2015 Şubat Anneleri

Bana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalik
Ozellikle bebekle ilgilenirken ben de kan ter icinde kaliyorum.annem yanimda dir dir edip duruyo usutme diye soyunamiyorum da:(

Acaba tutmayı mı yanlış yapıyorum diyorum ben de. O kadar uzun be yapıyolar.
Onu ben de dusundum ama kucakta iste karin karina alt dudagi disa kivrik yutma sesi de geliyo. Ama iste o yutma sesi surekli gelmiyo gork gork diye. Cekemiyo tam galiba :/ ya da bi yerde hata yapiyoz..

Onu ben de dusundum ama kucakta iste karin karina alt dudagi disa kivrik yutma sesi de geliyo. Ama iste o yutma sesi surekli gelmiyo gork gork diye. Cekemiyo tam galiba :/ ya da bi yerde hata yapiyoz..
Baktin ses gelmiyor yutkinmuyor cek memeden gezdir hoplat ziplat oyala. Okadar uzun emzirmek sana yazik
Bir de benim kucagimda olunca meme araniyor baskasinda uykuya geciyor. Sut kokusundan yapiyorlar. Tek bakiyorsan da koltuga ystir elinle pispisla gobegine masaj yap vs direk kucakta olup sut kokusunu almasin

aaaa şaşırdım bir ben mi böyle düşünüyormuşum yaaa
valla canim bilmiyorum oteki kizlar nasil yapiyorda
ben buyuk oglumdada yuz ustu ytirirdim gaz olayini bilemiycem var bizim gazimiz ama derdi yoksa 2.5-3 saat uyyor benim bebis
gece gunduz oyle uyyor, bazen kundakli bazen iki elleri yanda omuzlarinin ustunde

benim doktorum tabiatda hiç bi canli sirt ustu yatmaz diyor , dogal olani yuz ustuymus yani :)

Baktin ses gelmiyor yutkinmuyor cek memeden gezdir hoplat ziplat oyala. Okadar uzun emzirmek sana yazik
Bir de benim kucagimda olunca meme araniyor baskasinda uykuya geciyor. Sut kokusundan yapiyorlar. Tek bakiyorsan da koltuga ystir elinle pispisla gobegine masaj yap vs direk kucakta olup sut kokusunu almasin
Var yanimda annem falan da ne yazikki durmuyo kimsede. Babasinda bile durmuyo. O sut kokusunu almasin diye kacip baska odaya gidiyorum. Yok cigiriyo ne bicim :/ geri getiriyolar. Kucagimda da sakinlesmiyo illa meme olacak :( sabir diyip 3 ayin bitmesini bekliyorum..

Yesil de hemen sisiyor beyaz daha emici. Ben gece beyazi gunduz yesili bagliyorum
baska çesidi varmi bu primanin
elimde stock var baya 3 numara degisik paketler ama bakmadim kaç çesit :))
yesil beyaz disinda ne var

az once bagladim yesili bakalim nolucak denemedeyim

Var yanimda annem falan da ne yazikki durmuyo kimsede. Babasinda bile durmuyo. O sut kokusunu almasin diye kacip baska odaya gidiyorum. Yok cigiriyo ne bicim :/ geri getiriyolar. Kucagimda da sakinlesmiyo illa meme olacak :KK43: sabir diyip 3 ayin bitmesini bekliyorum..
kilo alimi nasil canim ? sut mu içiyor emzik niyetine mi kullaniyor seni?

Bize Dr dört dakikada bir memeyi boşaltır bebiş demişti. Ben hala inanamıyorum buna.
ben bugün doktora bir memede 20 dk tutuyorum dedim (doğumda öyle söylenmişti) hayır göğüs bitene kadar tut dedi tabi ben bunu nasıl anlayacağım bilemedim süre belli olmazmış

Bizde oglen gidip geldik.orda uyandi,emdi,eve geldi emdi uyudu:)) gece uyudu cok sukur ya,uykusunda cok ikindi ama..
Hastane cikisindan 915gr almis,5cm uzamis.ama hastane ve saglik ocagi degerleri ayni olmayabilir.saglik ocagina gore de 3-4cm uzamis oluyor.sagligi yerinde de bizim bi sikintimiz var,sarilik gecmedi malesef..kan ve idrar tahlili yaptirmam gerek..aaa bir de dil bagi mi ne varmis,yeni ogreniyorum,dilinin altindaki dei,gergin gorunuyor.cocuk dr goturecegim,operasyona gerek olacak mi acaba,bilginiz var mi sizin?
canim 5 cm 1ayda mi uzamis?

Kilo alimi normal dedi doktor. Hastane cikisina gore 800 gr falan almis 1 ayda. Emzik noyetine kullaniyo ya :KK43: almiyo emzik.
gogus uçlarin yara olursa çok çekersin canim
1 saat durmasi zaten senin emzik oldugunun kaniti
ben uyumasina izin vermiyorum ya yutacak yada durtiyorum uyandiriyorum
biraksam 24 saat emer , emzigi cani isterse aliyor arada , aç ken almaz tokken almaz cani ne zamn ister onu daha çozemedim :)

valla canim bilmiyorum oteki kizlar nasil yapiyorda
ben buyuk oglumdada yuz ustu ytirirdim gaz olayini bilemiycem var bizim gazimiz ama derdi yoksa 2.5-3 saat uyyor benim bebis
gece gunduz oyle uyyor, bazen kundakli bazen iki elleri yanda omuzlarinin ustunde

benim doktorum tabiatda hiç bi canli sirt ustu yatmaz diyor , dogal olani yuz ustuymus yani :)

doğurduk derdine düştük haaaa
şaka maka : ))
nasıl oldun arkadaşım : ))

Kv tabi ki annem öyle bir şey almaz ki...
söylendigim annem degil kv idi.
Benimki normalde cok bonkordur ama mevlite onun tanidiklari gelemedi benim annemin tanidiklari geldi diye tavuk pilav
tatli yeter baska biseye gerek yok diyip butun hafta taciz etti beni. hediyeye de gerek yok diyip durdu. Kendisi mayista mevlit yapacak, cesit cesit pasta ve hediyeler vermezse ne olayim :) ben de buna sinir oldum

Boğayla Oğlak ikisi de toprak burcu çok iyi anlaşır. Ikisinde de inatçılık vardır. Boğa kadını çok iyi annedir Çocuklarının arasında hiçbir ayrım yapmaz torunlarını bile aynı şekilde sever. Rahmetli ananem Boğa burcuydu. Oğlak esprilidir eğlencelidir. Kova humanisttir her insanla anlaşır. Özgürlüğü sever.
Bende isterim yorum :) eşim terazi ben Boğa kızım balık oğlum kova :) kafiyeye bakar mısın ????
Canım bize de bir analiz yapar mısın müsait olunca :)

doğurduk derdine düştük haaaa
şaka maka : ))
nasıl oldun arkadaşım : ))
kiz ben sana yazacakdim hayir olsun diye yazdimmiii unuttummm
çok sevindim seni gordugume :)
yazmadiysamda kusura bakma kosturmacadan unuttum

iyyim canim, su an yarim oturuyorum hemoroid sayesinde ama onun disinda iyyim sukur :)

sen nasilsin, bebis nasil

Ben önceden desitin kullanıyordum ama doktor değiştirdi daha etkilisini verdi triple paste diye bir krem :) hametan kullanmadım ama iyi diyorlar lithci cim

Back
X