Saolasin canm emmek istiyor aslinda da bisey onu engeliyor sanki kac pozsyon deniyon Bi gorsen halimi:) bazen aliyor rahatsz olmadan az oz emiyor bazen feryat ile savasa donuyor tikaniyor dengesiz bir durum yani
Amin canm insalah herkes huzurla kolaylıkla buyutsun
Ya bende varmis ilk kizimdan kalan yeni actim ama kiliti kendinden yok. Bu fırında pisrme posetlerinu kitlemrye yarayan teller var ya onun gibi telleri var icinde havasini aldrip sıkıca onu cevriyom ama emin de olamıyorum iyi kapandı mi. Buzluk icin degil de fazlayi biraz sagip o gun krizin tavan yaptgi saat olursa ac kalirsa diye sagaym bir iki dedim o da gicik oluyo. Alt kisma koyuyorum emer mi emez mi ona gerem olur mu derken akibeti lavabo oluyor bazen sağmak istemiom bu yuzden de
Oyy kolay ggelsin Iki taneyle zor benm buyuk de gece yyatağı Sulamis kalkamamis. Zaten 3tu vurdum kafayi yattim yarm saate ona geri kalk gece gece yatak yyorgan degis kızı ikna edip yika minnagi beslmye tekrar ugras derken bitmis durumdayim su an

Ya sut posetleri farkli tiplrde mi oluyor ki bböyle
Bizimki de dun catladi resmen aglmktan
Kadir bey dvit icin mne oneriyordu
Ne zamandi o ataklar Canim? Bi de bu ataklar uüstüne somut bir Buyume gozlemlediniz.mi birden. Benmkinin bacaklari iki gundur baya bi etlendi ilginc biseklde cçöp gibiydi onceden. Yasadigimz sey atak olabikir mi. Bugun 4 haftamiz bitti Bizim de
buyuk bir yastik al ne sert ne cok yumusak olsun icine gocmeyexek kafasi yani. Ona yatakta egimle yatiriyor gibi yatir vucudun ustu daha yukari pozisyonda olsun o zaman burnuna genzine gitmez. Burnunu devamli aspire etme ayni hatayi ben de yaptim tikali diye temizledim hep ki sumuk oluyor kuru kuru neyse devamli temizlemek basinc dengesini bozuyprmus o da yutma nefes alma sirasini sasrtip bozabiliyormus aklinda olsun