gerçi sizleri de merak etmiyor değilim ama :KK48:

Bu arada doğru bildiniz kızım var teyzeleri.1 numara oğlan 2 vr 3 numara kiz :KK48:

size doyum olmaz ben kaçtim
çocuklar uyyor ebnde uyyum dinleniyim yarin yeni hafta doktor okul kosturmacasi top bendeee

esime yarin benle geliyorsun dr adedim, çocuk araba koltugyla agir oluyor tasiyamam dedim
kanguruya koy gotur diyor
ah benim gucum yetecekdi ona insanlar neden fiziksel siddete kalksiiyor bazen çok iyi anliyorummm
6 senedir dr a gidiyorum cocuk için daha bi kere bile kangurulu gormedim bide yeni dogan nnn, bu adam beni bigun verem eder ama ne zaman bilmiyorum

sonuç geliyor benimle doktora:KK45::KK45::KK45:
Allah rahatlik versin canim

anladim canim
3 çocuklu anneleri aklima yaziyorumda seninle 4 olduk herhalde :)

yaws bisey diycem burda benden baska oglu olan yokmu ? :))
ben deli olmustum kiz olsun diye ,kiz senesi diye havalara uçmustum ama çika çikaa oglum çikdi oylede bi tatliki iyiki olmus :)o ayridaa
merak ettim herkesinki kiz galiba burda
Benim de erkek:) kiz olsun istemistim ben de,hatta oyle beklemisim ki dr pipiyi gorunce degisir belki diye beklemistim:eek: allaha sukur cok tatli bi oglum var:KK36:

Benim de erkek:) kiz olsun istemistim ben de,hatta oyle beklemisim ki dr pipiyi gorunce degisir belki diye beklemistim:eek: allaha sukur cok tatli bi oglum var:KK36:
bende her gittigimde soruyordum kesin mi diyee :)
en sonunda bu saatden sonra ameliyat olmasi lazim dedi dr kiza donmesi için :)))

oy anasi kurban olsun pipisini yesinnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bu prima guzel,bende bu boyunu kullaniyorum.gecen gun cis cikti demistim ya sana,denemek icin aldigim molfixti.simdi o bitene kadar geceleri kullanmiyorum.
valla gece gunduz karisti artik bitti zaten 2-3 tane kaldi
az onde degistirdim bezini , emzirmeden once degisince uykusu açilsada memede geri uyyor
amaa iki kakanin biri tasiyor :(
bi geçseydik su 3 numaraya , 2 numaraya gicik oldumm

yok ecicansu iki bebeli
hayatda sanki tek ama ikide olabilir
3 deil ama o kesin :)

Ecicansunun 3 oğlu yok muydu? Yada hayatin mi acaba.. İyice karıştırdık kiz. Nickinde 1 kral 3 prens yazan kim. Birinin 3 oğlu var

Back
X