Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani boyle poposundan cikarken kopuk kopuk cikti belki oyle oluyodur hep gormdeigimiz icin. ay bende bilemedim sanirim herseyini incelemekten sacmaladim :)hapşurması normal, kakası sulu olması da normal köpüklü nasıl oluyor anlamadım. onu bilemeyeceğim.
yok erken değil39 bitmiştisende erken mi doğum yaptın kız mı erkek mi cinsiyeti
İnsanlar para kazanmak için hiçe sayıyolar yavrularımızı..geçende d vitaminin içinde BHA diye bi kansorofen olduğunu öğrendim.bi çok ülke yasaklanmış bu maddenin kullanımı..bi bak istersen içeriğine..imkanın varsa on dk dışarı çıkar..ben vermiyorum artıkHmm anladım canım biz gazı için veriyorduk niye piyasadan toplatmıuorlar böyle zararlı şeyleri bebişlere anlamıyorum bizde iyi diye kullanıyoruz![]()
Doğrusu sevindim vermediğine canm:) ben her türlü ilaca karşıyken böle yan erkisi yüksek olan ilaçlara dahada karşıyım..dana minnacık yavrularımız tölere edemez vucüt aldğı zararlı maddeleri..artık kullanmıyoruz zaten cnm..yav bi de eşim eczacı olacak kızdım bak şimdi niye verdi ya bebişe bunu
bnm yeni gittiğim dr de devit-3 için kansorejen dediİnsanlar para kazanmak için hiçe sayıyolar yavrularımızı..geçende d vitaminin içinde BHA diye bi kansorofen olduğunu öğrendim.bi çok ülke yasaklanmış bu maddenin kullanımı..bi bak istersen içeriğine..imkanın varsa on dk dışarı çıkar..ben vermiyorum artık
Hapsutuk normal cnmBegüm hanimin altini actigim an kakasini yapmaya basladi ama bu sefer boyle sulu ve köpük köpük. Rengi normaldi ama boyle olmasi ne demek acaba? Usuttu mu sancisi mi var nedir
Babaannesi de usutmus dun ariyo geleyim ama sevmem bari. Geldi sonra yaklasmadi ama ne farkeder ayni evdeyiz sonucta. madem sevmicen gelme bari iyilesene kadar ya puff.
Bi de benim kuzum dogdugundan beri gunde iki uc kez falan hapsuruyo kizlar normal mi bu ya? doktora sormayi unuttum. Keyifsiz degil ama normal gayet her zamanki gibi.
72 ile basladim 92 ile doguma gittim. Su an 82 yim.
Ama kilo alip oyle hamile kalmistim boyum 165.
62 olmam lazim.
Ben öyle çalışma ve tempo ile zayıflayabilen biri değişim mutlaka diyet yapmalıyım.
Ekmek yemesem yeter ama lavaş,pide hastasıyım.
hahhaha fena salliyorsun sekerim hiç alakam yok :)
kara kas kara saç liyim vallaaa
kizimin resmini eklemistim ya o benim kopyam iste : ))))))))
Kızlar deneyimli anneler,
28inde 2.ay aşısı olacak bebik ve ben çok stresliyim.Ateşi çok çıkar mı çok canı yanar mı beni neler bekliyor?Biraz bilgilendirebilir misiniz beni lütfen, resmen günlerdir stres oluyorum ):
beslenme saati brz uzun cnm ya onu kısaltsan..bi de uykuya gec dalıyor heralde..o da altını acıp yıkadıgın için olabilir..ayılıyordur iyice suyla temas edince..önce alt açma işlemini yap sonra besle sonra aktivite olarak da gaz falan cıkar istersen..yazık rutine uycam diye selincik uykusuz kalmasın
he canim aynen oyle :)
hakan in sesli harflerini koymasam daha iyidyi galiba
bizim isimlerinde birbirileriyle hiç alakalari yok mubarek
Zaten öyle şu an. Arada çok bir ton farkı yok aslında doğal gibi de duruyor. Röfle de çok çizgi çizgi pijama gibi olur yaw.ombre falan yaptırsan
Ilk defa acikken yapti sanirim kakasini. Normal canim sulu sonucta kakaYani boyle poposundan cikarken kopuk kopuk cikti belki oyle oluyodur hep gormdeigimiz icin. ay bende bilemedim sanirim herseyini incelemekten sacmaladim :)
Sirt ustu yatarken pek ikinamiyorlar. Kucagindaki pozisyonu rahat geliyordur. Yuzustu koyuyorum ikindigini farkedince kolayca yapiyor kakayi gazi da cikiyor. Elin hizlanir zamanla yikama konusinda. Her kakada yikamiuorum ben cok yapip beline cikarsa yikiyorum. Gunde bir kere yikamak engelliyor pisigiBeslenme sırasında altına yapıyor canı acıyor gibi davranıyor o yüzden beslenme süresi uzuyor. Ilk önce alt açıp sonra beslenme yapabiliyor muyuz? Öyle deniyeyim bakalım. Bir iki denemiştim yine beslenme sırasında altına yapmıştı iki kez değiştirmiş oldum. Bu altına yapma olayı bana sarılınca oluyor sanırım güvende falan mı hissediyor ki. Ya da Uyandığında ağlaması belki de tuvaleti geldi anlamındadır açlık değil de. Biraz zor denklem ama çözerim inşallah. Sen poposunu siliyor musun?
ben aslında yıkamak istiyorum ama üşütürüm diye korkuyorum o yuzden siliyorum sımdilik ama havalar iyice ısınsa yıkıcam..bnm de beslendikten sonra alt acınca hareketler yüzünden heralde agzının kenarından ufak bi kusma oluyor o yuzden ben beslenme öncesi açıyorum..hem altı rahat olunca daha iyi emer gibi geliyor..ben uyanır uyanmaz memeyi vermiyorum zaten önce bi bakıyorum niye aglıyor bazen kucagıma alınca gaz cıkarıyor mesela..sonra sırtını falan oksuyorum..belki yatmaktan sıkılmıstır diye..hala rahatlamamıssa ve saati de gelmişse emziriyorumBeslenme sırasında altına yapıyor canı acıyor gibi davranıyor o yüzden beslenme süresi uzuyor. Ilk önce alt açıp sonra beslenme yapabiliyor muyuz? Öyle deniyeyim bakalım. Bir iki denemiştim yine beslenme sırasında altına yapmıştı iki kez değiştirmiş oldum. Bu altına yapma olayı bana sarılınca oluyor sanırım güvende falan mı hissediyor ki. Ya da Uyandığında ağlaması belki de tuvaleti geldi anlamındadır açlık değil de. Biraz zor denklem ama çözerim inşallah. Sen poposunu siliyor musun?
Bir de karnim gobegim cok gevsek. Mutsuzm kilo almauan tiplerden olaydim ne iyi olurduBen de 21 kilo almıştım ayni vermisis 11 kilo verdim su an 59um. Normalde 44-50 kilo arası oluyorum daha coook var![]()