2015 Şubat Anneleri

Bebekle gidilecek bir isim olsa ise donmek istiyorum. Ikinci cocukta eve kapanmak agir geldi bana. Ilkte memnundum halimden.

Merhaba burada yazilanlari okuyordum da bir konuda bilgi paylaşmak istedim.bebeğini besleyemedigini yazan bir anne olmuştu sütü yutamadigini agzindan burnundan geri cikardigini bos yere hava tuttuğunu yazmisti.sütünün hızlı aktığına baglamisti.aynı şey bende de olmuştu ama beni birisi uyarmisti bebeğimin burnu tikaliymis o yüzden beslenemiyor hatta agzi acil uyukluyordu.burun damlasi kullandim gerçekten bir hapsurdu burnunun içi temizlendi.rahatladi.tek kullanimlik burun damlalari var bebekler için öneririm.neyseki biz hastaneden cikmadan gaz damasi burun damlasi vitamin göbek bakim seti pisik kremi almistik.

O anne benim malesef:) burnu açık tikabdikca temizliyor otribeve ile cekiyorum zaten ama farklı yapısal tıkanıklık varsa geniz eti burun eti şişmesi vb gibi ona su aşamada yapcak bir şey yok. Patolojik sorun görünmüyor su an reflu ya da refleks sasrmasi olablirmis bakalım duzelcek inşallah

Esime kizdim.
Kv bebek odadan cikmiyor dedi ya bendn gazini cikarayim diye alip dedeye babanneye veriyor. Veresim yok kimseye dengesizlikse dengesizim geri icime sokasim var. Geldiler ilk 3 gun bn verdim kucaklarina. Artik kiskaniyorum. Lohusayim ben hala 40 cikmadi dedim. Cinnet geliyor arada. Oturdum cikolata yiyorum dunden beri. Kendimi tutmustum dogum olali. Ama annem bana bakiyordu. Ben acim saatlerdir yemek esimin gelisine gore hazirlaniyor.
Cok tahammulsuzum aslinda sorun olacak birsey yok.

Of sirf birileri kacrio demesn diye zorla goturup Verme pskoljisi cok sinir ben de laf edilmesn diye esimle gonderiyordum biximklern kucagina ara ara. Lohusa kadina kimse yanasmasin görüşmesin bence hatta. Bizimkiler lohusalik diye bi sureci de kabul edip kale almıyor oyle hormon vb değil kapris oluyor adı ama herkesten cok onlar lohusa o da başka bir şey

O kusmaya ragmen kilo alimi iyi olunca oglumda bir muhahele yapmamisti dr. Yani kriter kilo alip alamamasi. Senin kiz guzel kilo almstr ins

Toplamda bir kg almis dogumdan beri 2 ya da 3 cm uzamis herkes farklı olctugune emin olamıyorumm bu sorun basladgndan beri tartida kg alımı yok ama iki gundur biraz topladı buyudy gibi görünüyo maşallah

Merhaba burada yazilanlari okuyordum da bir konuda bilgi paylaşmak istedim.bebeğini besleyemedigini yazan bir anne olmuştu sütü yutamadigini agzindan burnundan geri cikardigini bos yere hava tuttuğunu yazmisti.sütünün hızlı aktığına baglamisti.bunun cok sebebi olabilir.aynı şey bende de olmuştu ama beni birisi uyarmisti bebeğimin burnu tikaliymis o yüzden beslenemiyor hatta agzi acil uyukluyordu.burun damlasi kullandim gerçekten bir hapsurdu burnunun içi temizlendi.rahatladi.tek kullanimlik burun damlalari var bebekler için öneririm.neyseki biz hastaneden cikmadan gaz damasi burun damlasi vitamin göbek bakim seti pisik kremi almistik.
Burnu acik bizim durumun burunla ilgisi yok pek

Olur yahu nıye olmasın boşver kadin ince düşünmüş avantajini kullan:KK66: bana henüz gelen yok kirk ciksin diye bekliyolar herhalde mumkunse 140 cikmadan kimse gelmesn su halimizde ekstra göze nazara hic ihtiyacm yok

biximki de tovbe edip bin kere bozanlara döndü:) ben de ikinci asla diyordum smdi de caresz kalınca ucuncu icin tovbe ediyom bazı bazi gerci gonlumde 4 cocuk var da bu beslnme sorunu saglik probleni olmasn tek buyuyolsr biseklde cocuk guzel her zorluga rağmen
dur bi islak kek yapmaya çalisiyim becerebilirsem :)

banada toplu gelecekler kirk çikinca, iiiki uç mahallla birden gelmeyi duusnuyor nasil yapacaksam artik bilemiyorum

Odası var bir tane orada içiyor. El temizleme jeli almış iki sıkıp geliyor. Hoş bizim yanımıza çok fazla gelmiyor o yüzden pek karışmıyorum. Bebeğim mi oldu baba mı oldum adamın haberi yok. İş sigara bilgisayar oyunu. Bunlar öncelikli.
Kadın sevindim falan dedi. Eve ALINAN park yatağı puseti görünce anlamıştım falan dedi.
Herşeyi kitabına göre yapacam diye uğraşıyorum işte.

Sen ice donuk bi dunya kurdun sanıyorsa kendini disarda kalmis hissedip adapte olamamıştır biseklde dahil et esini onunla az da.olsa biseyi birlkte yapmayi dene. Kitabı bosver anne yureginden sezgilerinden öte kitap yok

Bebekle gidilecek bir isim olsa ise donmek istiyorum. Ikinci cocukta eve kapanmak agir geldi bana. Ilkte memnundum halimden.

ben ise donmeyi hic istemiyorum iyi böyle bana şimdilik. Heyet raporu alablcem.mi bakalm onun stresi baslar yakinda

Senin bebiş kaç günlük,hangi mama markasını kullanıyorsun,yanında anne sütü alıyor mu,sonraaaaa bide su yu vermek neden gerekiyormuş,her beslenme sonrası mı verecekmişiz :KK70: :KK70: :KK70: Çok sordum kusura bakma...
:KK19: Yardimlasma dertleame icin burdayiz canim benim....bugun 39 gunluk canim bebelac kullaniyorum anne sutu zaten cok yoktu sarilik riskini atlatana kadar azda olsa sagip verdim iki haftadir vermiyorum suyu mama alan bebeklere veriyolar zaten sende farkedersin agzi yapis yapis oluyo dudaklarinida yalayamadigi icin kuruyo hatta ben mamanin tadina baktim tatli oldugu icin benim bile agzim kurudu anne sutu ve mama verirken su vermiyodum sut su ihtiyacini karsiliyomus diye simdi gunde 15cc su veriyorum bide su saydam oldugu icin bizimki namadan sonra almadi oğürdu bende her mamadan once iki yudum cektiriyorum artik öğurmuyo...

banada toplu gelecekler kirk çikinca, iiiki uç mahallla birden gelmeyi duusnuyor nasil yapacaksam artik bilemiyorum

oyle iki grup var bana da gelcek kalabalık ben de düşünüyorum kara kara normlde misafirim pek olmaz o yuzden cok zor geliyor dusuncesi bile

bu arada hemoroidde durumun ne? Benm de kotuledi ama hemoroid değil fissür olmus yine o daha nalet yaniyor acıyor kasiniyor kesik gibi acıyor guya ondan ameliyat da olmustum kabus hibi:( krem suruyom bana misin demiyor. Ic taraftaki yirtik da kapanma aşamasında o da ayri gerilip zorluyo zonkluyor gicik işler

Su hava guzel olsa ben 40 gunu de sallamiycam ama bebegi bu havada ev gezmesinden baska yere goturemiyirum o da cok sikici

Maşallah o kadar çevren var mi ya hu.benim tr de olup o kadar cevrem yok.

Sütle ilgili bayağı cevap yazılmış artık ben yazmiyim ama sen benden sonra doğum yapmıştın neden bu kadar erken ise basliyorsun meslegin ne?
9 Şubat'ta doğum Yaptım 2 Mayıs'ta işbaşı yapcam hazırlık yapmam Lazım alınacakları alayım sütüm bol ken sağayımdiye

Selam kızlar artık Beşik saklamaktan kendini otomatik ritme alıştıran ayaklarım var benim Bateri çalsam davulda master Yaparım :-)

kuaföre de gittim röflemi de yaptırdım dikişlerde iyileşti selam yeniden kadın olmak Hoşçakal kendini inek hissetmek En Büyük TÜRKİYE:KK50::KK49::KK15::KK55::KK68:

Back
X