Canim ya allah razı olsun gercekten kimin duasinin kabul olcagi bilinmez amin inşallah
O sadece gecici uyusturuyor tedavi etmiyor malesef
Kaka normal de zor yapar oldu onu da. Iki gundur dehset gaz sancilari peyda oldu zaten gazi vardi da bunlar daha fena. Durduk yere sallama cikti basima bi de sakinlesmiyor başka turlu kol bacak da sizlere omur eyvah
Ben de yengeç burcuyum sulu zirtlagin tekiyim aşırı hassaslik hic iyi değil keske degisebilsem
Geri aldim geri uyumuyormus gunduzmus o ikindiden beri canima okudu zaten uyuyo dedigm kisa kesikli uyuyordu aktif değil manasndaydi dedigim. Bir aylik olduk biz de bakalm neler gorcez daha
Aynen ya kac saattr salla pispisla gaz değil uykusu var cin gibi gözler tavanı seyrediyor. Birakinca bagriyor agliyor kucakta durmuyor pusette durmuyor. Kazara dun salladiydim simdi onu istiyor saka gibi ya. Bikac kere tuttu uc bes dk emdi sonra gazdan devami klasik cinnet oldu acliktan mi uyuyamiyo dedim yetmedgne. Sut sagdim biberonla verdm karni da tok gayri gozler kayip duruyor ama uyumuyoo artik geberdim bi meme savasi ver bi salla
Anam sen de mi yengecsin benm gibi agla dur sen de isimiz ne

of o toplum icinde emzrme ve yadrgamama Olayina kılım ben de. Gorumce oyleydi Bizim onlara normal geliyor. Cok sinir bi pskolji Milletin icinde ya git iceri iyice sar cocugu bisey olmaz
Emme refleksi canim
hay ben o gazin