2015 Şubat Anneleri

ben koyu renge döndüm canım dip boyası falan ugrascak vaktim olmuyor artık diye

Bu arada ben uyku zamanını hep geçiriyorum bebişin. Beslenme süresi bir saati buluyor altını açtığımda yıkıyorum falan onbeş yirmi dakika da o tutuyor. Sonra bir bakıyorum uykuya bir saat falan kalmış. Zorla uyutmaya çalışıyorum tam uyurken rutin zamanı diye uyandırıyorum bana bir önerin var mı?

Sen bu enerji ile bir on kilo daha verirsin.a
Maşallah. Uykusuzlukta zayıflatıyor.
Çok istiyorum vermek ama zor gibi görünüyo. Gece emzirdikten sonra kan şekerimmi düşüyo nedir kek yiyorum:( haftada bir kek yapıyorum, ben bitiriyorum valla. Artık yapmıcam:(

Herkes kilolardan bahsetmiş bende yazayım 62 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim yirmi gün içinde 66 kiloya düştüm hala 66 kiloyum boyunda 1.68 :KK49: o üç kilo gitmez artık

Bu arada ben uyku zamanını hep geçiriyorum bebişin. Beslenme süresi bir saati buluyor altını açtığımda yıkıyorum falan onbeş yirmi dakika da o tutuyor. Sonra bir bakıyorum uykuya bir saat falan kalmış. Zorla uyutmaya çalışıyorum tam uyurken rutin zamanı diye uyandırıyorum bana bir önerin var mı?
Rutinde beslenme emzirme bittikten sonra mi 3 saat basladiktan sonra mi 3 saat bekleniyor. Ben de badladam bi cok ii olacak

Yani ben emzirmedigim icin o kadar anne sutunun bebege yetip yetmedigini anlamam tecrubeli annelere yada doktoruna bir sor ben mamayi 110cc yapiyorum mamaya gececeksen de once sutunu sagip ver ne kadar icerse kardir

110 CC yi bi kerede vermiyorsun dimi canım,gün içindemi o kadar içiyo bebiş...

Bebeğin kaşlarının içi kabuklandı pul pul oldu. Neden olur sizce!? Sizde de oldu mu öyle bir şey?
Z.yağı sürdüm ama çok kötü duruyor yara falan olur diye korktum.
Ya kafasıda olursa
konak diyorlar ona cnm yıkarken biraz bastır oraları yumusak fırcayla da tara kafasında olursa konak sampuanları var onları kullanırsın

Doğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsam
ya su iç zıbınlar var ya ben almısım ama hiç giydiremedim hep cıtcıtlı body giydirdim..o zıbınlar yumusacık kulak içlerini koltuk altını saçını yuzunu onlarla kuruluyorum ben

Aynı dönemde benmkide başlamıştı..korkutmak gibi olmasın ama 1.5 aylık olduk hala kıvranıyo yavrucumm..ne yapsam olmuyo..şimdi el mevbur biogaia diye bi damla başladım işe yarar inş sizinki kısa sürerde hiç gerek kalmaz ekstra bişeye
ben sab simplex kullandım..herkeste cok işe yaramıs bende yaramadı..zinco ve biogaia kullandıktan sonra rahatladık

Back
X