E=raz85,: 40014946, member: 605320"]Tarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sanki

dun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor

onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim