2015 Şubat Anneleri

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
geçmis olsun cnm,verilmis sadakan varmis valla yanik çok zor gobegin nasil

oooo maşallah size bizde biran evvel 3 aylık olalım istiyoruz 41 günlüğüz daha. herkeste aynı sorunlar gaz yüzüne ememiyor doğru düzgün yaaa. böyle böyle sütte azalacak diye korkuyorum.

canım sizde yarı kırkınızı çıkardınız maşallah. günler çok yorucu geçiyor. dün bir kaçamak yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. valla yüreğim ağzımdaydı eşim birde hadi yemek yiyelim dedi onu bile yaptık :KK45::KK45:
kızımı babanneye bıraktık süt sağmıştım 120 ml hepsini vermiş babannede olsa daha içecekti diyor
azalmaz cnm insallah sutun sen pes edip mama verme emdikçe çogalir sutun

benim sag gogus sola gore iki kat fazla sut dolu
ve solda tikanmiyor sagda tikaniyor çocuk
bi iki defada oksuruk tuttu emerken içim gitti,yavrum karni doysun diye çekmedigi kalmiyor :((

oooo maşallah size bizde biran evvel 3 aylık olalım istiyoruz 41 günlüğüz daha. herkeste aynı sorunlar gaz yüzüne ememiyor doğru düzgün yaaa. böyle böyle sütte azalacak diye korkuyorum.

canım sizde yarı kırkınızı çıkardınız maşallah. günler çok yorucu geçiyor. dün bir kaçamak yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. valla yüreğim ağzımdaydı eşim birde hadi yemek yiyelim dedi onu bile yaptık :KK45::KK45:
kızımı babanneye bıraktık süt sağmıştım 120 ml hepsini vermiş babannede olsa daha içecekti diyor
güle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın bende dün kuaföre gitmek istedim (saç kaş bıyık ağda boya çok iş var) ama güneşi görmüşken dışarı çıktık kuzum güneş görsün diye mevlüt için cicimizi de aldık iyi oldu

Ayy Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et canım.

geçmiş olsun canım ya aman dikkatli ol

çok geçmi şolsun. büyük bir kaza atlatmışsın.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

geçmis olsun cnm,verilmis sadakan varmis valla yanik çok zor gobegin nasil
Cok sagolun kizlar vallahi buyuk kaza atlatmisim simdi anladim. Ustumdeki kalindi da cok yanmadim. Zaten bu aralar evde surekli bi seyler kiriliyo dokuluyo. Esim de parmagini kesti falan. Noluyo anlamadik okuyoruz surekli ama.. gobegim iyi simdi bitkisel bi sprey var acisini aldi cok sukur..

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
Çok geçmiş olsun.

Verilmiş sadakan varmış canım geçmiş olsun

Kizlar bu lohusalik durumu daha ne kadar devam edecek?bugun 41.gundeyiz.benim herseye sinir olmam gecmiyor hala...kocama,kendi anneme sinir oluyorum..surekli cocugu aglatma,cocuk ac,cocugun altina bak demesi,esimle az bi tartisinca alenen onun tarafini tutmasi,kendisine dayanamayip bisey soyleyince alinip kusmesi beni cildirtiyor..
Dun pazar gunu harika bir hava vardi.bebegi uyutup dedim ki esime, gezmeye gidelim,birileriyle de gorusebiliriz.gideceksek erken soyle ancak hazirlanirim ben,sacim filan berbat cunku..disarida hava sogukmus,avm ise kalabalik olurmus bizim oglan icin.ben de sinir oldum,ters davranmaya basladim.beni dusunen yok.surekli evdeyim sikildim zaten.bi haftasonu gelse de kocamla gezsem,basbasa kalsam diye beklerken adam bebek odakli olmaya basladi..annem ben bakarim siz cikin diyor ama biberon verrmek istemiyor,esim de istemiyor.ama bebek de zirt birt uyaniyor,emmek istiyor.ne yani kosedeki markete mi gidip gelelim koca istanbulda. Surat astim oturdum bi saat.benim sinirlendigimi gorunce gidelim dedi ama gecmis olsun,ben bi kere inada bindirdim isi:KK43: gitmicem dedim..bebek uyaninca gaz sancisini gecirmek icin aldi,altini degistirdi,sevdi filan bebek agliyor,gelip de demiyor ki emmesi gerek.ben de bekledim biraz ne zaman bana ihtiyaclari oldugunu anlayacak..anlamadim tabi ama ben anneme gaddar oldum,merhametsiz oldum..ay neyse,biz kavga ediyoruz diye annem kendine donmek icin bilet ayirtmaya basladi,gidecem diye tutturup.neymis boyle ortamda duramazmis,sanki her dakika boyleyiz de..bana affedici ol,terslenme,damadi kotu bisey yapmiyomus vs..bana onu savunuyo.hayir kocama deseki,bu kizi alttan al,hormonlar boyle boyle,lohusalikta normal bunlar ama yok...ustelik her lafi da ters anliyo,anlamadim ben mi o mu lohusa..biberon meselesinde dedim ki sen de beni emzirmemissin,kimse olmuyo sonucta mama yemekle..ona aliniyor...uffff,evden kosarak uzaklasasim,kafami dinleyecegim bir yere gidesim var....aman ya ne dolmusum..
Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu :(

Gaz maalesef lanet gaz :) sonra sen üzülüyorsun o uyuyor 5 dk sonra açıyor gözlerini bir daha emiyor 3 dk sonra yine savaş başlıyor.Uzman açıklaması şöyle.Emme sindirim sisteminin tamamını harekete geçiriyor normal zamanda gazı olmasa da emerken inen süt diğerleri ile birleşip bağırsağa geçiyormuş emerken kaka yapması bu yüzdenmiş ssindirim sitemi coşunca gazlar spazm gibi sıkıştırıyormuş canı acıyormuş ara ara gazı çıkarıp sabırlı olup emzirmeye devam etmeliymiş ama ben üzülüyorum böyle olunca..
Evet canım olabilir diyerek yaptim emdi gaz cikardi kustu devamli böyle aglamasi kıpkırmızı olana kadar sürdü aglamasi olmasa dayanıyorsun da o fena iste

ogrtemenimiz çok memnun kizimdan, kadinin gozleri parliyor ondan bahsederken
basarili oldugunu biliyordum siniftada tahminimden daha fazla galiba benim prensesimin basarisi
bugunler geçecek unutulucak okul hayati basliycak kizlar
benim kiz sanki hep boyleydi kuçuklugu gozumun onune bile gelmiyor buyudu gittti annesinin butun cahilligine tecrubesizligine ragmen :))) acemiligimi onunla atlattim resmen denek oldu elime :))

insalalh bu biciirklarinda okullu olduklarini basarilarini gorecez ilerde ..

Back
X