- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
evet cnm bn adet görüyorum ağrılı sancılı başladı yineazdı sonra da devamı gelmedi senin devam ediyr mu bgn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm bn adet görüyorum ağrılı sancılı başladı yineazdı sonra da devamı gelmedi senin devam ediyr mu bgn?
bnm kesildi valla o kanama da neydi bilemedim ama adet olmadıgıma sevindim :)evet cnm bn adet görüyorum ağrılı sancılı başladı yine
Canim anlamadim neden oluyor ki boyle. Bizimki gazdan heralde diyorum sonra sut az gibi geliyor. Hele sol memenin tadinda birsey var sanki. Aynen dun gece cis yapmadi gibi. Kv kp geldi yanlarinda da emzirmedim ama nazar degdi sanirim.Tarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sankidun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor
onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim
![]()
Benim sütüm az gibi lactamil,humana içiyorum vakit buldukça ,bugün sağdım bir göğsümden 60 yakın çıktı,gece mama verdim,sabah ilk vermemiş hali öyle, senin nasıl? Mama takviyesi yapıyordun demi sende?
Sana demiyorlar mi gel burada emzir diye ? Bana kv dedi :) emzirme onlugunu kullan diye, orali olmadim. Onun yaninda annemle konusamam. Nete de giremem, bebege zarar veriyosun diye de karisir :)
ya cnm bana ank daki dr yenidogan alerjisi önemsiz dedi..gecen ist te götürdüğümüz dr senin yediğin bişiye karsı alerji gelişmiş bebekte dedi..süt yumurta peynir domates fındık fıstık kestim herseyi..yicek bişi kalmadı..ama isilik de olabilir ev sıcaksaYuzundeki sivilceler niye oluyordu. Yanaklarini sivilce basti. Kotu bisey miydi
Ya bana da öyle diyip kandırdılar. Yalnız değiliz ki Allah var en büyük koruyucu. En güzeli kafan rahat mutlu olmakmış. Kırk gün harap ettiler beni.
Etrafımdakiler yüzünden mama verdim ben sinirlerimi tepeme çıkardılar. Deli gibi yiyorum artık süt olsun diye. Kimseyi de eve sokmuyorum
Sicak degil. Ince giydiriyorum. Degisik bisey kuru incir kuru kayisi yedim bu ara. Hmm kaju yedim bak ondan olur belkiya cnm bana ank daki dr yenidogan alerjisi önemsiz dedi..gecen ist te götürdüğümüz dr senin yediğin bişiye karsı alerji gelişmiş bebekte dedi..süt yumurta peynir domates fındık fıstık kestim herseyi..yicek bişi kalmadı..ama isilik de olabilir ev sıcaksa
kaju baya alerjen bişi ztn cnm ondan olmustur büyük ihtimalSicak degil. Ince giydiriyorum. Degisik bisey kuru incir kuru kayisi yedim bu ara. Hmm kaju yedim bak ondan olur belki
Gecer ins yemeyeyim bundan sonrakaju baya alerjen bişi ztn cnm ondan olmustur büyük ihtimal
gecer cnm gecmezse de biodermanın losyonu var bize onu verdi aklında bulunsunGecer ins yemeyeyim bundan sonra
Aynen oyle. 8,5 yil oldu istesem de samimi olamiyorum... Yasattiklarinin farkina yeni variyo galiba, kendisi de dolayli soyledi, "ben de zorlandim oglum paylasirken " istesem de samimi olamiyorum o yuzden.
erkekler o konuda cok gıcıklar. hıc kılo alma verme dertlerı yok. benımde göbek cok sinir odan sarkmış. bırde pazar gunu mevlut var ne giysem yakısmayacakDikisim ustune sarkiyor hala gobek. Hissis. Zaten kilo da var. Yatak odasinda kocaman ayna var sinir oldum kendime bakamiyorum. Eski fotolara baktim dun. Yine oyle olabilirim demek icin.
Kadin olmak ne zor her sene baska kilodayim gokteki ay gibi sisip inmisim surekli. Esim hep ayni yanimda.sabit ve fit
o zaman kesme falan olmasan yaplar heralde. tez zamanda ıyılessın ınsanllah.Yok cnm yumurtalıkların üstünde.
Emin ol evinde yalnız olmak gibisi yok.Doğum yaptım ve eve sadece eşim defne ben geldik ve 1 aydır da böyleyiz.Gelen 1 saat kaldı gitti eşim ne anneme ne kv gel dedi.Ben varım biz hallederiz siz özlerseniz görmek isterseniz gelin dedi öyle de oldu.Hoş gerçi okuldaki derslerini azalttı 3 gün gidiyor sadece okula diğer günler bana bakıyor ben de bebişe şanslıyız ama kimse olmasa da tek başına olmak güzel.Eşle aile oluyorsun paylaşım artıyor gece uzun uğraş sonrası bebiş uyuyunca ohh diyip sarılıp yatıyorsun aile olmanın temeli ilk başlarda atılıyor bence eşle bakınca çocuğa daha güzel oluyor.allah bin kere razı olsun eşimden.
Sen de tek kalınca göreceksin daha çok seviyorsun çekirdek aileyi mutluluk sizinle olsun...