Hangi dozda kullanyorsun peki?Bu arada benimki daha yeni bi aylık oldu.Senin bebiş kaç günlük?Erken mi davrandım diye tereddütteyim..Kullanıyorum ben de sab ı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi dozda kullanyorsun peki?Bu arada benimki daha yeni bi aylık oldu.Senin bebiş kaç günlük?Erken mi davrandım diye tereddütteyim..Kullanıyorum ben de sab ı
Ben bir aylık olmamıştık kullandığımda günde üç kez 7-8 saat arayla 5 er damla veriyorum etkili bi ilaç bi ara zararlı diye bıraktım çocuğum ıkınmaktan kasık fıtığı olduHangi dozda kullanyorsun peki?Bu arada benimki daha yeni bi aylık oldu.Senin bebiş kaç günlük?Erken mi davrandım diye tereddütteyim..
ah bu gaz mahvetti hepimizi. Gazi olsn tamam da emsin yani insan napacagini sasiriyorKizlar ben hic iyi degilim biryandan agliyorum. kizim gevgeceden beri dogru duzgun emmedi. Bugun 3 gibi sutu sagdim verdim. Ben sut sagarken kiz agizdan bir kac gaz cikarmis sonra alttan gazla birlikte kaka yapmis rahatlamis oncesi hep agliyordu. Acayip gaz var kizda. Ememiyor biberonu bile Tutamıyor ne yapacam ben yaaa
Ben bir aylık olmamıştık kullandığımda günde üç kez 7-8 saat arayla 5 er damla veriyorum etkili bi ilaç bi ara zararlı diye bıraktım çocuğum ıkınmaktan kasık fıtığı oldu![]()
Kopmaz kopmaz zaten kopsa bile tazminat Davası açabiliyorsunKauçuk sanki
Bizimkiler avent kopmaz heralde.
Bende yiyorum cicugBen ne bulsam yiyorum valla.
geçmis olsun canimYok canım faranjit oldum sanırım boğaz yanması kuru öksürük ateş hepsi var.eklemlerim çok agriyor her tarafim dökülüyor sanki gözlerimi bile oynatamiyorum çok acıyor![]()
noldu kiz uyumuyolarmi bebeler :)Bir sarki vardi eskilerden yabanci.
Zoombi ih ih zoombiiiee
Iste oyle halim
bende yiyorumBen ne bulsam yiyorum valla.
Makarna pilav yapabilsem onları yicem. Allah'tan Bisküvi aldım marketten bari onlar var.Canm herseyden kisitlama kendini.az az ye bence.bana haadtanede yesil sebzelerin hepsi gaz yapar dediler.hangi birini yemiycez.hep makarna pilav mi yiycez bide patates :).gaz illaki olucak zamanla gecicek ins
suyu çok içiyormusun ?Makarna pilav yapabilsem onları yicem. Allah'tan Bisküvi aldım marketten bari onlar var.
Hay Allahım yaw canım benim olmuş Birkere üzülme sen Allah korusun. Siz ikinci vakasınız Kardeşini kucaklayan kız çocukları olarak. Kızların ruhunda var demek ki anaçlık. Bizim bidaha Çocuğunuz olur mu ki bilmem ama aklımda bulunsun söylediklerin.bin kere dedim milyon kere yine diycem çocuklarin arasini fazla yapmayin yas oalrak :))) ya çok az yapin yada çokkk fazla yapin oturup baksin kardesine vasiyetim olsun kirk gun içinde olursem
kuçuk mutfakda ana kucaginda ydi,salonda bi is yapiyordum
kizima kardesini iki dk salla dedim, arkami bi döndüm çocuk kucaginda almis gelmis
aklim gittii nefes alamadim sanki o an,kizimdan bunu hiç beklemiyordum beklesem yanina yaklastirirmiyim oglandan beklerim gozum hep ustunde onun ama kizim , sozumden çikmayan herseye tamam anne diyen kizim izin vermedigimi bildiig halde çocugu kucaklamis, ben ona koltukda otururken bile kucagina vermiyordum biseyerini acitir diye, çocugu almis gelmis yaaa aklima geldikçe kafayi yiycem
kizima çok kizdim çok bagirdim : ((((
soanra oturdum agladim ,kuçugume ayri uzuldum buyugume ayri
kizin suçu yok niye guvenip is veriyorsun çocuk daha o, kalk kendi isini kendin yap ona gore ayarla islerini demi
bu bana ders oldu bi daha guvenmem ona ama
kizima kardesini oldurecenmi dedim, ben çocuklara asla ölüm kelimesini kullanmam ,kizimda oyle duyunca agladi iyice suçluluk duydu
offfff ben bu isi becremiyorum yaa
valla beceremiyorum ama napicam bilmiyorum
bi sakatlik çikmadan su oglan toparlanip ayaklansaydi
buyuk oglum desen haddinden fazla duskun bebege nefes aldirmiyor gozunden kulagindan heryerinden opuyor
hiç sanmiyorum çok sveidgindne optunu ama neysee onada bisey yapamiyorum gozetlemekden baskaaa
Eş engeline takıldı kangru. Biraz daha büyüycekmiş oturamıyormuş daha.suyu çok içiyormusun ?
HANI Sen kanguru alacakdin
çocuk kangurudayken istedigini yaparsin ellerin bosa çikar :)
saol canimHay Allahım yaw canım benim olmuş Birkere üzülme sen Allah korusun. Siz ikinci vakasınız Kardeşini kucaklayan kız çocukları olarak. Kızların ruhunda var demek ki anaçlık. Bizim bidaha Çocuğunuz olur mu ki bilmem ama aklımda bulunsun söylediklerin.
Eveeeeeet çok tatlıElinin sıcsklığını hissediyR demek selocan
kanguru oturmak için deilki :)))Eş engeline takıldı kangru. Biraz daha büyüycekmiş oturamıyormuş daha.
saol canim
nasil ikinci vakayiz anlamadim kiz
baska kim kucakladiki
ya bisey olmamistir demi oglana, kafasini falan guzel tutuyordu ama ne biliyim istee
uff
Ben alıcam bu hafta şu sitelere üye olma işi olmasa neler alcamdaEş engeline takıldı kangru. Biraz daha büyüycekmiş oturamıyormuş daha.