sende erken mi doğum yaptın kız mı erkek mi cinsiyetiuyurken ölçeyim uyanıkken ölçtü tam düz değildi
uzadıgının farkındyım kıyafetlerinden belli
ama üçtür 47 cm i duyunca şaştım kaldım
troid falan bakıldı herşeyi normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende erken mi doğum yaptın kız mı erkek mi cinsiyetiuyurken ölçeyim uyanıkken ölçtü tam düz değildi
uzadıgının farkındyım kıyafetlerinden belli
ama üçtür 47 cm i duyunca şaştım kaldım
troid falan bakıldı herşeyi normal
Tatlim doktor ne derse onu yapmaya karar verdim o yuzden yikamiyorum ama tabiiki nemli bezle siliyoruz. Bizim ev merkezi sistem oglen falan sicak olmuyo pek ama aksam firin gibi oluyo sarip sarmalamiyorum cok iki kat giydirip ince battaniye ortuyorum. Bogazi da suleyman demirel gibi durmaktan isilik oldu bence :))canim biz dogumun ertesi gunu hastanede yikadik hemsirelerle uç çocugumuda
sonrasindada her gun rutin yikadfim halada yikiyorum
ilk çocuklarimda 15 gun civari dusmustu gobek bunda 1haftada dustu,iki tarihde normal yani
ama çocugu yikamazsan isiligi geçmez mahvolir ben sana soyleyim .. çok sicak tutma, illede yikmayacaksin sil bari nemli bezle
Anneme azcik yuz versem o da yikayacak da madem bu kadar durdu yikamayayim diyorum sonra bisey olur babasinin dilinden kurtulamam.Hastanede dusene kadar yikamayin dedi diye 1 hafa bekledik.annem dayanamayip yikadi.8.gun gobek dustu:))
Insallah 15 gune duser bizimki de 12 gun olduBenimki 15 güne anca düştü.Doktor yıkayabilirsiniz, sonrasında pansuman yapın demişti.Biz gene de bekledik ama bizimki de perişan olmuştu..
Canim ben sute sadece uyku, su ve moralin etki ettigini okumustum bi doktorun yazisinda ve ona inaniyorum o gunden beri. Bol bol su iciyorum firsat buldukca uyuyorum ve stres de yapmiyorum sutum gayet iyi masallah. hic takma diger duydugun seyleri bunlari bi dene bak. Ha bi de sicak banyo cok rahatlatiyor.O fazla kilolar süt oluşumuna Katkıda bulunuyormuş keşke ben. De kilo alsaydım
Ya sorma emzirmekten midir canim nasi tatli cekio benim de nefret ederim nutelladan midem kaldirmaz normalde bu sabah ekmegime surup yedim sasirdim kendime :/Ayniyiz ama ben doğumdan beri buskuvi cikolata yiyorum
Yaa senin ki iyiymiş yine bizim üst kat tepemize çökecek sanki,sabahın köründen geceye kadar.. Bu kadar terbiyesizlik ve düşüncesizlik de olmaz ki en sonunda çıkıp salyalarımı saça saça avazım çıktığı kadar bağırıp çağırıcam yaa.. Bi de kadın hasta sanırım her gün parkeleri kazıya kazıya ev süpürüyo manyakGerizekalı bir komşum var evde topuklu terlik mi ayakkabı mı neyse onla geziyor. Ah bir tanışsam onunla da arkadaş olup en yakın zamanda sessiz terlik alsam hediye olarak.
ya su iç zıbınlar var ya ben almısım ama hiç giydiremedim hep cıtcıtlı body giydirdim..o zıbınlar yumusacık kulak içlerini koltuk altını saçını yuzunu onlarla kuruluyorum ben
ay evet ablam msj attı şimdi hava buz gibi kar yagıyor bırrrr diye sasırdımHay Allah hava ısınsın diye beklerken kar yağıyor yaw.
Benimkinde de oldu ama zeytinyağı çok fayda etmedi doktor bir merhem Verdi iki sürûşte gecti. Kulaklarınïn arkasında da vardiBebeğin kaşlarının içi kabuklandı pul pul oldu. Neden olur sizce!? Sizde de oldu mu öyle bir şey?
Z.yağı sürdüm ama çok kötü duruyor yara falan olur diye korktum.
Ya kafasıda olursa
Canm geçmesi çok güzel ama zinkoyu kullanmanı tavsiye etmem..içinde etil alkol var bebek gelişimini olumsuz etkilerben sab simplex kullandım..herkeste cok işe yaramıs bende yaramadı..zinco ve biogaia kullandıktan sonra rahatladık
maralın dediği marka hepsi burada da var cnm ama hangi model oldugunu bilmiyorumO beğendiğim model burda var mı bilmiyırum yoksa fransadan alıp getirteyim diyorum
Biz kullanıyoruz ama iyi değilmiCanm geçmesi çok güzel ama zinkoyu kullanmanı tavsiye etmem..içinde etil alkol var bebek gelişimini olumsuz etkiler
Ben yapamiyorum, emziridyorum 1,5 saat sonra açlıktan ölecekmis gibi morarana kadar agliyor, tekrar emziriyorum sonra da gelsin kusmuklar her yere. Guya emzirip sutu sagacaktim ama nerde memede süt kalmaz diye hareket edemiyorum. Bir de gunduz hic uyumuyor surekli kucakta olacakRutinde beslenme emzirme bittikten sonra mi 3 saat basladiktan sonra mi 3 saat bekleniyor. Ben de badladam bi cok ii olacak
ombre falan yaptırsanEşim şaşırdı saç rengime sinir oldum. Rofle yaptırayım ama dip boyasız yaptırayım diyorum seren Serengil gibi olabilirim ama neyse dibine şimdilik boya değmesin.
En üst kattayim ama fark eden bisi yok her yerden ses geliyor duvarlar kagit sankiYaa senin ki iyiymiş yine bizim üst kat tepemize çökecek sanki,sabahın köründen geceye kadar.. Bu kadar terbiyesizlik ve düşüncesizlik de olmaz ki en sonunda çıkıp salyalarımı saça saça avazım çıktığı kadar bağırıp çağırıcam yaa.. Bi de kadın hasta sanırım her gün parkeleri kazıya kazıya ev süpürüyo manyak![]()
yok kız içermiyim :) eylül bi damla fazla içsin diye cabalarken onun sütünü mü içicem :) ama tatlı guzel bi tadı var anne sütünün :))Hahaha dedim merakedip içti mi![]()
Etil alkolşarap gibi alkollerin temel maddesi..alkol vücutta özellikle beyin hücrelerini olumsuz etkiler..2.de ben inancım açısından uygun bulmuyorum..Biz kullanıyoruz ama iyi değilmi
beslenme saati brz uzun cnm ya onu kısaltsan..bi de uykuya gec dalıyor heralde..o da altını acıp yıkadıgın için olabilir..ayılıyordur iyice suyla temas edince..önce alt açma işlemini yap sonra besle sonra aktivite olarak da gaz falan cıkar istersen..yazık rutine uycam diye selincik uykusuz kalmasınBu arada ben uyku zamanını hep geçiriyorum bebişin. Beslenme süresi bir saati buluyor altını açtığımda yıkıyorum falan onbeş yirmi dakika da o tutuyor. Sonra bir bakıyorum uykuya bir saat falan kalmış. Zorla uyutmaya çalışıyorum tam uyurken rutin zamanı diye uyandırıyorum bana bir önerin var mı?
Hmm anladım canım biz gazı için veriyorduk niye piyasadan toplatmıuorlar böyle zararlı şeyleri bebişlere anlamıyorum bizde iyi diye kullanıyoruzEtil alkolşarap gibi alkollerin temel maddesi..alkol vücutta özellikle beyin hücrelerini olumsuz etkiler..2.de ben inancım açısından uygun bulmuyorum..
beslenme basladıktan itibaren 3 saat..7 de beslediysen 10 da besliceksin tekrarRutinde beslenme emzirme bittikten sonra mi 3 saat basladiktan sonra mi 3 saat bekleniyor. Ben de badladam bi cok ii olacak
Begüm hanimin altini actigim an kakasini yapmaya basladi ama bu sefer boyle sulu ve köpük köpük. Rengi normaldi ama boyle olmasi ne demek acaba? Usuttu mu sancisi mi var nedir
Babaannesi de usutmus dun ariyo geleyim ama sevmem bari. Geldi sonra yaklasmadi ama ne farkeder ayni evdeyiz sonucta. madem sevmicen gelme bari iyilesene kadar ya puff.
Bi de benim kuzum dogdugundan beri gunde iki uc kez falan hapsuruyo kizlar normal mi bu ya? doktora sormayi unuttum. Keyifsiz degil ama normal gayet her zamanki gibi.
artık kullanmıyoruz zaten cnm..yav bi de eşim eczacı olacak kızdım bak şimdi niye verdi ya bebişe bunuCanm geçmesi çok güzel ama zinkoyu kullanmanı tavsiye etmem..içinde etil alkol var bebek gelişimini olumsuz etkiler