Ozellikle bebekle ilgilenirken ben de kan ter icinde kaliyorum.annem yanimda dir dir edip duruyo usutme diye soyunamiyorum daBana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozellikle bebekle ilgilenirken ben de kan ter icinde kaliyorum.annem yanimda dir dir edip duruyo usutme diye soyunamiyorum daBana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalik
O teri usutmek hic iyi gelmez ama. Soyunsan da terlersin lohusa teri pis bisey illa cikiyorOzellikle bebekle ilgilenirken ben de kan ter icinde kaliyorum.annem yanimda dir dir edip duruyo usutme diye soyunamiyorum da![]()
Onu ben de dusundum ama kucakta iste karin karina alt dudagi disa kivrik yutma sesi de geliyo. Ama iste o yutma sesi surekli gelmiyo gork gork diye. Cekemiyo tam galiba :/ ya da bi yerde hata yapiyoz..Acaba tutmayı mı yanlış yapıyorum diyorum ben de. O kadar uzun be yapıyolar.
Yesil de hemen sisiyor beyaz daha emici. Ben gece beyazi gunduz yesili bagliyorumEvet poposuna yapışıyor orası yaw.
Baktin ses gelmiyor yutkinmuyor cek memeden gezdir hoplat ziplat oyala. Okadar uzun emzirmek sana yazikOnu ben de dusundum ama kucakta iste karin karina alt dudagi disa kivrik yutma sesi de geliyo. Ama iste o yutma sesi surekli gelmiyo gork gork diye. Cekemiyo tam galiba :/ ya da bi yerde hata yapiyoz..
valla canim bilmiyorum oteki kizlar nasil yapiyordaaaaa şaşırdım bir ben mi böyle düşünüyormuşum yaaa
Var yanimda annem falan da ne yazikki durmuyo kimsede. Babasinda bile durmuyo. O sut kokusunu almasin diye kacip baska odaya gidiyorum. Yok cigiriyo ne bicim :/ geri getiriyolar. Kucagimda da sakinlesmiyo illa meme olacakBaktin ses gelmiyor yutkinmuyor cek memeden gezdir hoplat ziplat oyala. Okadar uzun emzirmek sana yazik
Bir de benim kucagimda olunca meme araniyor baskasinda uykuya geciyor. Sut kokusundan yapiyorlar. Tek bakiyorsan da koltuga ystir elinle pispisla gobegine masaj yap vs direk kucakta olup sut kokusunu almasin
baska çesidi varmi bu primaninYesil de hemen sisiyor beyaz daha emici. Ben gece beyazi gunduz yesili bagliyorum
kilo alimi nasil canim ? sut mu içiyor emzik niyetine mi kullaniyor seni?Var yanimda annem falan da ne yazikki durmuyo kimsede. Babasinda bile durmuyo. O sut kokusunu almasin diye kacip baska odaya gidiyorum. Yok cigiriyo ne bicim :/ geri getiriyolar. Kucagimda da sakinlesmiyo illa meme olacaksabir diyip 3 ayin bitmesini bekliyorum..
ben bugün doktora bir memede 20 dk tutuyorum dedim (doğumda öyle söylenmişti) hayır göğüs bitene kadar tut dedi tabi ben bunu nasıl anlayacağım bilemedim süre belli olmazmışBize Dr dört dakikada bir memeyi boşaltır bebiş demişti. Ben hala inanamıyorum buna.
canim 5 cm 1ayda mi uzamis?Bizde oglen gidip geldik.orda uyandi,emdi,eve geldi emdi uyudu:)) gece uyudu cok sukur ya,uykusunda cok ikindi ama..
Hastane cikisindan 915gr almis,5cm uzamis.ama hastane ve saglik ocagi degerleri ayni olmayabilir.saglik ocagina gore de 3-4cm uzamis oluyor.sagligi yerinde de bizim bi sikintimiz var,sarilik gecmedi malesef..kan ve idrar tahlili yaptirmam gerek..aaa bir de dil bagi mi ne varmis,yeni ogreniyorum,dilinin altindaki dei,gergin gorunuyor.cocuk dr goturecegim,operasyona gerek olacak mi acaba,bilginiz var mi sizin?
iki uç aylik bebek bosaltir canim da yeni dogan yapamiyorBize Dr dört dakikada bir memeyi boşaltır bebiş demişti. Ben hala inanamıyorum buna.
Kilo alimi normal dedi doktor. Hastane cikisina gore 800 gr falan almis 1 ayda. Emzik noyetine kullaniyo yakilo alimi nasil canim ? sut mu içiyor emzik niyetine mi kullaniyor seni?
gogus uçlarin yara olursa çok çekersin canimKilo alimi normal dedi doktor. Hastane cikisina gore 800 gr falan almis 1 ayda. Emzik noyetine kullaniyo yaalmiyo emzik.
valla canim bilmiyorum oteki kizlar nasil yapiyorda
ben buyuk oglumdada yuz ustu ytirirdim gaz olayini bilemiycem var bizim gazimiz ama derdi yoksa 2.5-3 saat uyyor benim bebis
gece gunduz oyle uyyor, bazen kundakli bazen iki elleri yanda omuzlarinin ustunde
benim doktorum tabiatda hiç bi canli sirt ustu yatmaz diyor , dogal olani yuz ustuymus yani :)
Benimki normalde cok bonkordur ama mevlite onun tanidiklari gelemedi benim annemin tanidiklari geldi diye tavuk pilavKv tabi ki annem öyle bir şey almaz ki...
söylendigim annem degil kv idi.
Bende isterim yorum :) eşim terazi ben Boğa kızım balık oğlum kova :) kafiyeye bakar mısın ????Boğayla Oğlak ikisi de toprak burcu çok iyi anlaşır. Ikisinde de inatçılık vardır. Boğa kadını çok iyi annedir Çocuklarının arasında hiçbir ayrım yapmaz torunlarını bile aynı şekilde sever. Rahmetli ananem Boğa burcuydu. Oğlak esprilidir eğlencelidir. Kova humanisttir her insanla anlaşır. Özgürlüğü sever.
kiz ben sana yazacakdim hayir olsun diye yazdimmiii unuttummmdoğurduk derdine düştük haaaa
şaka maka : ))
nasıl oldun arkadaşım : ))