- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
bizim numaralar farkli galiba
paketde kaç kg yaziyor
burada 2 NUMAra 3-6 kg
Yok aynı numaralar da 1 numarada 2-5 yazıyor alt onu kullanıyordum ama alt sınıra bakmam gerekiyordu galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim numaralar farkli galiba
paketde kaç kg yaziyor
burada 2 NUMAra 3-6 kg
Kanguru ozellikle erkwk bebekler icin iyi degil diyolar. Yurutec icin de diyolar hatta.
Su pusetleri bende anlamadim ya o kadar para verdik travel sistem araba aldik pusetin altina yastik koymadan koyamiyorum bebegi. O kadar cukur ki mumkun degil daha yenidogan bebek nasil oturur pozisyonda dursun onda? Bi de 0-1 yas icin yapilmis hepsi de ayni. Dumduz olmali bence yatmasi icin cok sacma bi tasarim ama mecbur onu kullaniyoruz.
Kanguru ozellikle erkwk bebekler icin iyi degil diyolar. Yurutec icin de diyolar hatta.
Su pusetleri bende anlamadim ya o kadar para verdik travel sistem araba aldik pusetin altina yastik koymadan koyamiyorum bebegi. O kadar cukur ki mumkun degil daha yenidogan bebek nasil oturur pozisyonda dursun onda? Bi de 0-1 yas icin yapilmis hepsi de ayni. Dumduz olmali bence yatmasi icin cok sacma bi tasarim ama mecbur onu kullaniyoruz.
Hic duymamistim canim deneyeyim ama bi zarari olmaz di mi? Saf z.yagi lazim tabii ona.
biz 28. gün doktora gittik 550 gr almış sınırlar içinde dedi normalde en uzun 4 saat uyumuştur ben uyandırsam mı uyandırmasam mı ama 6,5 saatte çok
Bilmiyorum hangi marka sizinki de iyi markalarin ki bebegin anatomik yapisina gore tasarlaniyor. Bilhassa anne karnında alistiklari pozisyona göre veriliyor o cukurumsu eğim. Ben cok ince bir yastik koyuyorum var yok arasi o da. Gayet de rahat. Biz duz yere alisik olunca rahat degl gibi geliyor tabi marka da muhim rahatlıkta
Dr beni bir haftalikken kontrole cagirdi usg ile rahme bakti dikislere bakti. 40 cikinca kontrole gel dedi de gitmesem ne olur herkes gitti mi
Kizlar bi sey sorucam sizin hepinizin gobek baglari dustu sonucta. Benimkinin daha dusmedi 15 gun oldu ama iki gundur gazli bezinde bi iki damla kan goruyorum kurumus sekilde. Ya da acaba iltihap mi akiyo anlamadim ki boyle koyu kahverengi kurumus gazli bezinde. doktorun dedigi gibi gunde dort kez pnsumanini yapiyorum.
Aacaba dusuyo mu gobek ondan mi kaniyo? Napayim sizce yaa ne kadar daha dusmezse doktora gideyim? Koktu kuzum ya nemli bezle sil sil nereye kadar![]()
Kizlar aktardan rezene almisti esim. Bebegim 38 gunluk. Ona bu rezeneden verebilir miyim? Verenler varsa ne kadar veriyor. Gaimiz cok cikaramiyor![]()
Doll markasi benimkinin. Ama hangi markaya baktiysam ayni. Cok cukur ici. Belki de olmasi gereken odur ama bize olmaz gibi geliyo bebek dusuyo gibi oluyo o cukura.Bilmiyorum hangi marka sizinki de iyi markalarin ki bebegin anatomik yapisina gore tasarlaniyor. Bilhassa anne karnında alistiklari pozisyona göre veriliyor o cukurumsu eğim. Ben cok ince bir yastik koyuyorum var yok arasi o da. Gayet de rahat. Biz duz yere alisik olunca rahat degl gibi geliyor tabi marka da muhim rahatlıkta
Bende asla ufak yastigini koymadan yatirmiyorum artik napalim idare esicez oyle. Arabayla cikmaya baslayinca da buyugunu kullaniriz artik.benimki kız :)
aynı fikirdeyim puset konusunda resmen hayal kırıklığı yani
arabayı yatar pozisyonda kullanmayı düşünüyorum ben böyle giderse
sevi bebenin bel destek minderi var onu alsammı dedim
sonra o da hayal kırıklığı olur diye vazgeçtim
içine ben otursam anca doldururum çukurki ne çukur
zararı olacağını sanmıyorum canım ben kullandım sorun olmadı
evde kullandığım z.yağını sürdüm ben safını bilmiyorum
Demekki kurumaya basladicmi dusuyo. Bizimki de gozle gorulur derecede kurudu zaten o yuzde yapisiyo gazli bez ona ve leke oluyo sanirim.Benim dr gazlı bez koydurmadı. sadece kuru tut kendi kendine düşsün dedi. 1 haftalıkken düştü ama biz fototerapi aldık 1 gece kurumuştu o akşam baya
Ben milupa nın granül rezenesini kullanıyorum. Anında etki ediyor.
biz de pırt gark iki taraftan gazı çıkarıyotuz da kakayı yine 3. Gün oldu yapamıyoruz..
kızlar dün gece kızımda uyumuş bizde sabah 6 da uyandı tam 6,5 saat aç kaldı o kadar aç kalınca korktum ama şükür bir sorunumuz yok kızlar bilen var mı bugün 33 günlük kaç saat aç kalsa sorun olmaz yani şekeri felan düşmez
Yapabiliyorsanız bravo. Bugün gün boyu doğru düzgün uyumadı. En uzun yarım saat. Ben rutin yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Belki 3-4 aylık olduktan sonraRutin yapıyoruz şimdi easy sistemi önce besle sonra aktivite yap sonra uyut o uyurken zaman sana kalsın. Besleme 45 dakika aktivite 45 dakika uyutma 1.5 saat arada üç saat oluyor hep.
Bizimki de uyumaz gunduz simdi de sancisi var uyuyamiyorArada emiyor cnm.gunduz cok az uyyor daha cok kucuk hep uyumasi lszimki
Ben de yapmiyorum dr.u da sallama rutini bebek nasil istiyorsa oyle yapin dedi, gelisimi iyi masallah dedi. Gece uyudugu surece bosverin dedi. Gece uykusuna yuklenecez artik :)Yapabiliyorsanız bravo. Bugün gün boyu doğru düzgün uyumadı. En uzun yarım saat. Ben rutin yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Belki 3-4 aylık olduktan sonra![]()
Ben de aldim momfort ama hatunu iki denemede de memnun edemedikBen aldım momfort baby hemen gönderdiler ama biz evde yokken kargo gelmiş,yarın şubeye gidip alıcam bakalım nasılmış..
Ana kucagi ile bebek tasimayi ilk uc ay tavsiye etmiyoruz dedi hemsire biz hastanesen cikarkenbenimki kız :)
aynı fikirdeyim puset konusunda resmen hayal kırıklığı yani
arabayı yatar pozisyonda kullanmayı düşünüyorum ben böyle giderse
sevi bebenin bel destek minderi var onu alsammı dedim
sonra o da hayal kırıklığı olur diye vazgeçtim
içine ben otursam anca doldururum çukurki ne çukur
zararı olacağını sanmıyorum canım ben kullandım sorun olmadı
evde kullandığım z.yağını sürdüm ben safını bilmiyorum
2-5 çok kuçuk canimYok aynı numaralar da 1 numarada 2-5 yazıyor alt onu kullanıyordum ama alt sınıra bakmam gerekiyordu galiba.
asıl bez büyük olursa daha cok sızdırma yaparmış artık sık değiştirecem elimdekiler bitsin o zamana kadar bebek babamızın istediği beklediği kiloya ulaşır
Bizimkide buyuk 2 numara kullaniyorum 3'e gecsem cok buyuk gelmez mi huggies aldim oda ayni olursa 3 numarayi denerim hergun kiyafet degistiriyoruz oglum bide huysuz ust degistirirken kiyamet kopuyo her sabah kavga ediyoruz![]()
Kizlar benim bebek 3580 dogdu.o yuzden beyaz prima 2no(3-6kg) almistik. Bebek hemsireleri de uygun gordu boyutunu.dogdugundan beri bunu kullaniyoruz.hic sizdirmadi,az buyuk geliyor ama ic lastikleri tutuyor cisi,kakayi.bir ara molfix denedim,ayni numara daha kucuktu ve emis ozelligi daha az,bebek cok rahatsiz oldu genel olarak ve cisi cikti bir gece.Ben de bezi kilosuna göre alıyorum yanlış mı yapıyorum. Kaç kilo civarı 2 noya geçmeliyiz sizce ?
Ben kendime gunde 2kez yapiyorum,1 kupa icin 2 cay kasigi..bebegime de caydan 2cay kasigi gibi veriyorum bazen 3..Kizlar aktardan rezene almisti esim. Bebegim 38 gunluk. Ona bu rezeneden verebilir miyim? Verenler varsa ne kadar veriyor. Gaimiz cok cikaramiyor![]()
benim canavarlar dis firçalarken oyun çikarmislar
kiz oglanin saçini islatmis
sonrada kardesi aglamasin diye kendi saçini islatmis
bu kizin anaçligi beni oldurecek
bi daha aglamasin diye kendine boyle yaparsan ben seni suya komple sokarim dedim
madem yaptin kaç git demi niye aglamasin diye ugrasiyorsun, aglarsa susar Allahh Allahhhh
ne biliyim canim çok abrti deilmi yaptigiYerım ya guzel bısey yapmıs annesı kıyamamıs kardesıne