2015 Şubat Anneleri

Aha benim eşim... Hiç bir şey yapmaz, çünkü anne yaptırmamış hep, ben Oğlumu öyle yetiştirmeyecegim.
bizimkilerin kız kardeşlerı olmadığından yaptırmış annelerı. masa kurar ama kaldırmaz.salatayı falan hep o yapar. kahvaltı hazırlar ama yanında ben olmasan hazırlamaz.

Mommy's Bliss Gripe Water adında amerikada satılan bir ilaç varmış. gaz sancısı için birebirmiş. deneyenler çok memnun. ama türkiyede satışı yok :( amazon.com da var. oradan nasıl alışveriş yapılıyor acaba bilen varmı?

eve iş getirdim 3 gündür yapacam. şimdi oturdum yapayım diye kızım izin vermiyor :KK43::KK43:

Mommy's Bliss Gripe Water adında amerikada satılan bir ilaç varmış. gaz sancısı için birebirmiş. deneyenler çok memnun. ama türkiyede satışı yok :KK43: amazon.com da var. oradan nasıl alışveriş yapılıyor acaba bilen varmı?
Gümrükten ilaç geçiyor mu?

Yuruyus sart bize. Gozumun onunde cikolatalar. Inat ettim yemiyorum hurma fln yiyorum kalorisi var ama zararsiz en azindan
Ya bende cikolataya dayandim cok fena.isin garibi hamileykn boyle degildim.bise istahimi aciyo.sut olsun diye ictigim kompostular mi acaba?

Dunden beri bebege sutu ve Yaninda ek mama veriyorum. Kakasi puturlu olmaya basladi, aglamasi azaldi ve uyuyo.. 1,5 aydir bebeyi ac birakmisim resmen :( birileri ac bu sutun yetiyo mi dediklerinde gicik oluyodum ama dogruymus. Cumartesi doktora gidip mamayi duzenli vericem galiba :( Cok feci vicdanim sizliyo cocuk doymuyomus :(

Dunden beri bebege sutu ve Yaninda ek mama veriyorum. Kakasi puturlu olmaya basladi, aglamasi azaldi ve uyuyo.. 1,5 aydir bebeyi ac birakmisim resmen :KK43: birileri ac bu sutun yetiyo mi dediklerinde gicik oluyodum ama dogruymus. Cumartesi doktora gidip mamayi duzenli vericem galiba :KK43: Cok feci vicdanim sizliyo cocuk doymuyomus :KK43:
Ben de bugun mama verdim, dun nane çayı içtim mide bulantısı için süt yok. Netten baktim süt azaltırmış. Sabah soğan yedim süt gelsin diye su hoşaf içiyorum ama daha tık yok, ne biçim naneymiş arkadaş

Kırklanan arkadaşlar kırk banyosunda okunan dua var mı? Hangisi? Mevlüt yapmicam sadece yikanacaz bu arada.

Evdekileri boşver sinir hepsi kırk günümü odada tıkalı geçirdim onların yizinden. Mama kutusunu atasım geldi ama o kadar çok konuştular ki aç bu çocuk diye ben de korkup atamadım kutuyu. Dr a muayeneye gitmiştim mama verdiğimi söyledim 5 ml azaltarak bitir mamayı dedi bir o inandı. Galatasaray'ın Sloganı var biz inandık sen de inan diye. Inan canım her annenin sütü bebişine yetermiş Allah bol bol süt versin bebişlerimizi besleyelim inşallah.

amin inş. çok ağlamadığı müddetçe vermiyorum. vermemeye çalışıyorum. neler söylüyorlar. kendi annem tutturmus pirinç maması yapalım yok elma suyu, su verelim. onlarla savaşmaktan yoruldum zaten.
sanıım stresten bır ıkı gun sutum azalmıstı gercekten. aa şimdi daha iyiyiz. ben de humana still tea, malt içeceği ve lactamil içiyorum hergün. aslında ilk dr kontrolünde dr mama vermene gerek yok demişti ama yine de bazen çok ağlayınca mama verince susuyor. günde 1 defadan fazla vermiyorum.

uykumuz çok problem. sallanmadan uyumuyor ve sallamayı kestiğim an uyanıyor. evde 3 kişiyiz. hepimiz perişan olduk sallamaktan. siz nasıl uyutuyorsunuz ? olmadı elektrikli salıncak alıcam bu gidişle.

Ben de bugun mama verdim, dun nane çayı içtim mide bulantısı için süt yok. Netten baktim süt azaltırmış. Sabah soğan yedim süt gelsin diye su hoşaf içiyorum ama daha tık yok, ne biçim naneymiş arkadaş
nane maydanoz sütü kesiyor cnm..psikopat gibi ben yemeden once herseyi bi googla a sorgulatıyorum emziren anneler için uygun mu diye

canım bnm ya sakin ol cok iyi anlıyorum seni ben de emzirme sorunları yasadım..sagdıktan sonra vermeyi denedinmi gögsünü? biberonla zor alıyorsa kasıkla versen? gerçi kasık bana cok zor geliyordu..ac bebek uyumaz derler acaba aldıgı yetiyor olabilir mi ? sen daha bilgilisin bu konuda..ama sıkma canını neyseki sütün var bi sekilde verirsin üzülüp de sütünü de azaltma..allahım bi yol gösterir insallah sana..bu emzirme konusunda ne kdr hassas oldugunu biliyorum

Siringayla kasikla verdim onlari da yutamadi agzindan akitti agladi bogazina kacirdi.biberonu reflek olarak bile emmedi ugrasa ugrasa bikere ben siktırarak akittim agzina yarisi da disari dokuldu yutamadi yine gaz oldu. Sagmayi deniyorum mrmeler yumusadi iyice bos gıbı oldu yine ya cekti yutamadi bogulur gibi ya da iyice bosaldigina memeyi tutamadi iki ucu moklu degnek:( uyku hali de tuhaf memeyi ariyor koyunca afyon yutmus gibi bayiliyor durtuklmktem bihal oldum ac da olsa emme refleksi yapmiyor bazen. İstediği zaman ememeynce surekli ben emzrmeye denedikce bikti mi ne gucsuz halsiz hep uyur uyanik.normalde ogleden once aktifuyanik olurdu bugun siziyor uyaninca basliyor mucadelem iki dk surmeden yine uyuyor. Hastami biseyi mi varnefir yarabbim:(

mattika mattika
canim tek tesellim senin benxer durumu yasamandi sozlerindi fakat bizim isin rengi degsti iyice cidden abartmiyorum korkularim yersiz degil. Ogleni gunduxu de kalmadi tum gum gece bu haldeiz. Dunden beri adam akilli emdigi yok agzina akandan ne yuttuysa :( saginca cok cikmiyor elle sikinca da ama o nsl beceriyorsa ya bogulcakgini oluyor ya da sutyok da bos emzik emer gibi yapiyor. Bin kere ssvd yapsam bu pskoljiden iyidir kolaydir. Bu tanidik careszkigi tekrar yasiyor olmak bana olum gibi rabbim affetsim gucune gitmesin ama öyle:(

Canim anlamadim neden oluyor ki boyle. Bizimki gazdan heralde diyorum sonra sut az gibi geliyor. Hele sol memenin tadinda birsey var sanki. Aynen dun gece cis yapmadi gibi. Kv kp geldi yanlarinda da emzirmedim ama nazar degdi sanirim.
Oku sen de dua et. Emmese de ten tene sarilin bol bol. Bu ssvd dan daha kolay asacaksiniz ins kuzunla bu guneri.

E=raz85,: 40014946, member: 605320"]Tarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sanki:KK43: dun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor:KK43: onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim:KK61:

Canim sutunu sagip gogsunu iyice bosalttinmi

Benim de cok hizli akiyo sertken cok kisa emiyo hemen doyuyor ve uykuygeciyo hemencecik
Ama biraz bosalinca daha cok emiyo

Senin tarif ettigin sıkıntıyı iki gun yasadim
Acliktan agliyor memeyi agzina sokuyorum yine agliyo sut artik agzindan tasiyo yutmuyo birturlu
Karnindanda gurultular geliyordu
Asiri gazdanmis meger
Cpcuk[/QUOTE]

o gurultu hep var devamli hickirik peynir gibi kusma sanki ictigimi de yutmuyor da bogaznda tutuyor gibi geri akitma ne ararsan var

sen sürekli dertsiz basına dert arıyorsun :))

relax olmayı becerebilsem kilo da alırım aslında ama yko kuruntularımdan kurtulamıyorum :D

Kırklanan arkadaşlar kırk banyosunda okunan dua var mı? Hangisi? Mevlüt yapmicam sadece yikanacaz bu arada.

dua okumadım ben yani yok diye biliyorum
bebeği yıkadığın sudan arta kalanını sen kullanacaksın sadece
içine yüzüğünü at birde 40 tane taş at suyun içine

Back
X