Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba burada yazilanlari okuyordum da bir konuda bilgi paylaşmak istedim.bebeğini besleyemedigini yazan bir anne olmuştu sütü yutamadigini agzindan burnundan geri cikardigini bos yere hava tuttuğunu yazmisti.sütünün hızlı aktığına baglamisti.aynı şey bende de olmuştu ama beni birisi uyarmisti bebeğimin burnu tikaliymis o yüzden beslenemiyor hatta agzi acil uyukluyordu.burun damlasi kullandim gerçekten bir hapsurdu burnunun içi temizlendi.rahatladi.tek kullanimlik burun damlalari var bebekler için öneririm.neyseki biz hastaneden cikmadan gaz damasi burun damlasi vitamin göbek bakim seti pisik kremi almistik.
Esime kizdim.
Kv bebek odadan cikmiyor dedi ya bendn gazini cikarayim diye alip dedeye babanneye veriyor. Veresim yok kimseye dengesizlikse dengesizim geri icime sokasim var. Geldiler ilk 3 gun bn verdim kucaklarina. Artik kiskaniyorum. Lohusayim ben hala 40 cikmadi dedim. Cinnet geliyor arada. Oturdum cikolata yiyorum dunden beri. Kendimi tutmustum dogum olali. Ama annem bana bakiyordu. Ben acim saatlerdir yemek esimin gelisine gore hazirlaniyor.
Cok tahammulsuzum aslinda sorun olacak birsey yok.
O kusmaya ragmen kilo alimi iyi olunca oglumda bir muhahele yapmamisti dr. Yani kriter kilo alip alamamasi. Senin kiz guzel kilo almstr ins
Burnu acik bizim durumun burunla ilgisi yok pekMerhaba burada yazilanlari okuyordum da bir konuda bilgi paylaşmak istedim.bebeğini besleyemedigini yazan bir anne olmuştu sütü yutamadigini agzindan burnundan geri cikardigini bos yere hava tuttuğunu yazmisti.sütünün hızlı aktığına baglamisti.bunun cok sebebi olabilir.aynı şey bende de olmuştu ama beni birisi uyarmisti bebeğimin burnu tikaliymis o yüzden beslenemiyor hatta agzi acil uyukluyordu.burun damlasi kullandim gerçekten bir hapsurdu burnunun içi temizlendi.rahatladi.tek kullanimlik burun damlalari var bebekler için öneririm.neyseki biz hastaneden cikmadan gaz damasi burun damlasi vitamin göbek bakim seti pisik kremi almistik.
bende tedirginim napmak lazım bilemedimSimdilik veriyorum ben D vitamini. Hav gunesli oldugu her gun gunese cikaricam ozaman vermem.
dur bi islak kek yapmaya çalisiyim becerebilirsem :)Olur yahu nıye olmasın boşver kadin ince düşünmüş avantajini kullanbana henüz gelen yok kirk ciksin diye bekliyolar herhalde mumkunse 140 cikmadan kimse gelmesn su halimizde ekstra göze nazara hic ihtiyacm yok
biximki de tovbe edip bin kere bozanlara döndü:) ben de ikinci asla diyordum smdi de caresz kalınca ucuncu icin tovbe ediyom bazı bazi gerci gonlumde 4 cocuk var da bu beslnme sorunu saglik probleni olmasn tek buyuyolsr biseklde cocuk guzel her zorluga rağmen
Odası var bir tane orada içiyor. El temizleme jeli almış iki sıkıp geliyor. Hoş bizim yanımıza çok fazla gelmiyor o yüzden pek karışmıyorum. Bebeğim mi oldu baba mı oldum adamın haberi yok. İş sigara bilgisayar oyunu. Bunlar öncelikli.
Kadın sevindim falan dedi. Eve ALINAN park yatağı puseti görünce anlamıştım falan dedi.
Herşeyi kitabına göre yapacam diye uğraşıyorum işte.
Bebekle gidilecek bir isim olsa ise donmek istiyorum. Ikinci cocukta eve kapanmak agir geldi bana. Ilkte memnundum halimden.
Senin bebiş kaç günlük,hangi mama markasını kullanıyorsun,yanında anne sütü alıyor mu,sonraaaaa bide su yu vermek neden gerekiyormuş,her beslenme sonrası mı verecekmişiz![]()
![]()
Çok sordum kusura bakma...
dur bi islak kek yapmaya çalisiyim becerebilirsem :)
banada toplu gelecekler kirk çikinca, iiiki uç mahallla birden gelmeyi duusnuyor nasil yapacaksam artik bilemiyorum
Onun aglamasindan zevk aliyorum o aglarken karsisina gecip kahve iciyorum deseydinBizim her gunumuz oyle, aglamasini komsular babasina sikayet etmis annesi bakamiyor mu diyeheee bakamiuorum, zorla mi? Olmuyor beceremiyorum anne olmayi
![]()
Normal elma yagi mi bu aci elma yagi migaz için ayaklara sürün demişti ebe hakiki bulamam onun için aktardan aldım işe yaraması için hergün mü sürmek lazım
acı elma yağı aldımNormal elma yagi mi bu aci elma yagi mi
Umarim sorunu neyse çözülür serefraz inan en az senin kadar üzüldüm yasadigimi paylaşmak istedim.
Maşallah o kadar çevren var mi ya hu.benim tr de olup o kadar cevrem yok.dur bi islak kek yapmaya çalisiyim becerebilirsem :)
banada toplu gelecekler kirk çikinca, iiiki uç mahallla birden gelmeyi duusnuyor nasil yapacaksam artik bilemiyorum
9 Şubat'ta doğum Yaptım 2 Mayıs'ta işbaşı yapcam hazırlık yapmam Lazım alınacakları alayım sütüm bol ken sağayımdiyeSütle ilgili bayağı cevap yazılmış artık ben yazmiyim ama sen benden sonra doğum yapmıştın neden bu kadar erken ise basliyorsun meslegin ne?
Ben once aktardan aldirdim ama cay yapmadan once ezmek gerekiyormus..bikac gun sonra usenip sallama aldim..gunde 2 kere iciyorum.burda aktar yok bende sallama aldim dun rezeneyi, 100% rezeneymis içerigi ins oyledir
Ya neden cikmiyosunuz hava o kadar soguk mu oralarda sıkı sıkı örttükten sonra bisi olmaz biz kackere ciktik....Su hava guzel olsa ben 40 gunu de sallamiycam ama bebegi bu havada ev gezmesinden baska yere goturemiyirum o da cok sikici