- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Yanina da kahve yapip ic ohh10lu paket duruyor açıp açmamk konusunda kararsizim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanina da kahve yapip ic ohh10lu paket duruyor açıp açmamk konusunda kararsizim :)
Ya ısısını kontrol etmek için bileğime damlatınca baktım tadına :) yoksa oturup içmedim :))Tadina baktin mi, benşm midem almaz heralde![]()
ben koyu renge döndüm canım dip boyası falan ugrascak vaktim olmuyor artık diyeSaçının diplerini de boyattın mı? Sütü etkiler mi ki saç boyası? Özellikle Rofle için oreal?
10lu paket duruyor açıp açmamk konusunda kararsizim :)
ben koyu renge döndüm canım dip boyası falan ugrascak vaktim olmuyor artık diye
Hahaha dedim merakedip içti miYa ısısını kontrol etmek için bileğime damlatınca baktım tadına :) yoksa oturup içmedim :))
CanımsınYanina da kahve yapip ic ohh
ben koyu renge döndüm canım dip boyası falan ugrascak vaktim olmuyor artık diye
ekledim cnm :)ooo herkes instagramda eklemiş birbirni benide ekleyin g_albayrak![]()
Çok istiyorum vermek ama zor gibi görünüyo. Gece emzirdikten sonra kan şekerimmi düşüyo nedir kek yiyorumSen bu enerji ile bir on kilo daha verirsin.a
Maşallah. Uykusuzlukta zayıflatıyor.
Yanina da kahve yapip ic ohh
Ben dogumdan beri 3-4 turk kahvesi ictim. Cok sık olmadiktan sonra bisey olmuyor. Kendini cok kisitlama bunalmisiz zaten iyice bunalmayalim.Altı aydan sonra belki bunu düşünebilirim
Rutinde beslenme emzirme bittikten sonra mi 3 saat basladiktan sonra mi 3 saat bekleniyor. Ben de badladam bi cok ii olacakBu arada ben uyku zamanını hep geçiriyorum bebişin. Beslenme süresi bir saati buluyor altını açtığımda yıkıyorum falan onbeş yirmi dakika da o tutuyor. Sonra bir bakıyorum uykuya bir saat falan kalmış. Zorla uyutmaya çalışıyorum tam uyurken rutin zamanı diye uyandırıyorum bana bir önerin var mı?
Yani ben emzirmedigim icin o kadar anne sutunun bebege yetip yetmedigini anlamam tecrubeli annelere yada doktoruna bir sor ben mamayi 110cc yapiyorum mamaya gececeksen de once sutunu sagip ver ne kadar icerse kardir
konak diyorlar ona cnm yıkarken biraz bastır oraları yumusak fırcayla da tara kafasında olursa konak sampuanları var onları kullanırsınBebeğin kaşlarının içi kabuklandı pul pul oldu. Neden olur sizce!? Sizde de oldu mu öyle bir şey?
Z.yağı sürdüm ama çok kötü duruyor yara falan olur diye korktum.
Ya kafasıda olursa
ya su iç zıbınlar var ya ben almısım ama hiç giydiremedim hep cıtcıtlı body giydirdim..o zıbınlar yumusacık kulak içlerini koltuk altını saçını yuzunu onlarla kuruluyorum benDoğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsam
ya su isim yazan yere nickleri de yazsanız da kim kim diye merak etmesek :)Kızlar ig de 06zynp bnm :)
ben sab simplex kullandım..herkeste cok işe yaramıs bende yaramadı..zinco ve biogaia kullandıktan sonra rahatladıkAynı dönemde benmkide başlamıştı..korkutmak gibi olmasın ama 1.5 aylık olduk hala kıvranıyo yavrucumm..ne yapsam olmuyo..şimdi el mevbur biogaia diye bi damla başladım işe yarar inş sizinki kısa sürerde hiç gerek kalmaz ekstra bişeye