oglan bayadir uyyor
acikmadimi yaws bu çocuk
gunduz uykuya dalamiyor, kucagima alinca gozler kapaniyor emincede oyle yatagina koyyorum uynaiyor
ben anlamadim bu olayi , sebebi eger gaz ise ki buyuk ihtimal oyle, gunduz olup gece kayipmi oluyor bu meret
aksam ustu uyutmayi basarabilirsem sabaha kaadr gidiyor, 3 saatde bi emip geri uyyor
ben okulda bu kadar kafa patlatsam profesor olurdum
aynen matematik denklemine döndü dusunmkten yoruldum artik
bunar da benm tezlerim bak
1. Ya gercekten reflusu var ondan ememiyor emerken cani yandiginda savaşa dönüyor geri kaçak yaptgi icin mi nedir
2. Daha ilk yudumda havayla karninda gurultu basliyor karindan sesler gelio onu agzdan cikaramio gerisini yutmasna engel oluyor o gaz. Iki gundur kriz derecesnde bi de gazin huzursuzlugu eklendi. Onun icin de ayri ayri sakinlesme yollari gerekio

3. Ya da sut fazla veya hizli iniyor yetisemiyor da bogulcak gibi oluyor. E onun icin de sagiyorum yine ayni ya da arada gayet basarili emdiginde nsl emebliyor o zaman?
Bu uc seyin ucu de ayn anda oluyorsa bizde hepsi var bazen biru oburune baskin. Iki gundur gazdanmiz gibi duruyor beslnme sorunu çünkü hava yuttugu an feryada kacmaya basliyor. Oncesinde sutten boguluyo gibiydi. Gun gun degsik tablo ne cins.imtihan yarabbm dusun düşün moktur isin hesabi