- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Siz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)
kendim öpüyorum babasıda öpüyor ama başkasına öptürmüyorum daha
çok cadıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)
Nasıl uyutuyorsun?2-3 saat uyuyor mu? Rutin yapıcam diye en fazla birbucuk saat uyutabiliyorum kaldırıyorum sonra. Zaten beslenmeyle uyuma arasında da birbuçuk iki saat gecmiş oluyor. Üç saat uyusa Dörtbuçuk beş saat aç olmuş olucak. Çok mu bu süre? Uyandırmayayım mı?
Taa kendisi
neden çay kahve içmiyoruz içeriğinden dolayı mı sütü mü azaltıyor. ben deli gibi çay içiyorum valla.Ben dogumdan beri 3-4 turk kahvesi ictim. Cok sık olmadiktan sonra bisey olmuyor. Kendini cok kisitlama bunalmisiz zaten iyice bunalmayalim.
Ben nasılım peki sence ?![]()
Bir de karnim gobegim cok gevsek. Mutsuzm kilo almauan tiplerden olaydim ne iyi olurdu
Ay yapsınlar yeter ki.popodan kaka beklemek ha yaptı ha yapacak diye habire alt koklamak çok fena.Allah aratmasinHahaha daha gelirken haber vermis iste :) cok fenalar ya demek bezi acinca bacaklari kaldirinca rahatliyolar saliyolar direkt :)
Kv bebek odadan cikmiyor demis esime. Haha elimden gelse oglumu da cikarmicam. Ikisi de benim :) yeni civciv cikarmis anac tavuk gibi hissediyorum kimse yaklasmasin.
evet mama veriyorum sanırım ondan amabenım kızımda aynı 2 gunde bir yapıyo kıvamıdagayet normal mamadanmıs sanırım gecikiyormus mama veriyormusun sende ?
benımkıde birkaç gündür huysuz yatarak emziriyorum şimdilik iyi gidiyorbiberon kullanan anneler bebeklerınız emmeyi bırakmasın diye ne yapıyosunuz bi cagre bulan varmı kızım huysuzlanıyo artık emerken korkuyorum bırakacak diye:8
Kizlar hani ilk hafta kontrolunde kan aldilar ya troidine ve kan grubuna bakmak icin. Sonucu doktora gostermis esim troidi biraz yuksek cikti demis bi dahaki ay bakalim yine demis. Sonuca baktim referans deger 5 diyo bizimki 7.19 cikmis.
Ama ciddi bisey degildir di mi ya ciddi olsa bi dahaki ay bakalim demezdi hemen napilcaksa yapilirdi di mi? Topuk kanindan da bakalim aricaklar mi insallah aramazlar daha vakit var.
Ya ben boyle evhamli biri degildim noldu bana yaciddi bisey degildir di mi
![]()
Kizlar kizimin cok gazi var karni gurul guEmemiyor bile. Saat 12 gibi 95 ml sagdim onu biberonla verdim. 2 saat kadar uyur uyanık uyudu. Uyandı aglarak emzireyim dedim yine emmedi. Simdi kucagimda sistu ama heran aglarak uyanabilir. Dun sabahtan beri ayni perisan olduk.
ben varımKimmis onlarrvar mi öyle tipler
korse tak iyi gelir
![]()
Seni beyaz tenli saclarini da açık kumral olarak hayal ediyorum. Doğru mu![]()