tecrube falan dinlemiyor. Herseyi deniyorum banamisin demedi. Aynen her cocuk farkli oluyor gercekten. Ama cok caresiz kaldim. Yorgunluk bitirdi beni yemek bile yiyemedimBi de tcrubeliyiz di mi? Her çocuk farklı oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecrube falan dinlemiyor. Herseyi deniyorum banamisin demedi. Aynen her cocuk farkli oluyor gercekten. Ama cok caresiz kaldim. Yorgunluk bitirdi beni yemek bile yiyemedimBi de tcrubeliyiz di mi? Her çocuk farklı oluyor.
Taa kendisi
canim ben de avent var. Gogus pompasi ile birlikte vermislerdi. Bebek cekince geliyor sut sadecekızlar bebek çekmeden damla akıtmayan biberon markası varmı
birde cam mı yoksa diğeri mi daha iyidir netten sipariş vereceğim
lansinohun biberonunu kullanıyorum sütü verirken kızım hepsini içemiyor akıtıyor ağzından
çektikçe gelsin istiyorum
Nasıl uyutuyorsun?
Bu doktorun aldigi kan sonucunda cikti topuk kanini vereli bi hafta oldu daha on bes gune arariz bi sey varsa demislerdi. Insallah aramazlar. Seni de aramadilarsa bi sey yoktur demekki icin rahat olsun.Topuk kani bizim de şüpheli çıkmıştı bi kere daha verdik kan.arayan olmadı sonra. Bisey varsa atarız demişlerdi çünkü. Sizin ailede tiroid var mi? Hormonların etkisiyle öyle çıkabiliyormus üzme kendini inş seninki de düzelir.
Aha yine ağladı salıncağa yatirmistim salladm tekrar daldı.. 11 dkymis![]()
Rezenenin içine azıcık kimyon katıp sıcak suyla demleyip ver üç dört kaşık iyi geliyo ben az önce cerdim rahatladı uyuduKizlar kizimin cok gazi var karni gurul guEmemiyor bile. Saat 12 gibi 95 ml sagdim onu biberonla verdim. 2 saat kadar uyur uyanık uyudu. Uyandı aglarak emzireyim dedim yine emmedi. Simdi kucagimda sistu ama heran aglarak uyanabilir. Dun sabahtan beri ayni perisan olduk.
Bi de tcrubeliyiz di mi? Her çocuk farklı oluyor.
Bende bende önceden yapanları yadirgardim ama bunlar bal bal öpuyorum bol bol nere denk gelirseSiz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)
Benim kiz yunus sesiyle uyuyor :)Bizim kıza uyurken müzik açtım bakalım ne kadar uyuyacak..yoksa hep kucakta ve ağlıyor is yapamiyorum
ben ilk hafta öpmedim sonra sezonu açtım :)Siz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)
Gazı var demek ki gaz çıkarınca uyuduğuna görebugün kızım yarım saat kadar uyuyor ağlayarak uyanıyo emmek istiyo o ara ben altına bakmaya çalışıyorum gaz çıkarıyorum tekrar uyuyor sabahtan beri bu şekilde bir huzursuzluğu var ama anlayamadım
Tiroid değerlerine topuk kanından mı baktı? Topuk kanı doğru sonuç vermiyor diye bebişimiz elinden kan alındı benim tiroid için.Bu doktorun aldigi kan sonucunda cikti topuk kanini vereli bi hafta oldu daha on bes gune arariz bi sey varsa demislerdi. Insallah aramazlar. Seni de aramadilarsa bi sey yoktur demekki icin rahat olsun.
Benim de esimin ailesinde de troid yok ama neden boyle cikti anlamadim. Gerci biraz yuksek demis bi dahaki ay tekrar bakariz kontrolunde demis. Tehlikeli bi durum olsa simdi biseyler yapardi di mi?
demek istediğim emmiyor, gazına dikkat ediyorum, altına bakıyorum ama huzursuz görünürde birşey yok kakada yaptı çişteGazı var demek ki gaz çıkarınca uyuduğuna göre
Yok canim saglik ocagi ayri aldi topuk kanini onunla ilgili sonuc daha belli degil.Tiroid değerlerine topuk kanından mı baktı? Topuk kanı doğru sonuç vermiyor diye bebişimiz elinden kan alındı benim tiroid için.
Kimseyi korkuttuğum yok..1.si olanı söylüyorum.2. Side 5 kişiden 3 ünün ciddi hasta olduğu ülkemizde baştan tedbirli davranmak mı yanlış olan..sizde şunu bilin.ilaç şirketinde çalışan bi tanıdık aynen şunu dedi..firmanın yaptığı ilk önce hastalığı ortaya çıkarmak sonrada ilacını satmak..o sebeple her ilacı ii bilneseniz ii olurLohusa anneleri böyle korkutmak yerine bir de şöyle düşünelim lütfen... Maralın yaveri gibi oldum :) http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45072&PID=1051666
D vitaminindeki kansorojen BHA dan ve gaz ilaçlarındaki etil alkol ve anasondan bahsetmiştik canm..Konuşmayı kaçırmışım kimyasal madde isimleri yazılıyor. Nedir konu?
İnşallah veririz benim bünyem zor veriyor biraz spor şart hatta yürüyüşe başladım yarım saat bakalım sonuç ne olacak senin ilk doğum o yüzden sıkıntı yapma daha çabuk atarsın kilonuVerirsin canım ;(
82yle hamile kaldım 110la doğuma gittim 96 yim simdi.
Ben de doğum öncesine düşsem ilk etapta yeter sonrasinda hedefim 71-72 falan aşağısını eşim istemiyor benim de.
Dügün fotolarinda iskeletor gibiymişimm...