- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
mide ilaci ne olakimide ilacını biliyordm da bunu duymamıstım :)
bende onu bilmiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mide ilaci ne olakimide ilacını biliyordm da bunu duymamıstım :)
geçmis olsun cnm,verilmis sadakan varmis valla yanik çok zor gobegin nasilUzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
motilium diye bi mide ilacının yan etkisi süt artırmak :)))mide ilaci ne olaki
bende onu bilmiyorum :)
azalmaz cnm insallah sutun sen pes edip mama verme emdikçe çogalir sutunoooo maşallah size bizde biran evvel 3 aylık olalım istiyoruz 41 günlüğüz daha. herkeste aynı sorunlar gaz yüzüne ememiyor doğru düzgün yaaa. böyle böyle sütte azalacak diye korkuyorum.
canım sizde yarı kırkınızı çıkardınız maşallah. günler çok yorucu geçiyor. dün bir kaçamak yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. valla yüreğim ağzımdaydı eşim birde hadi yemek yiyelim dedi onu bile yaptık
kızımı babanneye bıraktık süt sağmıştım 120 ml hepsini vermiş babannede olsa daha içecekti diyor
him o bulanti için deilmiydimotilium diye bi mide ilacının yan etkisi süt artırmak :)))
Bnde aktardan aldim rezene ve isirgan otu iciyorum.ikiside etkiliIsırgan içen var mı? Sonucu etkili mi?
güle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın bende dün kuaföre gitmek istedim (saç kaş bıyık ağda boya çok iş var) ama güneşi görmüşken dışarı çıktık kuzum güneş görsün diye mevlüt için cicimizi de aldık iyi olduoooo maşallah size bizde biran evvel 3 aylık olalım istiyoruz 41 günlüğüz daha. herkeste aynı sorunlar gaz yüzüne ememiyor doğru düzgün yaaa. böyle böyle sütte azalacak diye korkuyorum.
canım sizde yarı kırkınızı çıkardınız maşallah. günler çok yorucu geçiyor. dün bir kaçamak yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. valla yüreğim ağzımdaydı eşim birde hadi yemek yiyelim dedi onu bile yaptık
kızımı babanneye bıraktık süt sağmıştım 120 ml hepsini vermiş babannede olsa daha içecekti diyor
adı ne ki tr de var mı acabahim o bulanti için deilmiydi
benim bahsettigim sprey de hollanada ozel sut spreyiymis :)
kızım bana güldü bu mümkün mü daha erken mi ayyy heyecan yaptım (34. günümüz)
Ayy Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et canım.
geçmiş olsun canım ya aman dikkatli ol
çok geçmi şolsun. büyük bir kaza atlatmışsın.
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Cok sagolun kizlar vallahi buyuk kaza atlatmisim simdi anladim. Ustumdeki kalindi da cok yanmadim. Zaten bu aralar evde surekli bi seyler kiriliyo dokuluyo. Esim de parmagini kesti falan. Noluyo anlamadik okuyoruz surekli ama.. gobegim iyi simdi bitkisel bi sprey var acisini aldi cok sukur..geçmis olsun cnm,verilmis sadakan varmis valla yanik çok zor gobegin nasil
Çok geçmiş olsun.Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
Aynen canım ya kollarim ağrıyor artik boynum tutuldu emme pozisyonundanBnde uyudu dedim ya 15 dk sonra gozunu acti.. Bi uykulari duzene girse... Indir kaldir kollarim agirdi...
Verilmiş sadakan varmış canım geçmiş olsunUzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
Sütü çekiyor canım yuttugunu duyuyorum bi de agzinin kenarinda sütler oluyorSutu cekemiyordur memeyi de tam kavrayamamistir
Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumuKizlar bu lohusalik durumu daha ne kadar devam edecek?bugun 41.gundeyiz.benim herseye sinir olmam gecmiyor hala...kocama,kendi anneme sinir oluyorum..surekli cocugu aglatma,cocuk ac,cocugun altina bak demesi,esimle az bi tartisinca alenen onun tarafini tutmasi,kendisine dayanamayip bisey soyleyince alinip kusmesi beni cildirtiyor..
Dun pazar gunu harika bir hava vardi.bebegi uyutup dedim ki esime, gezmeye gidelim,birileriyle de gorusebiliriz.gideceksek erken soyle ancak hazirlanirim ben,sacim filan berbat cunku..disarida hava sogukmus,avm ise kalabalik olurmus bizim oglan icin.ben de sinir oldum,ters davranmaya basladim.beni dusunen yok.surekli evdeyim sikildim zaten.bi haftasonu gelse de kocamla gezsem,basbasa kalsam diye beklerken adam bebek odakli olmaya basladi..annem ben bakarim siz cikin diyor ama biberon verrmek istemiyor,esim de istemiyor.ama bebek de zirt birt uyaniyor,emmek istiyor.ne yani kosedeki markete mi gidip gelelim koca istanbulda. Surat astim oturdum bi saat.benim sinirlendigimi gorunce gidelim dedi ama gecmis olsun,ben bi kere inada bindirdim isigitmicem dedim..bebek uyaninca gaz sancisini gecirmek icin aldi,altini degistirdi,sevdi filan bebek agliyor,gelip de demiyor ki emmesi gerek.ben de bekledim biraz ne zaman bana ihtiyaclari oldugunu anlayacak..anlamadim tabi ama ben anneme gaddar oldum,merhametsiz oldum..ay neyse,biz kavga ediyoruz diye annem kendine donmek icin bilet ayirtmaya basladi,gidecem diye tutturup.neymis boyle ortamda duramazmis,sanki her dakika boyleyiz de..bana affedici ol,terslenme,damadi kotu bisey yapmiyomus vs..bana onu savunuyo.hayir kocama deseki,bu kizi alttan al,hormonlar boyle boyle,lohusalikta normal bunlar ama yok...ustelik her lafi da ters anliyo,anlamadim ben mi o mu lohusa..biberon meselesinde dedim ki sen de beni emzirmemissin,kimse olmuyo sonucta mama yemekle..ona aliniyor...uffff,evden kosarak uzaklasasim,kafami dinleyecegim bir yere gidesim var....aman ya ne dolmusum..
Evet canım olabilir diyerek yaptim emdi gaz cikardi kustu devamli böyle aglamasi kıpkırmızı olana kadar sürdü aglamasi olmasa dayanıyorsun da o fena isteGaz maalesef lanet gaz :) sonra sen üzülüyorsun o uyuyor 5 dk sonra açıyor gözlerini bir daha emiyor 3 dk sonra yine savaş başlıyor.Uzman açıklaması şöyle.Emme sindirim sisteminin tamamını harekete geçiriyor normal zamanda gazı olmasa da emerken inen süt diğerleri ile birleşip bağırsağa geçiyormuş emerken kaka yapması bu yüzdenmiş ssindirim sitemi coşunca gazlar spazm gibi sıkıştırıyormuş canı acıyormuş ara ara gazı çıkarıp sabırlı olup emzirmeye devam etmeliymiş ama ben üzülüyorum böyle olunca..
O nasil ilacmisssmotilium diye bi mide ilacının yan etkisi süt artırmak :)))